Arama sonuçlarınız

1. flamable

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ben zaten yerli karavanlarda Pino hariç hiçbirinde doğru dürüst teknik veri paylaşanı görmedim, internet siteleri içler acısı..

2. flamable

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-2014-model-erba-karavan-48867855/detay Sıfır alınacaksa eğer fiyat/performans açısından iyi gibi duruyor..
  3. flamable

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Hocam iyi güzel hoş da Subaru yu tanrılaştırmanın manası yok.. İster V ister W ister sıralı isterse de sıralı olsun temelde motor tasarımları birbirine benzer( Wankel gibi sıra dışı tasarımları saymazsak tabi..).Boxer motorun motorun vibrasyon,devirlenme...

4. flamable

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Düz vitesi turbolu modellerde neredeyse hiç yok gibi, ben daha rastlamadım
  5. flamable

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? "Tutulmayan" derken hızlı el değiştirmeyen ve müşterisi az olan araçları kastediyorum. Daha önce mazda 323 kullandım, satılabilmesi için 2 ay gerekti, sonrasında reno 11 kullandım, satmaya karar vermemle aracın satılması arasında 24 saatten az zaman vardı :)

6. flamable

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? O problem "tutulmayan" diye tabir ettiğimiz araçların tamamında var(mazda 323,626, nissan primera,terrano, mitsubishi carisma,lancer vb.) ..Satmak isteyen mecbur çok düşük fiyatlara inebiliyor, yada aracının temizliğine güvenip uçuk fiyatlar istiyor. Mesala civic 100.000...

7. flamable

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Yurdışında işçilik pahalı tabi onu göz ardı etmemek lazım, eleman seviste değişim için 1000 sterlin gibi bi fiyattan söz etmişti sanırım..
  8. flamable

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Triger seti zaten yaklaşık 600 tl civarı, evet parça fiyatları her ne kadar diğer araçların ki de pahalı deseniz de en azından standard bi japon aracından 2-3 kat pahalı (mesala ilk nesil crvnin tiger seti 120 lira,ikinci nesil zaten zincirli, marka olarak da...
  9. flamable

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Hocam genel olarak yaptığınız bakımlar ve karşılığında ödediğiniz maliyetler konusunda bilgiler verirseniz (özellikle eski aracınız için), benim gibi aklında CRV kalbinde Forester olanlar için faydalı olur diye düşünüyorum. Bir de anladığım kadarıyla bakım için yetkili...

10. flamable

Kırklareli - Lüleburgaz Yakınlarında Kamp Yeri Tavsiyesi

Ynt: Kırklareli - Lüleburgaz Yakınlarında Kamp Yeri Tavsiyesi Hocam sakızköy korusu ve barajı yada evrensekiz barajı güzel yerler..

11. flamable

Yerli Karavan Üreticileri

Ynt: Yerli Karavan Üreticileri http://www.aysankaravan.com.tr/ Bursalı bir başka üretici, ancak hiç kullananı görmedim duymadım...
  12. flamable

Yerli Üretim Mini Karavan

Ynt: Yerli Üretim Mini Karavan Peki bu yerli karavanlarda fiyatlarından bağımsız olarak kalite sıralaması nasıl?

13. flamable

+750 Kg Karavan İçin D Sınıfı Ehliyete Artık Gerek Yok!!!

29 Mayıs 2013 tarihli "MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL MOTORLU TAŞIT SÜRÜCÜLERİ KURSU YÖNETMELİĞİ" gereği artık 750kg üzeri römork çekebilmek için B sınıfı otomobil ehliyetleri yeterli. Ancak bunun için sürücü kurslarından "Römork Sınıfı Sertifika" eğitimi almamız gerekiyo. İnternetten ve...
  14. flamable

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? İlla forester ise 2.0 xt, mümkünse düşük kilometreli ve servis bakımlı, bu da testi http://www.arabam.com/otomobil-testleri/subaru-tum-testler-yorumlar/subaru-forester-2-0-xt-/312 Turbonun sağlık durumu önemli, ama hakkını veriyo namussuz, testine göre yakıtı da çok aşırı...
  15. flamable

Ebay

Ynt: Ebay Laf aramızda ürünün fiyatı 1000 dolar olsa bile satıcıyla iletişime geçip ürünün faturasını 60 dolar göstertip (çinli amcalar bu işi iyi bildiklerinden ürün içeriğine genelde Gift=hediye yazarlar) gümrükten sokabilirsin, yeterki yasak bir ürün (ör telsiz,telefon vs.) ya da aynı...

16. flamable

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Aynı şanzımana sahip 2006 city kullandık 4 sene kadar, herhangi bir sıkıntı yaşamadık, evet internette sorun yaşayanların anlattıkları da var ama hiç sorun yaşamayan da bir sürü insan var..
  17. flamable

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Arkadaşın dediği gibi HR-V de çok güzel bir seçenek vergi ve yakıt avantajı var, makyajlı kasalarında 125bg lik civic motoru var, şanzıman meselesine gelince HR-V de Jazz ve City modelinden de tanıdığımız sonsuz oranlı CVT şanzıman var, bu şanzımanın aslında kronik bir...
  18. flamable

Hangi Forester???

Ynt: Hangi Forester??? Benim de bir aralar ileride almayı düşünüp, parça fiyatlarını araştırınca hayallerimden çıkardığım araç.. O konforda o donanımda o fiyata başka araç bulmak gerçekten zor (ön cam sileceklerinde bile ısıtma var çoğunun) ancak maalesef ülkemizde bir CR-V kadar prim yapmıyo.

19. flamable

Ebay

Ynt: Ebay Free shipping ücretsiz kargo anlamında, bunun dışında ürünler yurt dışından geldiği için kargo ücretinin alıcıya ait olması gibi bir ihtimal yok, kargo ücretli olsa bile sizden peşin tahsil edilir başkaca bir ücret ödemezsiniz içiniz rahat olsun :)
  20. flamable

Römork Ruhsata İşlenmeli mi?

Ynt: Römork Ruhsata İşlenmeli Mi? Paylaşım için teşekkür ederim, benimde demek istediğim buydu, ancak nasıl bir sınav olucak, maliyeti nedir, hiç bunu yaptıran varmı onu merak etmiştim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,593
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri