Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende de garmin forerunner 245,Amazfit prof koşu saatleri vardı koşu ve yürüyüş çok severim Şarz için Amazfit pro saat öneririm şarza taktığınız zamanı unutursunuz çift gps bağlantı var tüm gezilerinizi harita harita bölge bölge görebilirsiniz kalp,nabız,pace (km/hız) ölçer saatlerdir hepsini...
Harika video,harika paylaşım Kuşları kafeste tutmuyor ya bu takdire şayan saygılarımı duyarım...Benim gençliğimde muhabbet kuşum vardı omuzumda karpuz yerdi cam açıkken uçup gitmezdi kafes kapısı her zaman açıktı Çok çok severdim Bir yakınım bir odasını ağaçlarla kuşlarla doldurmuştu sırf...
Gezinizi Ekim ayında yapıp buna istinaden de ''Kasım ortalarına kadar rahatlıkla denize girilebildiğini deneyimledik.'' Bunu anlamadığım için yazdım Yoksa ben Sabahlı,akşamlı İstanbul boğazında Mayıs gibi girer Ekime kadar yüzerim Karadeniz turlarımda sürekli sahil sahil durur yüzerim Sahra çöl...
Güzel konaklama,güzel gezi,faydalı paylaşım yalnız ''Didim – Bodrum – Datça - Antalya konaklamalarımızda sürekli denize girdik. Sezon kayması nedeniyle Kasım ortalarına kadar rahatlıkla denize girilebildiğini deneyimledik.''
Yazınızda ''Kasım ortalarına kadar rahatlıkla denize girilebilir...
Güzel konaklama,güzel gezi,faydalı paylaşım yalnız ''Didim – Bodrum – Datça - Antalya konaklamalarımızda sürekli denize girdik. Sezon kayması nedeniyle Kasım ortalarına kadar rahatlıkla denize girilebildiğini deneyimledik.''
Yazınızada ''Kasım ortalarına kadar rahatlıkla denize girilebilir...
11 Eylül 2024 Çarşamba 11:00-15 Eylül 2024 Pazar 19:00 Tarihleri arasında fuardan bahsedildi mi göremedim Fuar İstanbul Pendikte Biletler ücretsiz Herkese maceralı gezi ve kamplar Sağlıcakla
Kampçılığın yanında koşu ve bisikletle ilgileniyorum Sarı siteye bir bakın Garmin,Suunto koşu saatleri,Bisiklette de yine aynı Giantlar,Scottlar,Ghostlar...Ülkemizde nasıl ki kampçılık sezonluksa Karavancılıkta şuan gelişme aşamasında henüz ray oturmadı Bir heves uğruna alınan çok fazla...
Teşekkür yorum için Uyuduk demeyelim uyukladık diyelim Ara ara kalıp turladım telefon pdf okudum 'Shantaram ' gezi macera yazısı tavsiye ederim Sizin de gezilerinizi devamı Sağlıcakla
Ağustos Aylarında Plansız ve rotasız yüzmeye diye çıkıp bir gün banklarda kaldım,Ertesi güne de çadırla İstanbulu resmeden harika manzarasına karşı yüzdüm Ben İstanbulun belki de tüm boğazlarında yüzmüşümdür Boğaz suyu ile ilgili şunu söylerim
Hep akıntılıdır akıntıdaki çöpü,yosunu görürsünüz...
Fakirlik parayı cebe değil kalbe koymaktır yani Paranın kölesi olmaktır Çok parası olup harcamayan kimse (Varyemez) fakirdir Az parası olan ama ihtiyaçları için harcayan geresinimlerini gideren zengindir