Arama sonuçlarınız

1. tyt.fan

Fj70 Mi Ln105 Mi Arada Kaldım

Ynt: Fj70 Mi Ln105 Mi Arada Kaldım http://www.youtube.com/watch?v=GRiHpQOBaBE traktör bulamamışlardı.bu uniMORT u ordan oyuncak bir fj 70 aldı.mitsubishi deki kenan çarpışantürk.unimort yanlış hatırlamıyosam atilla özel in.yer sazlıdere barajı 2007 2006 filan.kalmayacak araç yoktur.et kokarsa...

2. tyt.fan

Ynt: Fj70 Mi Ln105 Mi Arada Kaldım ural kamaz al.sıkılınca dakara katılırsın. saçmalamak bedava nasılsa
  3. tyt.fan

Ynt: Fj70 Mi Ln105 Mi Arada Kaldım 2005 te fj 70 için kavacık toyota 1986 fj için parça getirmişti.vecihi usta tedarik edebildiğine göre tedarik sorunu yok.fiyat ve zaman problemi yoksa eğer.ayrıca arkadaşların dediği gibi cakalarıyla insan yapabilen sac ustaları var.yakın zamanda onlarca...

4. tyt.fan

Dacia Duster Kaza Sonrası Açılmayan Airbag

Ynt: Dacia Duster Kaza Sonrası Açılmayan Airbag duster ı koruma kanuna mıhalefetten yargılanabilirsiniz :)
  5. tyt.fan

Fj 70

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-orijinal-full..lj.70..sahibinden-toplanacak-a-181076265/detay 2005 ten beri yolum bostancıdan yukarı düştüğünde gayri ihtiyari bakarım.bu canım araç mahsun mahsun yatar o garajda. Tuğsan Moral Fj 73 topladığı zamanlar...

6. tyt.fan

Toyota 1998 Vx80

Ynt: Toyota 1998 Vx80 maşallah.güle güle kullanın

7. tyt.fan

1984 Series 3 88'

Ynt: 1984 Series 3 88' hayrını görün.mutlu günlerde güle güle kullanın
  8. tyt.fan

Bu Fırsatı Kaçıran Üzülür

Ynt: Bu Fırsatı Kaçıran Üzülür toplmayı vaadedip ücrette anlaştığınız usta cemafer usta mıdır.proje devralınırsa devam edecek usta yani
  9. tyt.fan

409 Shoptan Telsiz Getirtme

Ynt: 409 Shoptan Telsiz Getirtme bu arada hakikaten işi bilmiyomuşum.446mhz küsur pmr frekansı imiş

10. tyt.fan

Ynt: 409 Shoptan Telsiz Getirtme benim bildiğim sizin araçlara taktığınız telsizler Cb citizen band 27.5 mhz amatör telsizler lisans gerektirir.marin vhf uhf sw gibi.burda amatörden kasıt mesleki amaçla kullanmama olabilirmi bilemiyorum.90 lara kadar takip ettiğim TRAC Türkiye radyo amatörleri...

11. tyt.fan

Ynt: 409 Shoptan Telsiz Getirtme profesyonel telsiz diye bir sınıf varmı.amatör için lisans gerekir benim bildiğim.uhf bu telsizin frekansı.433 pmr olsa idi gerekmeyebilirdi.oda 0.5 watt çıkış olursa olmalı.CB için de gerekmiyor oda 27.5 mhz olması lazım.scanner bile sorun oluyor diye biliyorum...
  12. tyt.fan

Yavuz (çelikel) Arkadaşımızn Babasını Kaybettik

Ynt: Yavuz (çelikel) Arkadaşımızn Babasını Kaybettik başsağlığı ve Allahtan sabır diliyorum.mekanı cennet olsun inşallah

13. tyt.fan

Karadenizin Gülü Gülazeri Avustralyalılar Farketmiş

GÜLAZER AVUSTRALYALILARIIN DİKKATİNİ ÇEKMEYİ BAŞARMIŞ. https://www.facebook.com/4wdaction/photos/a.481700410000.334188.350988760000/10154672769735001/?type=1&theater
  14. tyt.fan

Tahranın Balta Versiyonu

Ynt: Tahranın Balta Versiyonu "dehre " de denirmi bu alete
  15. tyt.fan

Baja Bug

Ynt: Baja Bug takip filan yazayım baride uykudaki bu güzel konu uyansın. çalışma yapan varsa paylaşsın.bu arada yerli örnek ww beyofflarda falan görüldü.şu ara 25 tl ye satılık.belki benim ki ondan daha cengaver diyebilecek bir araç sahibi vardır

16. tyt.fan

İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ?

Ynt: İlandaki Cj5'e Bu Para Bağlanır Mı ? bir araca klasik diyebilmek için üretildiği yıl yaş kadar aslına sadakatle toplanmış olmasıda gerekir bence.ilandaki klasikten çok evrim geçirmiş ofset jant genil lastik vs ile görseline epeyce önem verilmiş arazi aracı
  17. tyt.fan

Askerlik Hakkında Deneyim Ve Tecrübelerinize Ihtiyacım Var.

Ynt: Askerlik Hakkında Deneyim Ve Tecrübelerinize Ihtiyacım Var. askerlik bir vakitler kutsal bir görevmiş.bir istiklal savaşı gazisinin torunuyum.askerlere askerliğe özel bir kinim yok.bu arkadaşımız da gidecek.yollandığı birlik tmk da kendine verilen görev sonucunda bir fikirle dönüp...
  18. tyt.fan

Ynt: Askerlik Hakkında Deneyim Ve Tecrübelerinize Ihtiyacım Var. önünden geçmek neyin ölçüsü. bando mızıka değil benim bahsettiğim mevzu.kara sınıfı piyade gözlemlerim.ısrarlada söylüyorum .basit bir gözlem okul puanlarına bakın hangi yüzdelik dilim astsubay sınıf okulları.tezkere bırakmak...

19. tyt.fan

Ynt: Askerlik Hakkında Deneyim Ve Tecrübelerinize Ihtiyacım Var. osmanlı döneminde kurtuluş savaşında peygamber ocağı imiş.günümüzde tanrımıza hamdolsun diye yemek duası yapılan bin kişilik taburdan bir kişi Aallahımıza derse yemek yenemeyen bir ocak.dayak hakaret aşağılama angarya tavan...
  20. tyt.fan

Ynt: Askerlik Hakkında Deneyim Ve Tecrübelerinize Ihtiyacım Var. sporu seve seve öğretiyolar.sabah 40 45 dakika öğleden sonra savaş beden eğitimi.hergün 2 km sabah haftada birgün 5 km istemesende sporcu oluyosun.el bombası atma pentatlon süngüleşme yakın dövüş . ben acemi birliğine 95 kilo...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,585
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR