Arama sonuçlarınız

1. Y

zj ön şanzımanı devredemi faalmi gayrifaalmi araç durdugu yerde nasıl anlarız

Ynt: zj ön şanzımanı devredemi faalmi gayrifaalmi araç durdugu yerde nasıl anlarız abicim çok teşekkür ederim tamam bunları yapıcam fakat anlamadıgım bir iki konu var mesala diyorsunki 100 /120 ile giderken aracı bir vites küçült diyon abi nasıl yani bu otomotik şanzıman napıcam debriyaj...

2. Y

Cherokee'de Motor Sesi ve Uzun Yol Konforu Hakkında

Ynt: Cherokee'de Motor Sesi ve Uzun Yol Konforu Hakkında yakında müthiş bir zj almış olacagım belki kılı kırk yaran sorular sordum şafttı şanzımandı janttı uzun yoldu kısa yoldu algısı vergisi yagı tuzu yakıtı dedim fakat bana kızdıysanızda hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çünki sizlerden...
  3. Y

Ynt: Cherokee'de Motor Sesi ve Uzun Yol Konforu Hakkında yakında yeni zj mi almak üzereyim ...jant kapagı şaftı şanzımanı sesi gürültüsü yok efendim yakıtı yagı tuzu vergisi algısı dedim belki fakat çok düzgün fırtına gibi bir zj almak üzereyim bu konuda bana hak vereceksiniz ....

4. Y

Ynt: Cherokee'de Motor Sesi ve Uzun Yol Konforu Hakkında kıldan mıldan napıyım yani sorduk bir soru herkesde amma doluymuş ;D ne o ya sakin olun biraz ;) hepimiz arkadaşız
  5. Y

Ynt: zj ön şanzımanı devredemi faalmi gayrifaalmi araç durdugu yerde nasıl anlarız ah be güzel kardeşlerim cidden kafayı yiycem bu zj yüzünden arkadaşlar dediklerinizi uyguluycam peki bu şanzıman şifayı kapmak üzereyse bunu belli edermi ederse ne kadar önceden belli eder ...bir sıkıntım daha...

6. Y

Ynt: zj ön şanzımanı devredemi faalmi gayrifaalmi araç durdugu yerde nasıl anlarız ön şanzıman ayrık derken hani bazı araç sahipleri araba az yakacak mantıgıyla aracı dört çekerden iki çekere düşürüyorlar ya onu diyorum normalde sürekli dört çeker olan zj bir bakıyorsunuz ön tekerler...

7. Y

arkadaşlar nerden çıktı bu adam yine acayip birşey soruyor demezsiniz inşallah bir araca bakıcam ne aracın şu anki sahibi bu arabadan tam anlıyor nede ben birde ben takıntılıyım sordum arakadaşa araba dört çeker degilmi ön şanzıman filan ayrık degil degilmi dedim adam valla bilmiyom demezmi aha...
  8. Y

ACİLL izmitten acil olarak amerikancı engin ustayı tanıyan varmı çok önemli

Ynt: ACİLL izmitten acil olarak amerikancı engin ustayı tanıyan varmı çok önemli ilginiz için teşekkür ederim bu konuda sagolsun izmitten tahoe cu cevat bey yardımcı oldu yolda ksalan arkadaşım cevat bey sayesinde işini halletti en başta cevat bey olmak üzere sizede ilginiz alakanız için çok...
  9. Y

Ynt: Cherokee'de Motor Sesi ve Uzun Yol Konforu Hakkında kimseyi kırmak yada incitmek istemiyorum herkese selamlar

10. Y

Ynt: Cherokee'de Motor Sesi ve Uzun Yol Konforu Hakkında kimseyi kırmak yada incitmek istemiyorum herkese selamlar

11. Y

12. Y

13. Y

ACİLL izmitten acil olarak amerikancı engin ustayı tanıyan varmı çok önemli

arkadaşlar çok yakın bir arkadaşım izmitte yolda zj sinde şanzuman dagııttı yolda kaldı arabayı bir yere kaldırtmış ,şimdi vızır vızır usta arıyor bana sordu ben bilmiyorum izmitte engin usta adında bir amerikancı ustayı önermişler ne yerini ne yurdunu bilen yok bu ustayı tanıyan birileri varmı...
  14. Y

arkadaşlar ankaradan zj ustası arıyorum tel ve adres verebilecek kimse varmı

Ynt: arkadaşlar ankaradan zj ustası arıyorum tel ve adres verebilecek kimse varmı geçenlerde linki gönderdim moderatör engelledi ...akgüne gidecegim merak ettigim birşey var kanada versiyonu deniyor sinyalleri beyaz farı plastik olanlar amerikan sinyali kırmızı farı cam olanlar çamurluktada...
  15. Y

Ynt: arkadaşlar ankaradan zj ustası arıyorum tel ve adres verebilecek kimse varmı levent bey teşekkür çok ederim ustanın bir telefonu varmı acaba sizde ...mümkünse y-bsungur@hotmail.com mail adresim

16. Y

arkadaşlar ankaradan iyi bir zj ustası adresi ve telefonu verebilirmisiniz ankaraya araç bakmaya gidecegim fakat bir ustayada aracı göstermek istiyorum desteginize ihtiyacım var..
  17. Y

arkadaşlar zj lerin ön kapılarında bulunan grandcherokee yazıları nerden bulunur

Ynt: arkadaşlar zj lerin ön kapılarında bulunan grandcherokee yazıları nerden bulunur arkadaşlar teşekkür ederim özellikle s4Oeuro size çok teşekkür ediyorum bu sitenin en donanımlı şahsiyetisiniz yardımınız için teşekkür ederim...aman diger arkadaşlar alınmasın sakın tüm üyeler olarak hepiniz...
  18. Y

arkadaşlar zj lerin ön kapılarında bulunan grandcherokee yazıları nerden bulunur

Ynt: arkadaşlar zj lerin ön kapılarında bulunan grandcherokee yazıları nerden bulunur fiyatları hakkında bir fikir verebilirmisiniz ben hala siteyi nasıl kullanacagım konusunda acemilik yaşıyorum siteden bu parçayı nasıl bulacagım

19. Y

arkadaşlar grand cherokee lerin sag ve sol ön kapılarında bulunan sarı veya beyaz renkte olan grand cherokee yazılarını nereden ve kaça bulabilirim bir araba var kapılardaki bu yazılar yok araç boyanmış olarak degerlendirdim fakat yazıları bulabilirsem monte edebilirmiyim veya nasıl monte...
  20. Y

cherokee 1996/1998 arası zj lerin orijinal/çıkma jantlarını nereden bulurum

Ynt: cherokee 1996/1998 arası zj lerin orijinal/çıkma jantlarını nereden bulurum arkadaşlar bu malzemeyi en uygun fiyata kaça ve nereden hangi adresten alabilierim jantın tam ortasındaki yuvarlak küçük kapak çogu arabanın kimi tekerinde var kiminde yok birkaç tane araç var birinden birinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,591
Kayıtlı Üye Sayımız
166,896
Kaydolan Son Üyemiz
peacerimamskep

Çevrimiçi üyeler

Geri