Arama sonuçlarınız

1. karanfiller

Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz...

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... İnsel Hocam selamlar, Öneri için teşekkürler, bunu değerlendiricem mutlaka. Zaten bel rahatsızlığım var o yüzden yattığım yer önemli. Aracın içini gönlümüze göre tasarlamak için ufak tefek masraflarımız oluyor, şilte de bir kalem olarak...

2. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Dun aksam dayanamadik artik, yemekten sonra atladik karavana evden 2-3 km mesafede deniz kenari bir yere cektik :-) Bir yandan kiz odevlerini yapti, bir yandan cay demledik, ben de bir yandan ufak tefek tadilat isleriyle ugrastim :-) Hava...
  3. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Yaşam alanının plan ve tasarımı gerçekten çok rahat ve keyifli İnsel Hocam. Henüz içinde yatma fırsatımız olmadı ama şimdiden keyifli olacağını tahmin ediyorum. Bir kaç işi var aracın önce ama. Bir dip temizlik yapmamız gerek, stor perdeleri...

4. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Mustafa Bey sağolun, umarım siz de en kısa zamanda bulursunuz gönlünüze göre bir araç. Dediğiniz gibi ilan bir gün bile kalmadı sanıyorum sitede. Kısmet, nasip, şans işi sanıyorum bunlar. Yani aynı karavan satılmayacağı varsa haftalarca...
  5. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Melih Bey teşekkürler, dediğiniz gibi, darısı başınıza. Umarım en kısa zamanda siz de gönlünüzce bir karavan bulursunuz.

6. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Salih Bey iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum, Serkan Bey'e de yazdığım gibi sizin karavana bakarken aklımızda motokaravan almak yoktu doğrusu. Her şey çok hızlı gelişti ve sonuç bu :) Mustafa Bey'den aldık karavanı, dediğiniz gibi...

7. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Evet dün Saim Bey'le buluşacaktık Balçova'da fakat hastalık fena vurdu beni, çıkamadım dışarı malesef. Bugün telefonda görüştük, başka bir uygun zamanda kafa kafaya verdiricek araçları :) Selamlar...
  8. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Tesekkurler Bekir Bey.
  9. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Serkan ve Mehmet Bey, ikinize de tesekkur ediyorum. Serkan Bey, yanilmiyorsam sizin kardesinizle tanismisligimiz var aslinda - Salih Bey ? Bundan bir ay kadsr once esim ve kizimla birlikte karsiyakada knaus comfort 350 cekme katavanini satin...

10. karanfiller

Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın!

Ynt: Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Azaltılsın! Ben daha gecen hafta yapyirdim sigortayi, 690TL! Axa sigorta. Boylesine az risk tasiyan ve az yol yapan araclar icin yazik gunah...

11. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Tesekkurler Zeki Bey. Biz Guzelbahcedeyiz, karavani Bornovadan aldik, ozkanlar tarafindan. Kisa zamanda tanismak dilegiyle...
  12. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Teşekkürler Levent Bey.

13. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Ahmet Bey teşekkür ediyorum. Levent Bey tüm detaylar için tekrar teşekkür. G.
  14. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Teşekkürler Süleyman Bey.
  15. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... İnsel Hocam doğrudur, karavan Alaçatı'da kullanılmış. Kısa zamanda arayıp başınızı şişiriyorum :)

16. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Teşekkürler Sami Bey.
  17. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Sağolun Bülent Bey, Kısmet herhalde biraz, ben de bu aracı görmeden bir hafta önce başka bir aracı kaçırmıştım. AYnı şehirde olmasına rağmen gidip görme fırsatım olmamıştı. Bu aracı da ilana çıktığı gün gidip gördüm ve satan arkadaşla aynı...
  18. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Enver Bey teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için :)

19. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Bu arada, son bir haftadır, İnsel Bey'in, Ahmet Bey'in ve sizin Hymer'larınızla ilgili açtığınız konuları inceliyorum tekrar tekrar zaten :) Tam aldık getirdik karavanı evin önüne diyordum, bu sefer de hastalık vurdu, yoğun bir griple...
  20. karanfiller

Ynt: Hymer Camp 55 - İlk Motokaravan Deneyimimiz... Levent Bey teşekkürler, Ben konuyu buraya açmıştım diye hatırlıyorum (yanılıyor olabilirim), sonra bir şekilde genel konular altına taşındı, şimdi yine burdayız :) Gümrükten çıkartan arkadaşı tanıyorum demişsiniz, aracın mazisi ile ilgili...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,594
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri