Arama sonuçlarınız

1. ssbman

WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Kayıtlı posta takibinden elinizdeki numarayı girdiğiniz ne diyor ? Takip edilebilmesi lazım USPS nin takip numarası ile ... Gerçi bazen bizim sisteme dahil olması zaman alabiliyor . Telefon konusu biraz zorlu . Yüzyüze cevap almak kolay değilken...

2. ssbman

Grand Cherokee (ZJ) 1993 yardım

Ynt: Grand Cherokee (ZJ) 1993 yardım Hayırlı olsun . Baya sorun var gibi görünüyor . Öncelikle kolaylıklar dilerim . Burdakai arkadaşlar yardımcı olacaktır ben Oada ki sanayi durumunu bilmiyorum . Olurya kafanıza uygun birşeyler bulamazsanız Bir İstanbul seyahati de alternatif olabilir ...
  3. ssbman

Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum!

Ynt: Zj Aldım, Önerilerinizi Bekliyorum! Maşallah maşallah . Güle güle kullanın :) Flanş işi önemli gerçekten aman dikkat . Yalnız Tam sağ ve solda sürtme varsa önce iyi bir rot-balanscıya gidin açıları vs yi kontrol etsin . Bu araçlarda direksiyon turu basitce ayarlanabiliyor . turu hafif...

4. ssbman

Takoz ile Yay Uzatmak

Ynt: Takoz ile Yay Uzatmak Kaç cm yükselmiş olacak getirttiğiniz kitle ? Yükseltme sonucunda aks açıları bve muhtemelen şaft açıları değişecektir . Bu açı değişikşiği nereye kadar tolere ediliyor bakılma bence . Yükseltme sözkonusu oluca en büyük sorun ve dikkat gerektiren kısmı yürür...
  5. ssbman

Takoz ile Yay Uzatmak

Ynt: Takoz ile Yay Uzatmak İyi hoş ama lastikler küçük kalmış bu sefer de :D Birde gerçekten Xtrail dar gibi duruyor bu yüzden yükseltilirken ofsette kullanma mantıklı olabilir . Baya Xtrail ci arkadaş varmış nissan kımına gideyim biraz okuyup aklıma takılan birşeyler sorayım :)

6. ssbman

Cherokee 1990 4.0 ?

Ynt: Cherokee 1990 4.0 ? Abi Karadeniz Gezisindeki Xj ler Büyük lastikli yüksek ve donanımlı bence çok güzel araçlardı . Bu durumlarda fazla yakması normal . XJ nin fabrika çıkış ebadı 215/70/15 ile 235/75/15 arasında değişiyor ki en büyüğü 235 . Ortalama ebat desek 225/70/15 . Yani sizin...

7. ssbman

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu ptt.gov.tr nin kayıtlı posta takibinde USPS nin verdiği numara ile takip yapabiliyor olamanız gerekli denediniz mi hocam ?
  8. ssbman

Cherokee 1990 4.0 ?

Ynt: Cherokee 1990 4.0 ? Sağlıklı bir makina Şehir içinde Sakin kullanımla 18-19 litre LPG yakar ki 35 Kuruşa denk gelir . (LPG 1,88 ise) . Ama sakin kullanım şu 4000cm3 ü bir şahlandırayım derseniz işler değişecektir . Ama uzun yolda Çok daha düşecektir . Şimdi Güven abi bana inanmayacak ama...
  9. ssbman

Takoz ile Yay Uzatmak

Ynt: Takoz ile Yay Uzatmak Bildiğim kadarıyla önde arka da bağımsız aks . Sabit olsa işler daha kolay oluyor ... Aracın karakterinde bir değişiklik mutlaka olacaktır . Ama daha önemlisi yürür aksamın çalışma açıları nasıl etkilenir . İşten anlayan bir usyatla durumu gözden eçirmek gerekli...

