Arama sonuçlarınız

1. Y

Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması Turbo'suz buraların tadı tuzu kalmadı ;D

2. Y

Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Ve Cherokee 4.0 Kıyaslaması Oğuzhan bey çok güzel cevap verdiniz. Burada biraz (haklı) selzenişle de olsa cevap veren arkadaşlara daha saygılı olunmalıydı diye düşünüyorum bende.
  3. Y

2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz?

Ynt: 2004-2005-2006 Jeep Cherokee 2.8 Crd,nasıl Bilirsiniz? Lütfen!!

4. Y

1996 Model Grand Cherokee 5.2 V8 Full Orjinal Avrupa Versiyon

Ynt: 1996 Model Grand Cherokee 5.2 V8 Full Orjinal Avrupa Versiyon Sitede yeni olduğunuz çok belli oluyor ALANSO bey :D Bu ilan verileli tam 2,5 yıl olmuş. Muhtemelen bu ilandan sonra o araç 2-3 el daha değiştirmiştir. Buradaki bu tür ilanlara bakarken mesaj tarihine bakmakta fayda var ;)
  5. Y

4x4 Arazi Aracı Almayı Düşünüyorum

Ynt: 4x4 Arazi Aracı Almayı Düşünüyorum Bütçeniz nedir? paylaşırsanız, daha çok ve doğru cevaplar alırsınız ;)

6. Y

2003-2004 Vx100 Arıyorum..

Ynt: 2003-2004 Vx100 Arıyorum.. Bence Pajero'lara da bakabilirsiniz alternatif olarak ;)

7. Y

Toyota Hilux 2006 4x4

Ynt: Toyota Hilux 2006 4x4 Gerçekten yolun çok başındaymışsınız :D (tevellüd 1979 ;D)
  8. Y

Toyota Hilux 2006 4x4

Ynt: Toyota Hilux 2006 4x4 Geçmiş olsun, böyle dönemler malesef herkezin başına gelebiliyor. Mesela bende, son 2 yıldır eşim çalışmadığı için Ankara gibi bir şehirde tek maaşla çok sıkıntı çekiyorum, hatta sıkıntının doruğundayım. Fakat yinede halimize şükrederek ve dua ederek bu günleri...
  9. Y

Toyota Hilux 2006 4x4

Ynt: Toyota Hilux 2006 4x4 Abi ne yaptın böyle :o ??? Ben araç alacak olsam ve satıcı bunları söylese hemen oradan kaçarım :o Vereyim de kurtulayım gibi olmuş. ;)

10. Y

2000 Crv Tavsiye?

Ynt: 2000 Crv Tavsiye? Arkadaşlar bu ilandaki aracın motor yaptırma nedenini satıcı "ARACIMI KALDIRIMA SURTTUM RADYATOR HORTUMUNU PATLATTIK FARKETMEDIK VE ARAC MOTOR YATAK SARDI BU YUZDEN 207.000 KM DEKOMPLE ORJINAL PARCALARLA SIFIR MOTOR YAPTIRDIM" diye açıklamış (doğruysa). Yani bakımını...

11. Y

Suzuki Grand Vitara 2.0 5k - Yol Tutuş Sorunu.

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 5k - Yol Tutuş Sorunu. Bencede hava basıncı fazla olduğu için bu problemlerle karşılaşmış olabilirsiniz. Ayrıca suv tipi araçlarda lastik ebatı ve yanak kalınlıkları büyük olduğu için ve araç yüksek olduğu için, zıplama, savrulma gibi eğilimleri binek araca göre...
  12. Y

9000 - 9500 Lb Winç Ankara'da Nereden Bulabilirim?

Ynt: 9000 - 9500 Lb Winç Ankara'da Nereden Bulabilirim? Evet bu tür forum siteleri ve sizler gibi paylaşımcı abilerimiz sayesinde çok şeyler öğreniyoruz. Gerçi henüz offroad adına bişey yapamıyorum ama bu hafta süper loto'yu tutturunca başlıcam inş. :P Şaka bir yana şuanda aracım bile yok...

13. Y

Ynt: 9000 - 9500 Lb Winç Ankara'da Nereden Bulabilirim? Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
  14. Y

Arkadaşlar merhabalar. Yakın bir arkadaşımın 4x2 Mitsubishi L200 aracı için 9000 - 9500 LB'lik (bu araç için yeterli diye düşünüyoruz) bir vince ihtiyacımız var. Ankara'da nereden bulabileceğimiz konusunda yardımcı olursanız sevinirim. İkinci el olarak da düşünebiliriz. Bu vinç konusunda acemi...
  15. Y

Şehir - Arazi Kullanımı İçin Araç Tavsiyesi

Ynt: Şehir - Arazi Kullanımı İçin Araç Tavsiyesi Sizin istemiş olduğunuz kriterlerin %95'ine sahip tek araç Dacia Duster bence. Fazla arazi ve offroad yapmayacağınız için 5-10 yıl sorunsuz binersiniz. Yakıt tüketimi en düşük (dizel) 4x4, Servis ağı çok yaygın (tüm Renault servisleri), vergisi...

16. Y

Jimny Otomatik İle Manuel Arasinda Performans Farki Var Mi?

Ynt: Jimny Otomatik İle Manuel Arasinda Performans Farki Var Mi? Katar gibi bir yerde tüketimin çok da sorun olacağını sanmıyorum, heleki Jimny gibi küçük bir araç için. Benzin fiyatının coladan daha ucuz olduğunu tahmin ediyorum ;D
  17. Y

İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. Arkadaşlar dün ben işten çıktıktan sonra takip edemedim, (genelde işyerinde masaüstü pc'den giriyorum foruma) Turbonun dün açtığı konu ne oldu? Adminler tamamen silmiş galiba konuyu :o
  18. Y

"mesaj" Yazdığım Halde Profildeki Msj Sayısı Değişmiyor!

Ynt: "mesaj" Yazdığım Halde Profildeki Msj Sayısı Değişmiyor! Bizimki önemli değil ama, Asil ve Şengen vizesi olan birisinin profilinde sıfır mesajı var dedirtmem ;D

19. Y

"mesaj" Yazdığım Halde Profildeki Msj Sayısı Değişmiyor!

Bugün en 4-5 tane mesaj yazmama rağmen profilimdeki mesaj sayısı hiç değişmedi. Dikkat ettim diğer üyelerin de msj sayıları değişmiyor. Hatta meşhur Turbo arkadaşımızın yeni nickname'i (Turbolinea1) ile yazdığı onca mesaja rağmen halen sıfır mesajı görünüyor ???
  20. Y

Türkiyede ki Lezzet Durakları Listesi

Ynt: Türkiyede Ki Lezzet Durakları Listesi Arkadaşlar bu listeye tüm KOKOREÇ severler için Denizli'deki Akçeşme kokareçcisinide eklemek isterim. 7 yıldır Ankara'da yaşayan bir Denizlili olarak, Ankarada henüz böyle bir lezzete rastlamadım. Denizliye yolu düşenlerin bence mutlaka tatması...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,586
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
Abayda_Rap

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri