Arama sonuçlarınız

1. Lantirn

Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma Ve Sis Farları. Merhaba Zehir77 Maxim benim facede ekli ben çok yazıştım çok geç cevap veriyor ama okuyor buna emin ol. Bende istedim ön korumadan. Bana son düzenlemeri yaptığını bir iki ufak detay kaldığını yazdı. konunun takipçisiyim. Birde berezilya da...

2. Lantirn

Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça.

Ynt: Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça. Teşekkür ederim hocam.
  3. Lantirn

Ynt: Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça. Hocam Mrb. Konu hakkında bir gelişme varmı. Kaner usta ile görüştünüzmü acaba. selamlar.

4. Lantirn

MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... devam
  5. Lantirn

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... Evet resimler ve linkler düşmeye başladı. Yanlız kasa değişmemiş ve linkdeki açıklamalar olumsuz yönde. http://www.inautonews.com/geneva-motor-show-live-dacia-duster-aventure-limited-edition#.UTZMPTBdCSo...

6. Lantirn

Ynt: MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ... Merhaba. Duster resimleri değil ama duster kadraja girmiş ve tam olcay beyin dediği adventure modeli. Dış kasa aynı gibi. Sanırım yeni iç dizaynda ynı bu şekilde olacak. Resimlerde görebilirsiniz...

7. Lantirn

Ynt: Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça. Hocam size ve kaner ustaya teşekkür ederim. Araştırmalarımız sonuçsuz kalmadı. Cevap ve resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Ön koruma için ise resimlere dikkat ettiyseniz ukraynada kopyalanmış. İnşallah bağlantı kurabilirsiniz...
  8. Lantirn

Ynt: Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça. Slm. Rusyadaki sitenin fiyatlarını çıkardım ve resmin üstüne yazdım.
  9. Lantirn

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. Hocam elimde sadece adamın facebook adresi var. Ya facebook dan arkadaş olarak ekleyeceksin http://www.facebook.com/profile.php?id=100001811208878&fref=pb yada http://www.dusteros.com.ar/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=575 bu site üzerinden...

10. Lantirn

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. Üstdeki resimlere bakarsan arka arkaya dizili boyasız ön korumalar ukraynada kopyalanmış. Hatta orjinali mat ama kopya biraz parlıyor.

11. Lantirn

Ynt: Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça. Slm facebook adresindeki arkadaş ile iritbata geçebilirsek çünkü brezilyadaki ön tamponu getittirip ukrayna plakalı aracına taktırmış ve resmini http://www.dusteros.com.ar/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=575 adrese eklemiş sayfaları teker...
  12. Lantirn

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. Slm. Sana gönderdiğim facebook adresindeki maksim adındaki ukraynalı arkadaş bu ön korumayı brezilyadan getittirmiş. Dusteros.com adındaki linkide gene bu sayfalarda eklemiştim bu arkadaşla irtibata geçersek yardımcı olabilir arkadaş...

13. Lantirn

Ynt: Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça. Merhaba Dacia Nature, Çok sevindim. Aşağıda Ukrayna'dan Ön tampon korumayı getittiren arkadaşın facebook adresi var. İsmi maksim bu adresdeki son sayfalarda resimleri var beni arkadaş olarak ekledi ama yardımcı olmadı yada ben iyi...
  14. Lantirn

tek hava yastığı

Ynt: tek hava yastığı Sorun yok biraz daha araştırma yaparsanız belki çift airbaglisini bulabilirsiniz. Hem ben arabayım almadan bir hafta önce alanlat teybi normaldi Bluetoth yoktu ben aldım bluetoth lu geldi. Kısmet.
  15. Lantirn

tek hava yastığı

Ynt: tek hava yastığı Merhaba Sozatma, Evet 2010-2011 Dacia Duster Ambiance versiyonunda güvenlik paketi adı altında yolcu hava yastığı seçeneği vardı. Daha sonradan bu hava yastığı standart oldu 2011 son ayları 2012 komple çift hava yastıklı geldi. Hatta başımdan geçen olayı da anlatayım...

16. Lantirn

Duster iki parçalı arka tampon yükleme koruması.

Ynt: Duster iki parçalı arka tampon yükleme koruması. Herkese Merhaba; Yukarıda resimleri eklediğim parçaların Ukrayna yada Rusya'da yapıldığını öğrendim. Parça iki ayrı kısım olarak satılıyor. İlki tampon koruma diğeri ise bagaj kilidinin olduğu metal kısmı koruyan muhafaza. İnternet adresini...
  17. Lantirn

Ynt: Duster Ön kaput ile Cam arasını dolduran orjinal parça. Herkese Merhaba; Yukarıda resimleri eklediğim parçaların Ukrayna yada Rusya'da yapıldığını öğrendim. İnternet adresini buldum. Şimdi işyerinde olduğum için ekleyemiyorum en kısa zamanda ekleyeceğim. Görüşmek üzere.
  18. Lantirn

DACİA DUSTER 4X4 EK YOL BİLGİSAYARI MONTAJI

Ynt: DACİA DUSTER 4X4 EK YOL BİLGİSAYARI MONTAJI Abi eline emeğine sağlık. İstanbula yolum düşerse arabayı bağlıcam senin tükkanın önüne valla.

19. Lantirn

Tekrar Merhaba. Aynı sitede gördüğüm kaput ile cam arasındaki boşluğu dolduran orjinal ikili parça.. Adamlar yapıyor kardeşim. Helal olsun. http://www.dusteros.com.ar/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=575
  20. Lantirn

Duster iki parçalı arka tampon yükleme koruması.

Merhaba. Tekrar aynı sitede gördüğüm bagajı yüklerken tamponu ve metal kısmı koruyan ikili parça. http://www.dusteros.com.ar/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=575

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR