Arama sonuçlarınız

1. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yoldayim donuyorum. Azz once malatya merkezi gectim. Sent from my iPad using Tapatalk HD

2. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hakkariden gunaydin dileklerimle :))
  3. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ankara Hakkari iki adim yermiş arkadaşlar. Kontagi aciyosun 14 saatte hakkari. Galiba azicik yorulmusum Bu hafta iyi eglenin

4. jeomad

DOSOD; Düzce 4. Geleneksel Yörükler Yaylası Offroad Etkinliği Ön Duyurusu (21 - 23 Eylül 2012)

DOSOD; Düzce 4. Geleneksel Yörükler Yaylası Offroad Etkinliği Ön Duyurusu (21 - 23 Eylül 2012) @mahirisa Bana hakkari daglarinda offroad cikti İyi eglenmeler size
  5. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu :))))))))) Getirebilirsen Kabul

6. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu @Monti Ben bir Tane "Taş" istiyorum. Gördüğünüz beyendiğiniz bir TAŞ ı getirmisiniz. Madenci adamın dileği budur. Saygılarımla

7. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu TA DAN SATILIK 44X4 ARAÇLAR ,TOYOTA LADA VE ÜNİMOG LAR « : Dün, 09:41:43 » Alıntı İHTİYACI OLAN VE ARAÇ ARAYAN ARKADAŞLAR İÇİN..... ARAÇ SATILACAKTIR MADEN TETKİK VE ARAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN Genel Müdürlüğümüze ait ekonomik ömrünü dolduran...
  8. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu @Monti Ne dilesek oralardan acaba ??
  9. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Cheroke ile 3000 km yapsan fenami olur. V8 sesine doyarsin

10. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu @Monti Yarın Hakkariye gezi düzenliyorum Adı "3000 Km türkiye" Nasıl fikir ama Hadi düşün peşime Yolda nerde ne yemeliyim Önerilerinize açığım dostlarım

11. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu @monti ekledim resimlerin altına şimdi uyarı için teşekkürler
  12. jeomad

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Düzce de haftasonu yapılacak etkinlik için Yörükler yaylası gezi rotası ve fotoları ; Ömer abi virajların çaplarını ölçtüm sanırım döner. Gecen sene romorklu jeepler gelmişti. Rota Dosyasını google earth yuklu bilgisayrda direk...

13. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Sayfamiz üyelerine ve dostlarima anahtarlar feda olsun. Dileyen diledigi zaman alabilir. Kimsenin gözü ve gönlü kalsin istemem
  14. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Cok uzun degilse doner virajdan. Ancak dikkat virajin alti ucurum. Google dan Goruntusunu de ekleyeye calisacagim.
  15. jeomad

DOSOD; Düzce 4. Geleneksel Yörükler Yaylası Offroad Etkinliği Ön Duyurusu (21 - 23 Eylül 2012)

DOSOD; Düzce 4. Geleneksel Yörükler Yaylası Offroad Etkinliği Ön Duyurusu (21 - 23 Eylül 2012) @mahirisa Rescue lik yapabilirim Belki vincime navara takilir değilmi?

16. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Onlar sadece araç. Amaç değil. Metal yiğinlari ve görevlerini yerine getiriyorlar. Görevleri de beni gitmek istedigim yere götürmek. ( Not: Ben kimseyi eleştirmiyorum. Beni eleştirmekte size düşmez.)
  17. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Grubumuzla Ankaranin en guzel offroad ve outdor festivalinin hayalini kuruyorum. Genclik bakanligi destekli olarak universite genclerimizde ankarada bir ilki gerceklestirecegim insallah , desteginize ihtiyacim var arkadaslar Allah yardimcim olsun...
  18. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Serkan aklim hala atlarda. Ayrandan hebrim yoktu. Ertan soylemedi. Demekki kendine saklamis ayranlari Yilki atlari tekrar gormeye gidecem. Asistanimi (yeni ikinci L200 umun adi yanlis anlasilmasin diye soyleyimde) iclerine cekip fotolarini cekmek...

19. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 9600 librelik winc le 4300 kilo cekebilirsin diyor google amca dogrumu ? Arkadaslar daha fazla guce ihtiyac olacak kadar batmayin lutfen arazide cekemezmisim bak. Not: itina ile pesin para ile cekilir. Ben kimseye kusup darilmam cekerim...
  20. jeomad

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bulent abi karavan nasil senin cekili mi. ? Cekili ise bir yada 2viraj keskin ve dik zemin gevsek ve tozlu Sikinti olabilir. Ama destek bulman sorun olmaz. Bir tarafi kamp diger tarafi koy. Yolun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri