Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dacia Solenza Rapsodi marka ve model aracımı satarak yerine Dacia Duster 4x4 110bg aldım. Nasıl. Bağımlılık yaptı. Çoğu insan Dacia ya burun bükerken ben keyifle kullanıyordum zaten. Halende keyifle kullanıyorum.
Ynt: Duster Çamurluk Koruma Plastikleri
Merhaba,
Şu linkteki konuyu okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz.
http://212.101.124.54/index.php?topic=93294.msg1201197#msg1201197
Size bir tavsiyem olacak nacizane. Komple macera paketi taktırmanızı tavsiye ederim. Sadece dodiklerdeki plastikler pek...
Ynt: Neden Dacia Duster?
Nedenmi.?. Eklediğim resimlerin altında değiştirme tarihi yazıyor ona bir bakın derim. Merakın nasıl tutkuya dönüştüğünü anlarsınız.
Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.
3300 TL ye denk geliyor. Tabi bunun kargo ücretleri olacak. Astarı yüzünü geçti. Neyse kısmet bekleyelim belki bir gün gelir Türkiye'ye. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
Ynt: Macera Paketim ve Yeni Kolçağım.
Kişisel tercihim olarak Siyah ve Beyazı çok sevmemden, artı Beşiktaşlı olmamdan dolayı look paket deki gri rengi uygun görmedim. Cam filmide yaptırınca daha güzel olacak inşallah.
Teşekkürler.
Merhaba,
10 gün önce aracımın sağında solunda her tarafında zift vardı deli oldum. Adanadayım ve asfalt yol sıcaktan resmen ağlıyor. Bende hemen arabayı 1 litre mazotla güzelce yıkattım, ve hemen servise koştum. 1370 TL'ye macera paketi ve orta kolçağı taktırdım. Çok güzel oldu şimdi çok rahatım.
Merhaba ozmetigil.
Haberinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Öncelikle brezilyadaki ön koruma ile linkden baktığınız metal koruma arasında fark olabilir bir yanılma olmasın. Buraya eklediğim resimlerdeki tüm dusterlarda macera paketi var. Ben 15...
Ynt: Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması
Merhaba,
Benim ilk arabam dacia solenza idi. bende sizinki gibi bir problemle karşılaştım. Servise gittiğimde kapılar söküldü ve kapı ile iç kaplaması arasındaki poşetin plastiğinden ayrıldığını gördüm haliyle su iç kaplamaya ordan da...
Merhaba,
Maise mail attım geri döndüler sağolsunlar. fakat olumsuz cevap aldım. Bu parçanın duster'a uymayacağını ve getirtemeyeceklerini söylediler. Fransadaki akrabalarımıza ısmarlattıralım onlar fransadan irtibata geçsinler dedim onada...
Çok yaşa barbaros hocam ben talibim bu işe.Almanya ile bağlantınız var ise ön fiyat bilgisi alabilirmiyiz acaba.?
Teşekkürler.
Herkese Merhaba.
Gezinirken Renault Duster'ın orjinal bir aksesuarını buldum. Fakat Türkiye'de yok, kodunu servise sordum yedek parçaya girmişmi diye, böyle bir parça yok dediler. Yanlız çok hoş ve ben beğendim. Dışardan parça getirtebilen büyük abiler belki bu aksesuara ulaşabilirler. Ön...