Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Balkan göçmenlerinin meşhur parçası Ramo'nun Türkçe ve Bulgarca şarkı sözlerini paylaşayım ben de.
Bulgarca:
Ramo Ramo
Kad sam sreo druga svog
prijatelja jedinog
najsrecniji bese dan
jer ne bejah vise sam Pesma nas je tesila
sudba nam se smesila
ali...
Biliyorum artık yok, ama öyle bize kötülüğü dokunmuş bir ülkeye gidip para kazandırmak konusunu sorguladım içimde. Fatma abla kafanızı şişirdim ama bağışlayın, ben de tam onu soracaktım. Bu çifte vatandaşlığa geçmek nasıl oluyor ? Ve annem çifte...
Hmm ileriki zamanlarda bir Bulgaristan turu yapmayı düşünüyordum da.. Sen anlattın vazgeçtim :D Anne tarafım da baba tarafım da Bulgaristan göçmeni, Dobruca'dan. Ben hiç görmediğim için bir gidip göreyim, orada kalan akrabaları ziyaret edeyim diye...
İyiyim ben de teşekkür ederim kitabıma gömüldüm, hem okuyayım hem de bir bakayım siteye ne yapıyorlar dedim ve acıktım ( iyi kitaplar hep acıktırır beni :)) Fatma abla, sen de Bulgaristan göçmeniydin, değil mi ?
Ynt: Seyahat Bursu: Genç Gezginler Aranıyor!
Nasıl olduğunu tam anlamadım, biraz açabilir misiniz ? Pasaport, vize vs. gerekmiyor mu ? Yaşı tutmayandan kastınız ne ? 18 yaşın altı mı, bu yazıda belirtilen 126 yaş aralığı mı ? Eğer 18-26 yaş aralığıysa, ayrı bir yolculuğun bu konuyla ilgisi ne?
Ynt: Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri
Haklısınız, diğer bütün tehlikeli outdoor aktiviteleri gibi yanınızda tecrübeli biri olmadığı veya uygulamalı eğitim almadığınız sürece yapılması aşırı riskli olan bir şey. Bir kazaya mahal verme olasılığı çok yüksek, benim dahi...
Ynt: Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri
Biliyorum ben de izledim, salyangozlar pişirilerek yenir ancak parlak olanlardan uzak dur kural bu :D
Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Soruları
Merhaba biraz geç oldu ama kusura bakmayın. Öncelikle kurulumu çok kolay bir çadır, bir kişi rahatlıkta kurup sökebilir. Ağırlığı da 3300 gr., akranlarına ve kalitesine göre normal. Bende sağanak yağmura dayandı, kar yağarken de ben denemedim ama karın altında...
Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Soruları
%100 Husky Bird öneriyorum. Gayet kaliteli ve memnunum, karda kışta bile sizi kesinlikle yarı yolda bırakmayan gönül rahatlığıyla 4 mevsim diyebileceğiniz bir çadır. Saygılar.
Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)
Benim de. Çadırlar kamp alanına mı kurulacak, yani kamp yeri için bir ücret ödenecek mi ?