Arama sonuçlarınız

1. cagdas90

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) A şüle ba :D

2. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Rahmetli büyük anneannem hep Bulgaristan'a Bulgarya derdi, toprağı bol olsun.
  3. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Balkan göçmenlerinin meşhur parçası Ramo'nun Türkçe ve Bulgarca şarkı sözlerini paylaşayım ben de. Bulgarca: Ramo Ramo Kad sam sreo druga svog prijatelja jedinog najsrecniji bese dan jer ne bejah vise sam Pesma nas je tesila sudba nam se smesila ali...

4. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bursa'daki akrabalarım aklıma geldi ;D ;D hey gidi koca macırlar :D
  5. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Biliyorum artık yok, ama öyle bize kötülüğü dokunmuş bir ülkeye gidip para kazandırmak konusunu sorguladım içimde. Fatma abla kafanızı şişirdim ama bağışlayın, ben de tam onu soracaktım. Bu çifte vatandaşlığa geçmek nasıl oluyor ? Ve annem çifte...

6. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Amanın sizde mi göçmensiniz :D Boşverin dersi ya, ben de salladım :D

7. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hmm ileriki zamanlarda bir Bulgaristan turu yapmayı düşünüyordum da.. Sen anlattın vazgeçtim :D Anne tarafım da baba tarafım da Bulgaristan göçmeni, Dobruca'dan. Ben hiç görmediğim için bir gidip göreyim, orada kalan akrabaları ziyaret edeyim diye...
  8. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyiyim ben de teşekkür ederim kitabıma gömüldüm, hem okuyayım hem de bir bakayım siteye ne yapıyorlar dedim ve acıktım ( iyi kitaplar hep acıktırır beni :)) Fatma abla, sen de Bulgaristan göçmeniydin, değil mi ?
  9. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyi akşamlar herkese, nasılsınız ?

10. cagdas90

Seyahat Bursu: Genç Gezginler Aranıyor!

Ynt: Seyahat Bursu: Genç Gezginler Aranıyor! Nasıl olduğunu tam anlamadım, biraz açabilir misiniz ? Pasaport, vize vs. gerekmiyor mu ? Yaşı tutmayandan kastınız ne ? 18 yaşın altı mı, bu yazıda belirtilen 126 yaş aralığı mı ? Eğer 18-26 yaş aralığıysa, ayrı bir yolculuğun bu konuyla ilgisi ne?

11. cagdas90

Jeep Marka Saat

Ynt: Jeep Marka Saat Merhaba ilan güncel mi ?
  12. cagdas90

Piguin Astra 5 Mevsimlik 2 Kişilik Çadır

Ynt: Piguin Astra 5 Mevsimlik 2 Kişilik Çadır İlan güncel mi ?

13. cagdas90

Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri

Ynt: Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri Haklısınız, diğer bütün tehlikeli outdoor aktiviteleri gibi yanınızda tecrübeli biri olmadığı veya uygulamalı eğitim almadığınız sürece yapılması aşırı riskli olan bir şey. Bir kazaya mahal verme olasılığı çok yüksek, benim dahi...
  14. cagdas90

Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri

Ynt: Türkiye'de Zorda Kalındığı Zaman Yenilebilecek Böcek Türleri Biliyorum ben de izledim, salyangozlar pişirilerek yenir ancak parlak olanlardan uzak dur kural bu :D
  15. cagdas90

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba peyzajist isimli üyemizden bir alıntı:

16. cagdas90

Çadır ve Uyku Tulumu Soruları

Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Soruları Merhaba biraz geç oldu ama kusura bakmayın. Öncelikle kurulumu çok kolay bir çadır, bir kişi rahatlıkta kurup sökebilir. Ağırlığı da 3300 gr., akranlarına ve kalitesine göre normal. Bende sağanak yağmura dayandı, kar yağarken de ben denemedim ama karın altında...
  17. cagdas90

Çadır ve Uyku Tulumu Soruları

Ynt: Çadır ve Uyku Tulumu Soruları %100 Husky Bird öneriyorum. Gayet kaliteli ve memnunum, karda kışta bile sizi kesinlikle yarı yolda bırakmayan gönül rahatlığıyla 4 mevsim diyebileceğiniz bir çadır. Saygılar.
  18. cagdas90

İkiz Kuleler’in Enkazından USS New York Çıktı

Ynt: İkiz Kuleler’in Enkazından USS New York Çıktı Geminin burnundaki yazı diğer resimlerde yok mu, yoksa ben mi göremiyorum ?

19. cagdas90

Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009)

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamp, Trekking Etkinliği (29 Ekim-1Kasım 2009) Benim de. Çadırlar kamp alanına mı kurulacak, yani kamp yeri için bir ücret ödenecek mi ?
  20. cagdas90

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 11 saatlik nöbetimin ardından baktım kimse uğramıyor, ben de yatıyorum :) herkese iyi geceler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri