Arama sonuçlarınız

1. flamable

Evde İnverter Kullanımı Ve Jel Akü Sorunu

Ynt: Evde İnverter Kullanımı Ve Jel Akü Sorunu Akülerin seri olarak sarj edilmesinde problem olabilir, akülerde tam nasıldır bilemiyorum ama mesela laptop bataryalarindaki li on piller seri bagli olmasina ragmen her hücre ayri ayri sarj edilir

2. flamable

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.n11.com/caretta-1500-P37425644 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-pino-pi2010-2-kisilik-cekme-karavan-400-kg-152698301/detay Bu caretta lar pi 2010 lar fiyatını ne kadar hak ediyo??
  3. flamable

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Deneyimi olan arkadaşlar daha doğru cevap verir ancak bu karavan için sorun olacağını sanmıyorum. Corona 1300 kg civarı bir araç, bu karavan da 1000 kg nin altında. Onun dışında aracınızın çekiş gücü aşağı yukarı 1.5 dizel...

4. flamable

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-temiz-cekme-karavan-174944687/detay/ benim favorilerimde olan bir ilan, ERBA nın son çıkardığı modellerden biri ruhsat problemi olduğunu sanmıyorum, fiyatı da uygun bi...
  5. flamable

Çakı ve Bıçak Seçimi

Ynt: Çakı Ve Bıçak Seçimi Reklam gibi olmasın, kendim askeri personelim, arama kurtarma komandolarımıza devletin tahsis ettiği bıçaklar da bora markaydı..

6. flamable

Çakı ve Bıçak Seçimi

Ynt: Çakı Ve Bıçak Seçimi Bora M-301im var; * Odun kesmesem de kendime sopa yapmak için ufak tefek dalları çok kolay uçuruyo * Bora modelleri arasında kabzesi en iyi ele oturanlardan biri * Fiyatı hem diğer bora modellerine hem yabancı markalara göre uygun (120-150 tl arası) * Ömür boyu...

7. flamable

Ülkemizdeki Mağaralar

Ynt: Ülkemizdeki Mağaralar Ulaşım ise demirköy ilçesinin girişinde sola doğru tabela var, mağraya kadar götürüyo, ya da pınarhisar-kırklareli yolundan üsküp beldesine saptıktan sonra yine mağraya kadar tabelalar götürüyo, ancak ilk yol az bişey daha düzgün, ikinci yol daha kısa...
  8. flamable

Ülkemizdeki Mağaralar

Ynt: Ülkemizdeki Mağaralar Dupnisa mağrası için jeep ya da traktörle ulaşım yapılıyor diye yanlış bir bilgi var(sanırım mağradan çıkan suyun oluşturduğu dere üzerinde önceden köprü yokmuş), şuan otomobille ulaşım gayet rahat, baştan sona içi düzenlenmiş bir ucundan girip diğer ucundan...
  9. flamable

Almera Karavan Çeker Mi??

Ynt: Almera Karavan Çeker Mi?? Önerileriniz için teşekkür ederim öncelikle. Ancak Reno ilgi alanıma girmiyo:) Hyundai eh işte ama en az elantra olursa. Bu yıl doğuya tayin olucam, bi yaz tatilinde melekete gitmek için en az 1200 km yol yapıcam, onun için en az c sınıfı bi araç ta olması...

10. flamable

Ynt: Almera Karavan Çeker Mi?? Siteyi inceledim, biraz moralim bozuldu yaa :(( Şuan 2 araç arasında gidip geliyorum 2006 nissan almera veya 2001 volvo v40 ama iki araç içinde 1000 kg lik karavan fazla.. Dizel alsak 20 bin tl ye hangi dizel alınır ki? İyice kafam karıştı..

11. flamable

Ynt: Almera Karavan Çeker Mi?? Aracınız da turbo varmıydı? Turbolu 1.4 dizelin 2.0 benzinli kadar torku olması lazım...
  12. flamable

Ynt: Almera Karavan Çeker Mi?? http://www.catalogue.bosal.com/pages/tow_select_order_list.php?query_nr=20&carspecnr=580083 Aleykümselam, verdiğiniz linki okudum ama tam olarak aradığım cevabı bulamadım. Verdiğim link bosal marka çeki demirlerinin kataloğuna ait. Her marka araç için yatay...

13. flamable

Arkadaşlar twingomu elimden çıkardım, sıra geldi karavan çekebilecek kapasitede bir araç almaya, fiyat/performans açısından 2005 sonrası Nissan Almera bakıyorum, 1.5 motor olması çok sıkıntı mı? illa 2.0 motor bi araç mı almamız gerekir? Almayı düşündüğüm çekme karavan pino nun 4,25 i veya o...
  14. flamable

2000 Vıtara On-off

Ynt: 2000 Vıtara On-off hocam aracınız çok güzel fakat istediğiniz fiyatın her ne kadar malum site fiyatlarında olsa da gerçek el değiştirme fiyatlarının üzerinde gibi
  15. flamable

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım 750 kg altı olsaydı zaten evraka ihtiyaç yoktu ancak bu karavanın o kadar hafif olması imkansız....

16. flamable

Bangez (bandırmalı Gezginler Kulubü) Batık Gemi Bisiklet Etkinliği 60 Km

Ynt: Bangez (bandırmalı Gezginler Kulubü) Batık Gemi Bisiklet Etkinliği 60 Km Geziniz ve fotoğraflar harika olmuş tebrikler, hocam bu arada rotanın zorluk durumu nedir? Şimdiye kadar en fazla 40 kmlik kapıdağ turuna katıldım kondisyonum henüz yeterli seviyede değil....
  17. flamable

+750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!!

Ynt: +750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!! Ben de teşekkür ederim arkadaşlar yardımcı olabildiysem ne mutlu, E sınıfı ehliyete gelince ilgili mevzuatın Madde 6 h bendindeki ibare "h) Otomobil, kamyon ve otobüsün arkasına yüklü ağırlığı 750 kg’dan fazla römork takarak...
  18. flamable

+750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!!

Ynt: +750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!! An itibariyle halen bizim kurstan haber yok, ancak uğraşmaya devam edicem, D sınıfı almak daha basit ve hızlı ancak aralarında ciddi bir maliyet farkı olacağı kanaatindeyim(D sınıfı ehliyet en azından 1200 tl civarı) . Onun dışında...

19. flamable

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Bazen düşünüyorum Türk tüketicisine özgü Türk malı sağlam,ucuz çok lüks olmayan ama temel ihtiyaçları karşılayan, en azından su almayan ve çürümeyen bir karavan üretmek bu kadar mı zor diye, sonra bazı yabancı belgesel...
  20. flamable

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Merhabalar ben mehmet, bandırmadan herkese selamlar, bisiklet işine yeni başladım (sedona borla). Daha önce motor sürüyordum, çadırla kamp yapıyordum, artık aile var bundan sonra karavan ve bisiklet yapıcaz...(henüz karavan alamadım:()

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,593
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri