Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Fj70 Mi Ln105 Mi Arada Kaldım
http://www.youtube.com/watch?v=GRiHpQOBaBE
traktör bulamamışlardı.bu uniMORT u ordan oyuncak bir fj 70 aldı.mitsubishi deki kenan çarpışantürk.unimort yanlış hatırlamıyosam atilla özel in.yer sazlıdere barajı 2007 2006 filan.kalmayacak araç yoktur.et kokarsa...
Ynt: Fj70 Mi Ln105 Mi Arada Kaldım
2005 te fj 70 için kavacık toyota 1986 fj için parça getirmişti.vecihi usta tedarik edebildiğine göre tedarik sorunu yok.fiyat ve zaman problemi yoksa eğer.ayrıca arkadaşların dediği gibi cakalarıyla insan yapabilen sac ustaları var.yakın zamanda onlarca...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-orijinal-full..lj.70..sahibinden-toplanacak-a-181076265/detay
2005 ten beri yolum bostancıdan yukarı düştüğünde gayri ihtiyari bakarım.bu canım araç mahsun mahsun yatar o garajda.
Tuğsan Moral Fj 73 topladığı zamanlar...
Ynt: 409 Shoptan Telsiz Getirtme
benim bildiğim sizin araçlara taktığınız telsizler Cb citizen band 27.5 mhz
amatör telsizler lisans gerektirir.marin vhf uhf sw gibi.burda amatörden kasıt mesleki amaçla kullanmama olabilirmi bilemiyorum.90 lara kadar takip ettiğim TRAC Türkiye radyo amatörleri...
Ynt: 409 Shoptan Telsiz Getirtme
profesyonel telsiz diye bir sınıf varmı.amatör için lisans gerekir benim bildiğim.uhf bu telsizin frekansı.433 pmr olsa idi gerekmeyebilirdi.oda 0.5 watt çıkış olursa olmalı.CB için de gerekmiyor oda 27.5 mhz olması lazım.scanner bile sorun oluyor diye biliyorum...
Ynt: Baja Bug
takip filan yazayım baride uykudaki bu güzel konu uyansın.
çalışma yapan varsa paylaşsın.bu arada yerli örnek ww beyofflarda falan görüldü.şu ara 25 tl ye satılık.belki benim ki ondan daha cengaver diyebilecek bir araç sahibi vardır
Ynt: İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ?
bir araca klasik diyebilmek için üretildiği yıl yaş kadar aslına sadakatle toplanmış olmasıda gerekir bence.ilandaki klasikten çok evrim geçirmiş ofset jant genil lastik vs ile görseline epeyce önem verilmiş arazi aracı
Ynt: Askerlik Hakkında Deneyim Ve Tecrübelerinize Ihtiyacım Var.
askerlik bir vakitler kutsal bir görevmiş.bir istiklal savaşı gazisinin torunuyum.askerlere askerliğe özel bir kinim yok.bu arkadaşımız da gidecek.yollandığı birlik tmk da kendine verilen görev sonucunda bir fikirle dönüp...
önünden geçmek neyin ölçüsü.
bando mızıka değil benim bahsettiğim mevzu.kara sınıfı piyade gözlemlerim.ısrarlada söylüyorum .basit bir gözlem okul puanlarına bakın hangi yüzdelik dilim astsubay sınıf okulları.tezkere bırakmak...
osmanlı döneminde kurtuluş savaşında peygamber ocağı imiş.günümüzde tanrımıza hamdolsun diye yemek duası yapılan bin kişilik taburdan bir kişi Aallahımıza derse yemek yenemeyen bir ocak.dayak hakaret aşağılama angarya tavan...
sporu seve seve öğretiyolar.sabah 40 45 dakika öğleden sonra savaş beden eğitimi.hergün 2 km sabah haftada birgün 5 km istemesende sporcu oluyosun.el bombası atma pentatlon süngüleşme yakın dövüş .
ben acemi birliğine 95 kilo...