Arama sonuçlarınız

1. ssbman

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum Ne yazık ki pompa kalibrasyonlar farklı . Bazı pompaların basıncı yüksek olduğundan valf yerinde kapatamayabiliyor . Bertanın hesap doğru . LPG deposu en fazla kapasitesinin %80 i kadar doldurulmalıdır . Önemli !!! Baktınız depo takırdamaya başladı ama kesilmedi...

2. ssbman

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum Bu arada birçok arakadaş günlük olarak Zj kullanmakta hatta kullanıcıların %90 ı diyebilirim . Ufak bir binek dizel gibi yakmıyor tabi ki ama Bence bu makinalara ve bu yakıt fiyatlarına göre makul yakıyor . Tabi bu devirde bütçe önemli iyi hesap yapmak lazım...
  3. ssbman

Uzman ZJ'cilerin Fikirlerini Acilen Bekliyorum!!!!

Ynt: Uzman ZJ'cilerin Fikirlerini Acilen Bekliyorum!!!! Kolaylıklar dilerim tekrar .

4. ssbman

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum Öncelikle Estağfurullah . Özürlük falan bir durum sözkonusu değil . Sağlıklı bir 5,2 Şehir içinde Km de 22-23 litre LPG yakar . bu duruma göre (+) (-) 1 litre oynar diye de tahmin ediyorum . 4.0 biraz daha az yakar , 17-20 litre diyelim ve 1 litre yanılma payını da...
  5. ssbman

Ynt: Uzman ZJ'cilerin Fikirlerini Acilen Bekliyorum!!!! Levent hocam konuyu güzel açıklamış . 1-Katılamayacağım ne yazık ki , sitede ilgili çok konu var . İki versiyon arası zevk meselesi ... :) 3-Dışına takılma ama abartmadan , ters dönmüş , yada şaseye kadar ezilmiş araç alma ;) Kolay...

6. ssbman

Ynt: Uzman ZJ'cilerin Fikirlerini Acilen Bekliyorum!!!! Öncelikle Levent hayırlı olsun hocam . Daha iyisini alırsın umarım ... Bertan Aslında genel anlamda izli ve H4 cama takılan xenon başarısızdır . Asıl başarısızlık sebebi de karşıdan gelen trafiği rahatsız etmesidir . Kullandığım ZJ lerde...

7. ssbman

ZJ'mi Sonunda Buldum

Ynt: ZJ'mi Sonunda Buldum Arkadaşlar konuyu gayet güzel açıklamış . Kesinlikle ne ayrım söz konusudur nede herhangi bir aracı aşağıda-yukarda görmek . Zaaten böyle birşey tamamen anlamsız olduğu gibi hadsizlikte olur . Japoncu , kamikaze , ingiliz tayı , kraliyet kuvvetleri , JxxP ci gibi...
  8. ssbman

ZJ 1998 5.2 motor şasi numarası.

Ynt: ZJ 1998 5.2 motor şasi numarası. Kaputu açtığınızda farların üzerine denk gelen metal kısıma perçinlenmiş metal plakalarda da yazıyor .
  9. ssbman

Merhaba Arkadaslar Artık Bu Sitede Bende Varım

Ynt: Merhaba Arkadaslar Artık Bu Sitede Bende Varım Hoşgeldiniz . Toplama işleminizde kolaylıklar dilerim . Heykeller de çok güzel olmuş ,tebrikler

10. ssbman

Ynt: Uzman ZJ'cilerin Fikirlerini Acilen Bekliyorum!!!! Bertan , far konsunda katılıyorum . Güncel araçlara göre zayıf kalabiliyor . Ancak bu durum yeni farlar + xenon ile çözümlenebiliyor . Direk Xenon uygulaması ZJ nin farlarında güzel sonuç veriyor ilginç bir şekilde . Şimdiye kadar 2 ZJ de...

11. ssbman

Chevrolet-Niva 4X4

Ynt: Chevrolet-Niva 4X4 Geleceğini sanmam . Diğer ülkelerde de pek tutmadı . Vega platfırmunda üretiliyor gibi bir bilgide vardı yanlış değilse ....
  12. ssbman

WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Son zamanda gördüğüm birçok fm transmitter da frekans manuel olarak bir radyo gibi yani ayarlanabiliyor . Ve gördüklerim genelde 1khz aralıklar gidiyordu . Yani 90.00 - 90.1 - 90.2 gibi gitmekte . Almadan önce incelemekte fayda var . Tabi Fm...

13. ssbman

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Aslında bilmiyorum . Ama teknik açıdan bakarak biraz uydurmada olsa düşünelim ... ABD geniş bir coğrafya . Bu geniş sahada yayının daha uzağa ulaşması için vericinin daha güçlü yayın yapması lazım . Daha güçlü yayın demekte yan frekanslara daha çok...
  14. ssbman

Dakar Amblemi

Ynt: Dakar Amblemi Reklamcı , tabelacaı çözer hemen . Resmi flaş diske at götür ...
  15. ssbman

Kia Asia Combo Minibüs Hem Motokaravan Hem Araç Taşıyıcısı Olarak Düzenlenebilir mi?

Ynt: Kia Asia Combo Minibüs Hem Motokaravan Hem Araç Taşıyıcısı Olarak Düzenlenebilir mi? Evet hocam sanırım en mantıklısı olmuş bu durumda . Teşekkürler ...

16. ssbman

Kia Asia Combo Minibüs Hem Motokaravan Hem Araç Taşıyıcısı Olarak Düzenlenebilir mi?

Ynt: Kia Asia Combo Minibüs Hem Motokaravan Hem Araç Taşıyıcısı Olarak Düzenlenebilir mi? Sağol hocam cevabın için . Binip gitek en pratiği yine bu durumda . Römorkla çekmete mümkün ama Tonaj fazla işte ...
  17. ssbman

Ynt: Uzman ZJ'cilerin Fikirlerini Acilen Bekliyorum!!!! Öncelikle , madem aklınız hem yol konforu hem arazi var ZJ doğru tercih . Madde madde cevaplayayım başlangıç olarak : 1- 4.0 ın motor gücü kesinlikle arazide sizi tatmin edecektir . 4.0 da Güç konusunda hiçbir sıkıntınız olmayacak hatta...
  18. ssbman

Ynt: Kia Asia Combo Minibüs Hem Motokaravan Hem Araç Taşıyıcısı Olarak Düzenlenebilir mi? Konuyu hortlatayım :) Göktüğ Hocam ne durumda proje ? Merakımı mazur görün :)

19. ssbman

Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz

Ynt: Arazide ve Asfaltta Sessiz Lastik Önerileriniz Sitede ki veriler çok sağlıklı gelmedi ama fikir verebilir . Genel puanlama kişilerin verdiği oylarla belirleniyor . Yani eşit şartlada test edilip puanlama yapılmış değil . Bu sebeple data çok sağlıklı olamıyor . Ama kullanıcı yorumları...
  20. ssbman

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Araçlara göre değişiklik gösterebilir bir durum . Orjinallerin birçoğundan birşey yapılamıyor . (Örneğin ZJ, WJ Bazı Chevy ler)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri