Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni Aracım Pajero
satılık knl plakalı bir araç vardı ona benzettim .rahmetli feza aytaç aynısı knl plakalı bir araç kullanırdı.kemal sarıgül dede vardı.bu araçlar bir grup olarak alınmış 2.6 motorlu ve plakaları knl harfli idi.hepsi çok bakımlı diri nerdeyse birbirinin eşiydi.fazla...
Ynt: Yeşilvadi Gezimiz 01.12.2013
güzel bir gezi planlamışsınız.az önce okudum.ömer bey ede ulaşmışsınız.tanışmayı birlikte arazide dolaşmayı çok isterdim.ama müsait olamayacağım.fotoğraflarınızdan takip edeceğim.ömer bey gezmek istediğiniz bölgeyi iyi bilen misafirperver bir abimiz.
iyi eğlenceler
yalnız sofular tarafının çamuru killidir.lastikler mt olmazsa çok zordur.gezenbilirin çok gezenleri benden iyi biliyorlardırçben iki üç kere gezdim çok fazla değil.
yeşilvadiden girdiğiniz yönde girip kömürlük tarafından çıkılabiliyor güzel bir parkur.yada yeşilvadiden girip sofulardan çıkmak.bir gün gireriz inşallah
2 hafta sonra müsait olursanız bizde size katılalım yeşilvadiyi birlikte gezelim.kömürlükten çıkalım.bu hafta arkadaşım müsait olmayacak
Ynt: Ford F 250 Çift Kabin
güzel çalışma .kolaylılar dilerim.bende size okunması gereken bir çalışma önereyim uzun zamandır ekleme yapılmadı sanırım aklımda göktug güzelbey çalışması şeklinde kaldı,hunileri taktık f250 projesi.6 mesaj mecburiyeti olmadan güzel bir çalışmaydı
Ynt: Bugün Ömerlide Tur Atmak İsteyenleri Bekliyoruz
ben yancıyım :).bugünki gibi bir cumartesi olursa gelebilecek suzi li bir arkadaşım var.ayrıca yeşilvadi de yaşayan vadili nikli site üyesi Ömer bey abimiz var.önceden planlayarak bir gezi yapabiliriz sanırım.
bir günde otobandan gidip yeşilvadi sofular kavşağından sofular tarafına girin.kil zemin testi yapın.bu mevsimde zamk gibidir. Vadili nikli Ömer bey güzel parkurlar bilir.mt lastik testi için birebir
güzel aksiyon.çamura imrendim.hangi bölgeden girdiniz baraj kenarına.koçullu içinden indiğimiz bir yer var.ama su kenarı bu kadar geniş değil.