Arama sonuçlarınız

1. Lantirn

Clio 3'ü satıp Duster 110 bg, 4*2 aldım :)

Ynt: Clio 3'ü satıp Duster 110 bg, 4*2 aldım :) Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Bende Dacia Solenzamı satıp Dacia Dusterımı almıştım. Resimleri bekliyoruz artık.

2. Lantirn

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Merhaba, Bahsettiğiniz düğmede lamba yoktur.
  3. Lantirn

Linea Satıp Duster Almak

Dacia Solenza Rapsodi marka ve model aracımı satarak yerine Dacia Duster 4x4 110bg aldım. Nasıl. Bağımlılık yaptı. Çoğu insan Dacia ya burun bükerken ben keyifle kullanıyordum zaten. Halende keyifle kullanıyorum.

4. Lantirn

Macera Paketim ve Yeni Kolçağım.

Ynt: Macera Paketim ve Yeni Kolçağım. Sadece tekerleklerin üzerindekilerin fiyatı 400-500 civarı olması lazım Kolçak 350 liraydı 250 liraya taktılar.
  5. Lantirn

Duster Çamurluk Koruma Plastikleri

Ynt: Duster Çamurluk Koruma Plastikleri Merhaba, Şu linkteki konuyu okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz. http://212.101.124.54/index.php?topic=93294.msg1201197#msg1201197 Size bir tavsiyem olacak nacizane. Komple macera paketi taktırmanızı tavsiye ederim. Sadece dodiklerdeki plastikler pek...

6. Lantirn

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Nedenmi.?. Eklediğim resimlerin altında değiştirme tarihi yazıyor ona bir bakın derim. Merakın nasıl tutkuya dönüştüğünü anlarsınız.

7. Lantirn

Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları.

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. 3300 TL ye denk geliyor. Tabi bunun kargo ücretleri olacak. Astarı yüzünü geçti. Neyse kısmet bekleyelim belki bir gün gelir Türkiye'ye. İlgilendiğiniz için teşekkürler.
  8. Lantirn

Ynt: Macera Paketim ve Yeni Kolçağım. Kişisel tercihim olarak Siyah ve Beyazı çok sevmemden, artı Beşiktaşlı olmamdan dolayı look paket deki gri rengi uygun görmedim. Cam filmide yaptırınca daha güzel olacak inşallah. Teşekkürler.
  9. Lantirn

Ynt: Macera Paketim ve Yeni Kolçağım. Evet hocam Tekerleklerin üstündeki dodikler, paçalıklar ve yan kapı korumaları Komple macera paketi diye geçer.

10. Lantirn

Ynt: Macera Paketim ve Yeni Kolçağım. Kolçak

11. Lantirn

Merhaba, 10 gün önce aracımın sağında solunda her tarafında zift vardı deli oldum. Adanadayım ve asfalt yol sıcaktan resmen ağlıyor. Bende hemen arabayı 1 litre mazotla güzelce yıkattım, ve hemen servise koştum. 1370 TL'ye macera paketi ve orta kolçağı taktırdım. Çok güzel oldu şimdi çok rahatım.
  12. Lantirn

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. Merhaba ozmetigil. Haberinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Öncelikle brezilyadaki ön koruma ile linkden baktığınız metal koruma arasında fark olabilir bir yanılma olmasın. Buraya eklediğim resimlerdeki tüm dusterlarda macera paketi var. Ben 15...

13. Lantirn

Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması

Ynt: Duster Ön Yolcu Koltuğu Altındaki Döşemenin Su Alması Merhaba, Benim ilk arabam dacia solenza idi. bende sizinki gibi bir problemle karşılaştım. Servise gittiğimde kapılar söküldü ve kapı ile iç kaplaması arasındaki poşetin plastiğinden ayrıldığını gördüm haliyle su iç kaplamaya ordan da...
  14. Lantirn

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. Merhaba, Maise mail attım geri döndüler sağolsunlar. fakat olumsuz cevap aldım. Bu parçanın duster'a uymayacağını ve getirtemeyeceklerini söylediler. Fransadaki akrabalarımıza ısmarlattıralım onlar fransadan irtibata geçsinler dedim onada...
  15. Lantirn

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. Çok yaşa barbaros hocam ben talibim bu işe.Almanya ile bağlantınız var ise ön fiyat bilgisi alabilirmiyiz acaba.? Teşekkürler.

16. Lantirn

Ynt: Renault Duster Ön Tampon Koruma ve Sis Farları. devamı.
  17. Lantirn

Herkese Merhaba. Gezinirken Renault Duster'ın orjinal bir aksesuarını buldum. Fakat Türkiye'de yok, kodunu servise sordum yedek parçaya girmişmi diye, böyle bir parça yok dediler. Yanlız çok hoş ve ben beğendim. Dışardan parça getirtebilen büyük abiler belki bu aksesuara ulaşabilirler. Ön...
  18. Lantirn

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Merhaba nhcteam. Çok güzel olmuş araç ellerinize sağlık. Size mesaj attım bir bakabilirimisiniz.

19. Lantirn

Dacia Duster 4x4 Thule Bagaj & Warn Sis Lamba Montajı

Ynt: Dacia Duster 4x4 Thule Bagaj & Warn Sis Lamba Montajı Elinize sağlık kaner bey çok güzel olmuş.
  20. Lantirn

Dacia Navigasyon cihazlari için resmi harita güncelleme sitesi.

Merhaba etrafta gezinirken şöyle bir siteye rastladım. https://dacia.naviextras.com/shop/portal bilgilerinize.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri