Arama sonuçlarınız

1. cagdas90

Erkeklerin Kadınlardan Ricasıdır...

Ynt: Erkeklerin Kadınlardan Ricasıdır... Taaa ne zaman aynen bu konuya açılmış maddeleri tek tek söyledim, oturup bu maddeleri de güzelce tartıştık anlaştık. Anlayışlı bir kız arkadaşım var :)

2. cagdas90

Ferrarilerin Hazin Ama Malum Sonları

Ynt: Ferrarilerin Hazin Ama Malum Sonları Aracın hakkı böyle verilecekse kalsın, ben sağ şeritten 40la gitmeye razıyım.. ::)
  3. cagdas90

Ferrarilerin Hazin Ama Malum Sonları

Ynt: Ferrarilerin Hazin Ama Malum Sonları İçim cız etti :( Servetlik araba ne hale gelmiş.. Kesin bir zenginin oğluna aldığı arabadır, çocuk da deli gibi sürer tabi haliyle olacağı bu. Demekki bazen çocuğunun her istediğini yapmak doğru olmayabiliyor :) Bizleri bu konuda bilgilendirdiğiniz için...

4. cagdas90

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Burdayım burdayım ;D ama müsadenizle artık yatayım :( iyi geceler herkese..
  5. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Biraz uğrayayım dedim uzun zamandır çok duramıyorum malum sınav çalışmaları son tempo gidiyor, öyle işte Kemal abi. Sen nasılsın ?

6. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyi geceler herkese (eğer birisi kaldıysa :))

7. cagdas90

Açıklanamayan Doğa Olayları

Ynt: Açıklanamayan Doğa Olayları Ben şaşırmaya razıyım... ::)
  8. cagdas90

Gezenbilir Email Servisi

Ynt: Gezenbilir Email Servisi Şimdi denedim, bir sorun gözükmüyor, mailler sorunsuz gelip gidiyor. Teşekkürler.
  9. cagdas90

kadın-erkek / kadın-kadın / erkek- erkek DİALOG :)

Ynt: kadın-erkek / kadın-kadın / erkek- erkek DİALOG :)

10. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ahanda zombi virüsü olsa keşkeeeeee ;D ;D

11. cagdas90

Gezenbilir Kimlik Kartı

Ynt: Gezenbilir Kimlik Kartı Merhaba bir gelişme var mı ?
  12. cagdas90

Açıklanamayan Doğa Olayları

Ynt: Açıklanamayan Doğa Olayları Hayret !! Kimse bilmemkaç harflileri, bilmemkaç rakamlıları, ayetleri, sureleri, ve buradan çıkarılacak iman derslerini yazmamış. Şaşırdım ???

13. cagdas90

Tarihimizin İlginç Yönleri

Ynt: Tarihimizin İlginç Yönleri Mustafa Kemal Dağ başını efkâr almış Gümüş dere durmaz ağlar Gözyaşından kana kesmiş gözlerim Ben ağlarım çayır ağlar çimen ağlar Ağlar ağlar cihan ağlar Mızıkalar iniler ırlam ırlam dövülür Altmış üç ilimiz altmış üç yetim Yıllar gelir geçer kuşlar gelir geçer...
  14. cagdas90

Attila İlhan

Lise yıllarımı hayran hayran şiirlerini ve yazılarını okuyarak, dinleyerek geçirdiğim büyük üstat Attila İlhan'ın en sevdiğim şiirleri.. Ben Sana Mecburum Ben sana mecburum bilemezsin Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle...
  15. cagdas90

Stand By Me, No Matter Who You Are....

Ynt: Stand By Me, No Matter Who You Are.... Bu kadar etkileyici bir uyum görmedim. Her ne kadar trompet unutulmuş olsa da müziğin insanlığı birleştirdiğine dair çok güzel bir kanıt. İsteseler ben çalardım yahu :P Teşekkürler.

16. cagdas90

Müzik Yapmak İsteyen Var mı?

Ynt: Müzik Yapmak İsteyen Var mı? Trompetçi mi dedi birisi ? 8)
  17. cagdas90

En Sevdiğiniz Enstrüman Hangisidir Neden?

Ynt: En Sevdiğiniz Enstrüman Hangisidir Neden? Trompeti çok severim çünkü çalabiliyorum :)
  18. cagdas90

Yağmurun Sesini Dinleyin

Ynt: Yağmurun Sesini Dinleyin Kendimi yağmurun altındaymışım sandım bir an :) Bu değerli paylaşım için teşekkürler.

19. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kemal abi Allah mesut bahtiyar etsin, düğününüz hayırlı olsun.
  20. cagdas90

Nedir Lozan'ın Sırrı ?

Ynt: Nedir Lozan'ın Sırrı ? Tarihi bir olayı değerlendirmek için, bu olaya o günün penceresinden, o günün şartlarından, durumundan bakmak gerekir. Her ne kadar üzerimize saldıkları Yunanlıları defetmiş ve İstanbul'a dayanmış olsak da, Britanya halen gücünü koruyan, dönemin en güçlü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri