Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olabilir ama şahsi fikrim orası uygun değil. Tamburun merkezine yakın bisey olsa daha güzel olur.
Bence tornaciya gidip tamburun ortasına halatın geçebileceği gibi araca paralel şekilde 2 delik actirin. Halati actirdiginiz deliklerden geçirip halat kelepçesi ile sabitleyin çok sağlam olur...
Tamburun bir yerinde mutlaka halati geçirmek için bir delik vardır iyice bir bakın tam kose kısmında da olabilir
Wi-fi veya Mobil Bağlantı ile Bir Şekilde Gönderildi.
Bence 1. Sırada Unimog 2. Sırada Renault M210 Midliner Renault un en genci 17 yaşında hatta benim kullandığım 99 model daha yağ filtre ve antifriz değişimi hariç motora anahtar değmemiş. Güzel çamur tipi lastik ile girip cikamayacaginiz yer yok o da Unimog gibi esnek . 210 bg gücünde 6 silindir...
Bazı doğa tutkunlarının haftasonu gelsin de daga taşa çıkıp ofroad yapayim diye hayaller kurarken Ben sürekli arazideyim :) Asfalta hasret kaldık :)
4x4 istemiyorum sadece diff lock olsa yeterli. Çünkü sabahtan akşama 6 ay boyunca 4x4 ve 6x6 araç uzerindeyim.
Hyundai için ise askıda kaldığı yerler oluyor bazen ben kendime gore bir sistem yaptım ancak çok kullanisli değil. Staerexte el freni teli sağ ve sol tekere el freni kolundan ayrı ayrı...
Tekirdağ Malkara sanayisinde klimaci bir usta var yerli klima kompresörü 1 sene garantili 400 TL ye takıyor.
Bir arkadaşım bu usta ile tanışmadan once en az 2000 TL civarı masraf etti Traktorunun klima sistemine ve sorunu çözemediler. Bu usta A dan Z ye herşeyiyle bütün yedek parçaları ile...
Şimdi konu ile biraz alakasız olacak ama Hyundai Starex aracimin difransiyelini kilitli ye çevirmek istiyorum nette çok araştırdım hatta bizim araçların 4x4 dahi var yurtdışında ancak ülkemize gelmemiş.
Velhasılı konunun özü benm Hyundai Starex aracına kilitli diferansiyel kiti mevcut mu acaba...
Birde şunu sormak istiyorum. Bu alüminyum kompozit panellerin birleşim yerlerini nasıl yaptınız? Birleşim yeri için bir aksesuar varmı sızdırmazlık için?
Elinize emeginize sağlık 10 numara karavan olmuş. Yanlız oturma gurubunun altındaki su deposu yolda giderken sorun yaratmaz inşallah.
Bi sıralar sarosda kamp yapmayı pek dusunmeyin bu sıralar yangın nedeniyle yasak getirebilirler. Aynı zamanda saros sit alanı. 3 gundur yangın var. Korudag SAZLİDERE Gokcetepe köyü sinirlarinda
Siz kendiniz yapıp karavan yapan bir firma ile anlaşıp tip onay belgesi çıkartabilirsiniz gibi geliyor. Ama ilk önce bir firmayla gorusmek gerek. Kabul ederler mi bilinmez