Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kazakistanda getireceğim DEFENDER 110 aracıma komple revizyon Yardımı !
Merhaba . Ben Bulgaristan ve Rusya ile görüştüm. Soçi Adler bölgesinde oldukça çopk defender var .Amacım imalatları takip edemeyeceğim için güvenilir profesyonel ve aynı dili aynı kültürü aynı efendiliği görebileceğim...
Ynt: Kazakistanda getireceğim DEFENDER 110 aracıma komple revizyon Yardımı !
Eta tı nesmozez nu ya magu ! 6 mesıst ocen dolgo vreme ya dumayu opetnıe lyudı z 2 mesıst zokoncet . mne uje bulgaria pridlagayt 45 den zokoncet onı tolko v remontam zanımayus
merhaba arkadaşlar 1998 model defender dizel 110 aracımı komple revızyon yapılması ıcın turkıyeye getırmek ıstıyorum.İşlerım nedenıyle aracın başında durmam mumkun değil.Arac komple tamam dendıkten sonra gerı kazakıstna agetırmem gerek.Komple revızyon ıcın 2 ay en fazla 3 ay zamanım var.Toplam...