Arama sonuçlarınız

1. Lantirn

Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa!

Ynt: Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa! kahraman1520 hocam merhaba, İstediğiniz zaman görüşüp tanışabiliriz. Özelden mesaj atabilirsiniz. Plaka 01 Y 3029.

2. Lantirn

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme Merhaba sefik33. Adanadaki Gezerşen otonun adresini tam olarak alabilirmiyim. Kozanda oturuyorum Adanaya gittiğim zaman bende yaptırmak isterim. Şimdiden teşekkürler.
  3. Lantirn

Ynt: Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa! Ön kaputun arka hizasındaki dusterda benim araç.

4. Lantirn

Ynt: Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa! .
  5. Lantirn

6. Lantirn

7. Lantirn

8. Lantirn

9. Lantirn

10. Lantirn

Ynt: Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa! devam

11. Lantirn

Ynt: Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa! Dün saat 10:30 sularında M1 Realin kapısına dayandım. Test sürüşüne katıldım ilk ben gelmiştim adamlar şaşırdılar. Buyurun resimler. İnanılmaz zevkli idi. Aracımın performansını ilk defa bu kadar zorladım çokda memnun kaldım. İyiki...
  12. Lantirn

Ynt: Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa! Herkese günaydın birazdan Kozandan Adanaya gidiyorum. Etkinlik bu gün ve yarın M1 Real alışveriş merkezinde. Kısmetse ordayım Plakam 01 Y 3029 gelen olursa beklerim. İyi günler.

13. Lantirn

Almanyada Geri çağırılan DUSTER lar.

Bu gün hatta biraz önce siteler arasında dolaşırken bu linke rastladım. Almanyada dusterların geri çağırıldığını anlatıyor. Site almanca sanırım faydası olabilir üretim hatası deniliyor.http://www.autobild.de/artikel/rueckruf-dacia-duster-4x4-3409644.html
  14. Lantirn

Karlı Zeminlerde Fren Rekorunu Kırmışım

Ynt: Karlı Zeminlerde Fren Rekorunu Kırmışım Merhaba vetaytek, Geçmiş olsun yazınızı okudum. Bu gün hatta biraz önce siteler arasında dolaşırken bu linke rastladım. Almanyada dusterların geri çağırıldığını anlatıyor. Site almanca sanırım faydası olabilir üretim hatası deniliyor...
  15. Lantirn

Yeni CD çalar.

Merhaba ; Resimlerde değişiklikleri anlatıyorum. 1. resimde bluetoth üzerinden cep telefonumdan parça çalıyor. 2. resimde gelen çağrıları kabul veya reddeden kumanda 3. resim mikrofon. 4. resim arka cam rezistansı cam açma butonunun yanından klimanın yanına alınmış ve çakmağın etrafındaki sarı...

16. Lantirn

Dacia Lodgy'nin iç tasarımı bize uyar mı ?

Ynt: Dacia Lodgy'nin iç tasarımı bize uyar mı ? Merhaba Youngsun yeni teyp ile eski teybin direksiyon kumandası aynı fakat arada küçük farklar var buda malesef kumandanın değiştirilmesini ve bazı değişiklikler yapılmasını gerektiriyor. Telefon çaldığında kumandada çağrıyı reddetme veya...
  17. Lantirn

Fiyat ve Koşullar hakkında.

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Merhaba; Arkadaşların amacı sadece araba satmak olduğu için gelişmeler pek umurlarında değil zannediyorum. Stepnesi içerde olanlar 4x4 aktarma organları alt kısmı işgal ettiği için içeri almışlar hatta egzostda yandır. Stepnesi dışarda olanlar 4x2 aktarma...
  18. Lantirn

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Merhaba;Karkaplanı adanalı olduğunuz için size soruyorum. Aracımı Yusuf Baysal'dan aldıktan sonra yüreğir otogarının ordaki opetten 100 tl lik yakıt aldım. 25 litre doldu. Kozana gitmeden önce biraz yüreğirde turladım sonra ver elini kozan...

19. Lantirn

Fiyat ve Koşullar hakkında.

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Herkese teşekkürler.
  20. Lantirn

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 145.Lantirn (Enis-Yalovalı) (Dacia Duster 4x4 1.5 DCİ. 110 BG. laurette Baz ) Beyaz-Kozan/ADANA

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR