Arama sonuçlarınız

1. 4x4awd

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Merakımı bağışlayın, Gaz 69 TR'de nerede ise yok denilecek kadar az olan bir araç, Ama siz aracı hatmetmiş gibi topluyorsunuz.Şahin doğan niva olsa anlayacağım ama, Bu ustalık seviyesi internet karıştırma ile olamaz diye düşünüyorum.

2. 4x4awd

T3 Syncro Ve T4 Syncro Viskoz Kaplin Tamiri

Kısaca hangi işlemleri yaptınız. Ne kadar zamanda? Garanti veriyor musunuz? Günahı kaç para?
  3. 4x4awd

Istanbul Durugöl Kamp Icin Nasildir?

Ben burayı Terkos gölü diye bilirim eskiden beri.(o zamanlar Maps filan yoktu.) En son 10 sene önce Balaban köyü civarından göle inip bir gece geçirmiş.Üç tane kocaman yayın yakalamıştık. Ama sivrisinkler aman vermemişti.Kot pantolonun üzerinden dahi işlem yapabiliyorlardı.Ateş yakmak filan...

4. 4x4awd

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

Kolay gelsin başarılar dilerim.
  5. 4x4awd

Puegeot J9 Dan Karavan Olur Mu?

90 lı yılların başlarında j9 kullanmış ve uğraşmış olarak size tavsiyem motora bakım yaptırmanız orjinal haliyle kullanmanız. Aracı sıkıştırmadan kullanırsanız yokuşlarda zorlamazsanız 90 ın üzerine çıkmazsanız motor sizi üzmez. Parçası bol ve uzuzdur.Tüm kilit seti (Direksiyon hariç 90 TL)...

6. 4x4awd

Antalya Adrasan

Adrasan da ilk tatilimiz : Ikizler Motel, Adrasan, Türkiye - TripAdvisor 15 senede 4 defa Adrasana gittim her seferinde İkizlerde kaldım. Hiç bir memnuniyetsizliğim olmadı. Sabah kahvaltıları süperdir. Temizdir. Ortam nezihtir. Deniz tertemiz ve yakındır. Yazın başında ve sonunda...

7. 4x4awd

Araç Hakkinda Yorum Alabilir Miyim ? Lr D2 Içerir

''2 kapıda ve sol arka tamponda lokal boya varmış.Macun dahi atılmadığını söyledi galerici...'' İnandınız mı? Bir değil iki değil üç yerde boya olacak macun dahi olmayacak. Kesin yüzeysel çizikler vardı ,kozmetik yönünden boyanmıştır.;)
  8. 4x4awd

Orta Asya Gezisi

Merak ettim Özbekistan vizesini nasıl alacaksınız?
  9. 4x4awd

Orta Asya Gezisi

Özbekistan'da 4 sene yaşadım. Sıkıntı olursa yardımcı olmaya çalışırım.

10. 4x4awd

Honda Cr-v Mi, Subaru Forester Mi?

Ben de aralıksız 21 sene Subaru kullanıcısı olarak Forester XT diyeceğim. Fakat Forester XT Suzuki Vitara 1.6 jlx'den az yakmaz. LPG'de biraz daha sıkıntılıdır. Ustası servisi daha azdır. Forester XT dayanıklıdır kolay kolay arıza yapmaz.

11. 4x4awd

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

İstemeyen okumasın. Ben okuyorum.
  12. 4x4awd

Willys 1965 70 Km.den Sonra Kafa Sallıyor

İşinin ehli bir rot balanscıya gösterdiniz mi?

13. 4x4awd

Sizce Hangi Karavan Türü Daha Kullanışlı Ve Rahattır ?

Ben 5 nolu seçeneği tercih ederdim. (Mümkünse yanda ki ufak dolabı WC 'ye ekler, mutfak tezgahınıda yatağa doğru genişletirdim.) Oturma grubu 3 taraftan pencereli olduğu için daha aydılık ve manzaralı. Bir de yatağın dibinde WC istemem. 2, 3 ve 4 nolo seçenekler bir karavan WC'si için fazla...
  14. 4x4awd

Arslanımın Gençliğe Dönüşü... 110 Land Rover Defender Benzin/lpg

Herşeyiyle harika olmuş. Dilediğinizce güle güle kullanmanız temennisiyle. (Maliyeti merak etsem sakıncası var mı?)

15. 4x4awd

Unimog 411 Projesi ...

Müthiş bir proje. Devamını sabısızlıkla bekliyoruz. Araç hakında biraz daha bilgi verirseniz sevinirim. (Kaç model kaça alındı kim kullanmış)
  16. 4x4awd

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Merhaba Atilla Bey Uzun zamandır tek kelime etmiyordunuz. Umarım gezenbilirin gençleşmesi operasyonunda alzheimer olması sebebi iledir.
  17. 4x4awd

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

Doğum günü mesajını yeni gördüm. Yeni yaşınızda işinizde, şehrinizde ve aile fertlerinizle mutluluklar dilerim. (ve tabi ki aracınızla ) Sağlıcakla kalın.

18. 4x4awd

Balans Sorunu Honda Crv

Yapilabilir. Gerekli ekipmanları olan rot balans servisine giderseniz.
  19. 4x4awd

KİA Ceres

Çok güzel oluyor elinize sağlık. Sıkıntı olmaz ve/veya elinizde varsa diğer fotolarıda ekleyebilir misiniz? Kolay gelsin.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,585
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri