Arama sonuçlarınız

1. cumburlop

Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) son ki 3 dört :P haydeeeee füzeyi atıoruz aya geri sayımda son msj :P

2. cumburlop

Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) ayıpsın ya gel sarılalım :D severiz severiz rafting yaparken ben olabildigince sevgi yuklu ve yogun yasıorum gorursun zaten:P heleki aynı botta olmassak bidee, off yaa ceksek gitsek...
  3. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) son 3 mesaj eyüp :P hayddi :) bunada bir cevp son 2 kalcak

4. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) tamdır eyüp, burda doldurursun 20 msjı zaten bak ben sarkı filan koyyorum sende koy :P, e postada yazabilirsin bana ayrietten, ha birde zerrinin buyuk bi aileyiz dedigine bakma özü kucuk...
  5. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) :) tamamdır bndan sonra gorusuruz, cross racing touring hepsindende istiyorum ben :) ozelden iletişebilme bilgilerimi yolluyorum sana :P

6. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) eyüp merak etme her zaman yeniler olur bu tür gezilerde, tanısıcazki eskicez zaten dimi hep birlikte:P merak etme yabancılık cekmessin :) kafanda soru isareti olmasın malzemeler konusuna...

7. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) tamamdır tamam sen yaparsın bu isi aman aman :)
  8. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) zerrin ii guzel hosta kac kayme?? hala duygusal konuları yazmamıssın, mangırımı zaten inek icti oda daga kactı, kalanda bitcek bu gidisle bayrama kadar :P, soylede ona gore yapalım planı...
  9. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) evet sozleri süper sarkıda süper , koy ver gitsin dunyanın .... gibi bi havası var , dunyadaki herşeyi sallıyası gelior insanın :D zaman öyle de geçiyor hayat böyle de bitiyor ama umudum...

10. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) napyosunuz huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ey faniler ??? sizlee bi sarkı paylasıcam kac gundur dinliorum pek sevdim sozleride iste saolsun kopi pest...

11. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) tamamdır tamamdır çağrı,maddi manevi ayarlıyabilirsek yalova planımızıda gerçekleştiririz bayramdan sonra:)
  12. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) çağrııııııııı, zerrin pazar günü dönücekmiş ama istersen cepten ara konus istersen, senin calısmalar nasıl gidiyor?yuruyelim gole bu hafta ici bi gun aksam yine?

13. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) millet oruc tutuo sen burda yasak elma yiyosun fotonda göstere göstere bide ondan sonra nerdesiniz:P
  14. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) night eminimm, dogru yuw sensin bi an cıkartamadım :) koysana elen delon fotolarından bi tane iste sol tarafa:D
  15. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) inancımmm çok sevindim gelmenize, işallah görüscez yine sulu bir ortamda:), haydeee eller havaya çağrı 60 mışş 70 mişş :P sen ne görev adamıymışsın öyle :D serdar sen nerelerdesin sesin...

16. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) tammdır ersin hemen güncelliyorum yeni eklemek istediklerimde varıd ii oldu, banko liste gelior :P 1.tom 2.jerry 3.şirinlerin hepsi 4.gargamel 5.he-man 6.kara şimşek 7.batman 8.örümcek...
  17. cumburlop

Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting Ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir; Köprülü Kanyon'da Rafting ve Selge Antik Kenti Gezisi (18-19 Haziran 2011) ilhan abi yok yuw iyiydim turp gibiydim, hatta cizik bile olmadı o etkinlikte bi ara telefonumda biraz serinledi derede, neyseki o bile geri dondu hayata:)...
  18. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) yaw sizin liste kendimde varım die diorum cok sıkıcı, en iyisi benim lise daa kimleri katarım aslında ama neyse:D, cagrım cagrımm gargamelsiz dügün olurmu , birazda ekşın lazım jokeri...

19. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) çağrım ayıpsın yaaa hemen eklim durr 1.tom 2.jerry 3.şirinlerin hepsi 4.gargamel 5.he-man 6.kara şimşek 7.batman 8.örümcek adam 9.x men grubu 10.scarlett johansan 11.tarkan 12.natalie...
  20. cumburlop

Ynt: Gezenbilir; Rafting, Kanyoning, Tarih ve Deniz için Antalya'da Duyurusu (29 Ağustos-04 Eylül 2011) ya bak buna cevap verme zerrin kesibn silcek varya bu msjları :D ben liste yapsam soyle yaprdım 1.tom 2.jerry 3.şirinlerin hepsi 4.gargamel 5.he-man 6.kara şimşek 7.batman 8.örümcek adam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,593
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

SON KONULAR

Geri