10. ssbman

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Umarım sorunsuz geçer . Aralık ayında bu şekilde bir harç kondu hertür TV ve Radyo alıcısı için . Bu arada bazen İstanbul Pimden sonra uzun süre haber çıkmayıp Ankara Pim e gelmiş beklerken bulduğum paketlerimde oldu . Haber çıkmazsa Bölge postanenizle...

11. ssbman

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Burak hocam umarım sorunsuz alabilirsiniz . Eğer takılır ise 2010 yılı için bir defaya mahsus alınmak üzere konan bir vergi var . Oto radyonuz kasetçalar ise 35 Cd çalar ise 45 Avro gibi bir rakam sizden talep edeceklerdir . :-\
  12. ssbman

Ankara'da Jeep Tamiri ve Ekipmanlari Üzerine Tavsiye

Ynt: ankarada jeep tamiri ve ekipmanlari uzerine tavsiye Bilmukabele :)

13. ssbman

Quechua Çadır?

Ynt: Quechua Çadır? Quechua yakından takip ettiğim , hatta bir dönem kullandığım güzel ürünleri olan bir firma . Fiyatları da avrupa da uygun sayılabilir . Eğer İyi ürün çeşidiyle ve makul fiytalarla piyasaya girerlerse ilgi görecektir . Ama aaa bunlar hop diye kuruluyor diye basit bir yazlık...
  14. ssbman

Takoz ile Yay Uzatmak

Ynt: takoz ile yay uzatmak Hocam araç neydi? Araçların altyapıları farklılık gösterebilir . Araç üzerinden araştırma yapılırsa daha net sonuçlara ulaşılabilir . Daha önce uygulama yapan arkadaşlardan faydalanılabilir vs ...
  15. ssbman

Ynt: ankarada jeep tamiri ve ekipmanlari uzerine tavsiye Gözünüz kamaşmasın , maksat forumun düzenine dikkat etmek . Sizde burda yazmak yerine gördüğünüzde uyarın , bundan memnun olurum . Bu arada yazımın sizinle ilgii yoktu . "tanıtsanız daha iyi olur" demişim ama burada ki sizli ifade...

16. ssbman

Ynt: ankarada jeep tamiri ve ekipmanlari uzerine tavsiye Teknik - Servisler bölümünde bir başlıkta tanıtsanız daha iyi olur ;) . Teşekkürler paylaşım için ...
  17. ssbman

1994 5,2 zj yardım

Ynt: 1994 5,2 zj yardım Fotoya dikka etmedim ama Levent Hocam , Bölgedeki ZJ ekibin başını çekiyor bu sebeple tanıyor olabilir diye düşündüm . Limitiniz uygunsa kendi aracını da önerebilirim . O araçta Akgün Aydından onay almış , titizlenilmiş bir araç gerçekten ...
  18. ssbman

1994 5,2 zj yardım

Ynt: 1994 5,2 zj yardım Uzaktan birşey söylemek pek mümkün değil . İşten anlayan bir ustanın incelemesi gerekli . Tavanda bir sarkma mı var ? Başka bir sorundan ileri gelmiyorsa yapılabilir gerçi , forumdan bir arkadaşta yaptırmıştı geçenlerde ... Çorumda Levent arkadaşımız var . Kendisi de Zj...

19. ssbman

Büyük Lastik ve Yükseltilmiş Jeep'ler İçin Direksiyon Kutusu Çözümleri

Ynt: Büyük Lastik ve Yükseltilmiş Jeep'ler İçin Direksiyon Kutusu Çözümleri Dursun Usta yazmıştı sanırım , Elektrikli pompa kesinlikle düşünülmeli bence ... Çünkü Gerek Yolda gerek arazide stop etmiş bir motor ve yönsüz kalmış direksiyon hayli ürkütücü ...
  20. ssbman

Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?

Ynt: Düz Vites mi, Otomatik Vites mi? Mesela Ankarada Kullanılan Belediye otobüslerinin birçoğu otomatik . Eski ikaruslar değil tabi :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR