Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)
Merhaba;
Aracımı alalı tam 14 ay oldu. Aldığım ilk günden beri sanırım benden ötürü agresif ve seri kullanmamdan dolayı 7,9 ile 9 lt arası gidip geldim. Dün Kozan Adana arası 80 km'yi azmettim, dişimi sıktım, içime attım ve görmemezlikten...
Ynt: Klima Hakkında
Merhaba;
İş icabı Adana'da ikamet ediyorum. Aslen Yalova'lıyım buraların sıcağını alışık değilim az çok tahmin edebilirsiniz. Ama klimanın yetmediğini hiç görmedim. Gayet güzel ve seri soğutuyor.
Ynt: Duster Advanture Sticker
Merhaba;
Aynen, benimde en çok hoşuma giden tavan spotları dün bende sırf bu adventure aksesuarları için 15 günde bir sudan sebepler ile servise gidiyorum. Adamlar bıktı artık. Ve aynen tahmin ettiğiniz gibi göğüsteki düğme gene boş. ayrı bir düğme tasarlamışlar...
Ynt: Duster Advanture Sticker
Merhaba;
Biraz önce servisteydim. Araç bayilere geldikten sonra yedek parça ve aksesuarlarının sisteme girdiğini söylediler. Biraz beklemeniz gerekiyor. Birde bu adventure modelini kolay kolay reyona konulmayacağını özel istek üzerine getireceklerini söylediler...
Merhaba herkese.
Geçenlerde anahtarı kaybettim. Yedek anahtarla idare ettik. Hemen yetkili servis Yusuf Baysala gittim. Hemen Yedek anahtar siparişi verelim dediler. Bende sordum doğal olarak. Kaybolan birisinin eline geçerse nasıl olacak dijital olarak iptal edebilirsiniz ama mekaniksel olarak...
Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları.
Merhaba Arkadaşlar.
Zehir77 selam face'deki mesajını geç cevapladım kusura bakma.
Brezilyada bir Türk firması buldum arkadaşlar. Faaliyet alanı otomotiv ana merkez Bursa'da. Kendilerine mail attım konuyu açıkladım ve kendilerinden yardım...
Merhaba;
Emeğine sağlık Zehir77 uğraıpta mail atman bile yeterli. teşekürler. Şimdi sıra Maxsimde bakalım o ne isteyecek. Sabır diyorum. Bu kadar emek bu kadar uğraş boşa çıkmaz heralde.
Selamlar.
Fedex ile ilgili bir sevindirici bilgi o zaman.
FedEx, Türkiye'de, bir atanmış Hizmet Yüklenicisi tarafından temsil edilmektedir. Türkiye'deki FedEx hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerini...
Vay hemşerim hoş geldin. Bende Yalovalıyım ama gurbetteyim. Gurbette de olsa hemşeri ile tanışmak güzel. Mekan Süleymanbey Mah. İstiklal Cad. İdo'nun arkasındaki mahalle yani. Bilirsin. Haberlerini bekliyorum mesajda atabilirsin.
Merhaba,
Benimde aklıma gelmedi değil aklın yolu birdir. fakat uğraşmak yada arabayı bırakmak lazım veya bir örneği gerekli sonuçda bir şekilde kalıp çıkartılacak. Bu arada memleket yalova mı zehir77.
Merhaba;
Ayrıca maxim bu adresdede faal olarak ürünleri tanıtıyor.
http://www.dustercommunity.de/duster-international/grusse-aus-der-ukraine/