Arama sonuçlarınız

1. ssbman

Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı?

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Bende başka bir servis tavsiye edeyim birde burayla görüş istersen . Mavidenizler Otogaz . Yetkili servis . Burayı seçerken kafama yatan durumları paylaşayım . Burası baş bayi , hatta diğer servislere teknik bilgi ve eğitimler veriyorlar . Jeep...

2. ssbman

Explorer-Blazer-Grand cherokee Tercihi ?

Ynt: Explorer-Blazer-Grand cherokee Tercihi ? Kolay gelsin . Sahibindeni de sıkı takip edin ....
  3. ssbman

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Eren selam , ben bildiğim kadarıyla yazıyorum birşeyler işte , teşekkür ederim ::) Mercedes ile ilgili son versiyon aşağıda ki linkte . Hadi bu 300-400 milyarlık araçlar ve üzerinde ek donanımlar olabiliyor(güvenlikle ilgili) . GSM modülü vs...

4. ssbman

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Dediğim gibi sanmıyorum . Prinse sorup kesin bilgi almak lazım .
  5. ssbman

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Bu bilgiden emin misiniz ? Bu durumda birde uydu yayınını alacak anten olmalı aracın açık bir yerinde ... Ben prins takılı araçlarda böyle birşey göremedim . Diyelim bu sistem var prinste bu durumda bile ancak tek taraflı bir işlem olur . Mesele merkez...

6. ssbman

ZJ Lerde Taban su alması.

Ynt: ZJ Lerde Taban su alması. Tahliyeli mutlaka kontrol edin . Özellikle yatan araçlarda çör çöp, yaprak , çamur vs gibi sebeplerden tıkanabiliyor . Leven thocamın bahsettiği kaput açma teli girişini de kontrol edin . Silecek kollarının mekanizmasını da saklayan ön camın altındaki...

7. ssbman

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Abi konuları taradığında görmüşsündür . Benim aracada LPG takılmamıştı hiç . Ben aldıktan sonra taktırdım ve çok araştırdım . Firmaların teknik elemanları , mühendisleriyle bile görüştüm . Doğrudur Akgün usta Prins ve BRC diyor . Ben tercihimi...
  8. ssbman

Otomatik Arazi Araçları?

Ynt: Otomatik Arazi Araçları? Konu hayli eski aslında ama birşeyler yazmak istedim . Hem manuel hem otomatik arazi araçları kullandım bugüne kadar . Halihazırda da her iki tipi kullanıyorum . Bence otomatiğin arazide bir eksiği yok . hatta balata vs olmadığı ve dikkatinizi pilotaja...
  9. ssbman

ZJ hakkında küçük bir soru?

Ynt: ZJ hakkında küçük bir soru? Bir standartı yok . Bazılarında var bazılarında yok ... Arap ülkeri ile ilgili böyle bir uygulama duymadım ZJ de ...

10. ssbman

Ynt: Explorer-Blazer-Grand cherokee Tercihi ? Bu arada görüşlerimizi de belirtmiş olduk . JEEP ;) Bilgi çok gerçekten . Kolay gelsin :)

11. ssbman

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti Hocam VIC i söküp soketin ilgili pimine müdahale ederek dene olmazsa ... Gerçi ışığa alıştın heralde :) Hocam yağ seviyesi ile ilgili uyarı olma ihtimali yüksek . Yağ seviyeniz normalse VIC ten ve Yağ seviye sensörününden kontrole başlanabilir .
  12. ssbman

Ynt: Explorer-Blazer-Grand cherokee Tercihi ? Bahsettiğiniz konularla ilgili bolca bilgi forumda mevcut . Özellikle JEEP bölümünü incelemenizi tavsiye ederim . Sonuçta 20 bin lira para haracayacaksınız . Bu aşamada forumu sıkı bir şekilde inceleyip okumanız emin olun hem kararınıza hem...

13. ssbman

Jeep mi Pahalı Diğerlerimi Ucuz?

Ynt: Jeep mi Pahalı Diğerlerimi Ucuz? Evet Bahsettiğiniz model Galloper Eski kasa (90l-91vs) Pajero teknolojisi ile üretilmiştir . Öncelikle İki aracıda bir test etmenizi tavsiye ederim . Kullandığınızda iksinin sürüş karakteri olarak farklı araçlar olduğunu göreceksiniz . Birde Otomatik...
  14. ssbman

Ankara'da Nereden Strap Alabilirim?

Ynt: Ankara'da Nereden Strap Alabilirim? Evet İkmal ticarette her çeşit malzeme var . Fiyatlar makul sayılır . Orsa hocamın linkini verdiği üründe esneklik özelliğinden dolayı önemli , batık aracı çıkartırken iki aracıda koruyor ...
  15. ssbman

Ynt: Tercih ZJ 4.0'mı, ZJ 5.2'mi Olmalı? Eren'in değindiği nokta kesinlikle önemli ... Yetkili servis konusu da önemli , sanayiye gittiğin zaman herkes her markada yetkili hepsini takıyor ;) Keyifli sürüşler ...

16. ssbman

Grand Cherokee 5.2 Aldım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Aldım Evet ABD versiyonu olduğundan tek sayı olarak atlar kanalları . Bunlara oturanları dinleyebiliyor olmalısınız ... Radyo da hiç mi yayın yok ? Eğer öyle ise bölgenizde radyonuzun sistemine oturan bir frekanstaki radyoyu bulup dener misiniz ?Hata dijital bir el...
  17. ssbman

Araç İçi Kumanda Anahtarlarına Led Uygulanması

Ynt: Araç İçi Kumanda Anahtarlarına Led Uygulanması Kerim Abi kolay gelsin , eline sağlık ... 1- İlk resimde gördüğümüz vitraya daldırğın ampuller bildiğimiz akkor ampul , Led değil . Dolayısıyla ledden fazla akım çeker ve akkor olduklarından ısınırlar . 2-Led in envai çeşidi konya...
  18. ssbman

1999 WJ overdrive kullanımı

Ynt: 1999 WJ overdrive kullanımı Arkadaşlar , sitemkar olmadan önce En azından forumun JEEP kısmını incelemek gerekli değil mi ? Yada aradığımı z şeyle ilgili arama da yapabiliriz . http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44347.0 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20205.0...

19. ssbman

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti Onu hocam tabi tabi müşür değil . Müşir de dandiklik olsa basınç ibresi sapıtıyor zaten . Bahse konu , dediğin gibi seviye sensörü ... Voltaj düşük demek sensör bozuk olabilir , araca uygun olmayabilir , bağlantılarında sorun olabiliir vs . Ama oksijen sensörü...
  20. ssbman

ZJ'lerde Arıza İşareti

Ynt: ZJ'lerde Arıza İşareti Birinci cevapa dikkatimi çeken nokta soğutma sistemi basıncıyla ilgili . ama bir basınç sorunu olsa yada ordan burdan fışkırır yada hararet yapar . Bana ikinci adamın bilgisi daha sağlam geldi ... yağ seviye sensöründen bahsetmiş . Yanlış anlaamdıysam yazısının...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri