Arama sonuçlarınız

1. Lantirn

Fiyat ve Koşullar hakkında.

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Merhabalar; Bu gün öğlen saatlerinde duster ıma kavuştum çok şükür. Çok mutlu ve memnunum. İyiki almışım. Eskisi ve yenisi karşınızda.

2. Lantirn

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Merhaba; Bu gün aracımı görmeye gittim ve sizler için resimlerini çektim. Pek fazla değişiklik yok Teyp değişmiş. Arka cam rezistans düğmesi klima düğmesinin yanına gelmiş ve aynalar diğer dacialardaki gibi olmuş geri kalan herşey aynısı. Kısmet olursa yarın...
  3. Lantirn

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Merhaba; Teşekkür ederim ümiterkan söylediğiniz tavsiyelere uyacağım.

4. Lantirn

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Merhaba; Arkadaşlar kısmetse yarın yada birgüne arabayı teslim alıyorum. Size bazı sorularım olacak. Aracı alırken nelere dikkat etmem gerekiyor. Birde dizel araç hiç sürmedim nelere dikkat etmem gerekiyor. Vites devir sayısı nasıl olacak. Cahilliğim için...
  5. Lantirn

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Merhaba; Dün acentaya gittim. Satış temsilcimle görüştüm. Aracımın bu hafta geleceğini söyledi. Şimdi elimdeki dacia solenzayı da onlara veriyorum. Çok heyecanlıyım. Herkese iyi sürüşler.

6. Lantirn

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Merhaba; Evet araştırdım resimdeki yeni teyp tamda dedikleri özelliklere sahip. Kısmet bende heveslenmiştim yeni iç dizayn geliyor diye. Neyse önemli olan duster'a sahip olmak. beklemedeyiz halen.

7. Lantirn

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Merhaba; Hayır aracı henüz almadım, daha doğrusu Türkiye'ye gelmedi. Bir gelişme olursa hemen haberdar edeceğim. Unutmak söz konusu bile değil. Kalın sağlıcakla.
  8. Lantirn

2013 Modellerde Duster’ın Kasası Değişiyor ve Otomatik Şanzıman Geliyor mu?

Ynt: 2013 Modellerde Duster’ın Kasası Yenileniyor mu? Merhaba. İnternette yayınlanan resimler arasında otomatik şanzıman sadece 4x2 modellerde var.
  9. Lantirn

Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:)

Ynt: Ben de aileye katıldım:) İŞte Dusterim... Ghostduster:) Hayırlı olsun, Allah güle güle kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

10. Lantirn

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Merhaba; Şimdi sesli ve yazılı düşünüyorum. Eğer gelecek araclar 3 satırlı artemys müzik sistemli ise; bunu da ön konsola yerleştirmişler ise otomatikman cam açma butonlarının ve diğer düğmelerin yeri işgal edilmiş oluyor. Yukarıdaki resimlerden hangisi olursa...

11. Lantirn

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Eklediğiniz resim gözükmüyor eklediğiniz resmi göremiyorum. Şu resimlerden biri olması gerek çünkü üç satır ekranlı konsol sadece yeni duster veya yeni reno sanderoda var
  12. Lantirn

Ynt: Fiyat ve Koşullar hakkında. Merhaba; Biraz önce satış temsilcisini aradım gelecek dusterın teybinin geniş ekranlı, üç satırlı, blutoth ve aux girişlerinin olacağını mailin yeni geldiğini söyledi kaporayı verdik. Dediği özellikler tam olarak yenilenen duster ile uyuyor. Brezilya ve...

13. Lantirn

Merhaba; Uzun zamandan beri (2008)takip ettiğim dusterı almak üzereyim. Tabiki sizlerinde engin tecrübelerinizi uzun zamandır takip ediyorum. Bilgisini paylaşan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim. Biriki ay içerisinde Adana'dan Beyaz 1,5 dci 4x4 110 bg laurette Baz modeli düşünüyorum...
  14. Lantirn

Dacia Duster Resimleri

Sanırım 2012 Dacia Duster Resimleri Yeni iç dizaynı, otomatik vitesi, hoş bir kokpit ile yeni Duster. En kısa zamanda Türkiye'de olur inşallah.
  15. Lantirn

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Merhaba. Geçenlerde mail attım Dacia müşteri hizmetlerine. Dacia Dusterin Avrupadaki gibi dizel ambiance modelinin 4*4 ve LPG li modelleri gelecekmi diye. Gelen cevap aşağıdadır.

16. Lantirn

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? Neden Dacia Duster? Merhaba aracı alanlara hayırlı olmasını diliyorum. Güle güle kullansınlar. Ben de bu soruyu cevaplamak istedim. En önemlisi ulaşılabilen bir araç, ekonomik, parçası kolay bulunabilir ve Türkiye'nin her yerinde bulunan servis ağından rahatlıkla...
  17. Lantirn

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Off road ve 4X4 tutkunu olup da. Maddi imkanları sınırlı olanlar için uygun bir araç.
  18. Lantirn

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster devamı.

19. Lantirn

Dacia Duster

Ynt: Dacia Duster Nete yeni düşen resimler.
  20. Lantirn

Ford Ranger Max.

İŞTE KARŞINIZDA [b]FORD RANGER MAX http://img78.imageshack.us/img78/1540/fordrangermaxconcept200rr4.jpg http://img396.imageshack.us/img396/2900/fordrangermaxconcept200vw7.jpg http://img140.imageshack.us/img140/2518/fordrangermaxconcept200kc5.jpg...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR