Arama sonuçlarınız

1. tiskeli

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hayırlı günler ne bu sessizlik

2. tiskeli

Hummer H3 Alpha V8

Ynt: Hummer H3 Alpha V8 galiba tahoe ile h2 kardeş ( chevrolet colorado, gmc canyon, isuzu d max,holden colorado,hummer h3 )bunlarda küçük kardeşler
  3. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. sinanlara geçmiş olsun

4. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. amir allah şifalar versin
  5. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ben bu haftada yokum kusura bakmayın

6. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. metin hocam annemize allah şifalar versin

7. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. kandiliniz mubarek olsun
  8. tiskeli

isuzu d max dakar rally

Ynt: isuzu d max dakar rally Bu Isuzu D-Max şimdiye kadar yapılmış pick-up kamyon, D-Max Dakar en uç versiyonu olmak zorunda. 35. Dakar rallisi (Güney Amerika'da 5 yıl), 5 Ocak 2013 tarihinde başlar. 8.000 km uzunluğundaki yarış limit hem insan ve makine iterek, 15 gün boyunca devam edecek...
  9. tiskeli

isuzu d max dakar rally

Ynt: isuzu d max dakar rally http://www.youtube.com/watch?v=lUj6VQTVndU bu kamyonların bu şekilde gidebilmeleri şaşırtıcı

10. tiskeli

isuzu d max dakar rally

Ynt: isuzu d max dakar rally kamyonların yarışını izlemekte bayağı keyifli koca cüsseleriyle resmen uçuşa geçiyorlar belkide herkez sınıfında yarışıyordur

11. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hayırlı akşamlarınız olsun
  12. tiskeli

isuzu d max dakar rally

Ynt: isuzu d max dakar rally mehmet abi benim merak ettiğim aracın alt yapısı neredeyse orjinalleriyle aynı amörtisörleri değişmiş şasiye amörtisör tutucuları yapılmış arka difransiyel helezon yaylı yapılmış geri tarafında orjinal parçalar görünüyor araç bu şasi yapısıyla dakar rallisinin...

13. tiskeli

isuzu d max dakar rally

Ynt: isuzu d max dakar rally dakarın hangi sınıflarının olduğunu bilmiyorum ama çeşit çeşit araçların yarıştığını görüyoruz toyotanın mitsunun nissanın felaket yapılı araçları var standarta yakın araçlarıda fotolardan anladığım kadarıyla yarışıyor isuzuda standarda yakın araçlarla...
  14. tiskeli

isuzu d max dakar rally

Ynt: isuzu d max dakar rally bir kaç foto daha
  15. tiskeli

isuzu d max dakar rally

bir süredir isuzunun dakarda yarışan d max larının videolarını fotolarını inceliyorum dikkatimi çeken nokta araçları çok fazla revizyona sokmamışlar difransiyeller ,akslar,rotlar,alt salıncaklar, direksiyon sistemleri , şasi gibi çoğu parçalar seri üretim araçla aynı gibi diğer çoğu...

16. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. hayırlı cumalar
  17. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. kiaların ilk geldiği zamanlar yanlış hatırlamıyorsam önü sabit aks olan 4x4 görmüştüm ambülanstı
  18. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. amir kardeş nasılsın seninde ben gibi pek sesin soluğun çıkmıyor

19. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ömer abi avatar yakışmış darısı mehmet abiye
  20. tiskeli

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. metin hocam dün işlerimizi yetiştiremedik yoksa ilk aklımdaki senin bidondu en kısa zamanda getireceğim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR