Arama sonuçlarınız

1. Deep

Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013)

Sizlerle olacağım dostlar, böyle güzel bir projede yer almak gerek :) çok emek harcanıyor, teşekkürler...

2. Deep

Trail running - Izmir

Ynt: Trail running - Izmir Konuyu malesef yeni gördüm. Tecrübelerimi aktarayım hemen :) Daha önce Salomon Speedcross 2 kullanıyordum. Çok hafif ve rahat bir ayakkabı, tabanı offroad araçlarındaki çamur lastiği benzeri çavuş desene sahip ancak bu desen çok çabuk eridi gitti ve taban düzleşti...
  3. Deep

Hürriyet Bumerang Gezenbilir.com'u En Bilge Forum Seçti!

Çok teşekkür ederiz arkadaşlar, hepimizin katkıları sayesinde buralara geldi bu güzel platform :)

4. Deep

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Tarif ettiğiniz tarz ayakkabılardan TNF ve Salomon olmak üzere sadece mağazamızda 5 çeşit mevcut :) Kadıköy Adrenalin'e bekleriz ;) Ayrıca ben tarif ettiğiniz tarz ayakkabıların hızla çeşitlendiğini görüyorum son yıllarda. Aksine dağ botu modelleri azalmakta. Sanırım...
  5. Deep

Hürriyet Bumerang Gezenbilir.com'u En Bilge Forum Seçti!

Çok teşekkürler arkadaşlar :) 2006 senesinde bir kartopu attık yamaçtan aşağıya sayenizde çığ oldu :)

6. Deep

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Iceflare goretex astarli oldugu icin fiyat artiyor, kullanim periyodu daha uzun olur. Ama sadece karda sogukta giyerim diyorsaniz elbruz derim. Ikisi de kaymaz tabanlara sahip.

7. Deep

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Guzel bir karsilastirma olmus. Ben 13 sene kullandigim Boreal Atlas'in tabanini silik hale getirip astari bitirdikten sonra Millet Bouthan modeline gectim. Alpinist kadar ekstrem bir bot degil ancak carsak bandi baglamali krampona uygun sert tabani, rahatligi ile gayet memnunum.
  8. Deep

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu) Abi sizinki bir sonraki bölüm ;)
  9. Deep

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu) Arkadaşlar, TRT'nin yeni yayın dönemine geçiş sürecinde bazı aksamalar yaşanıyor. Elimize kesin bir yayın bilgisi geldiğinde buradan paylaşacağız. Yaşanan bu aksaklıktan dolayı özür dileriz.

10. Deep

Termal İç Giyim Hakkında.

Termal içliklerin hepsi aslında aktivite odaklı düşünülmüştür. Üzerinde ter tutmaz kuru kalırlar. Ama hiçbirinin ısıtma etkisi yüzde yüz yün bir içlik kadar değil. Sabit duracaksanız yün içlik tavsiye ederim. Biz yünü ter atma ve kuruma performansı hiç iyi olmadığı için aktivitelerde tercih...

11. Deep

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Cok uzun yuruyus soz konusu degilse TNF kar ayakkabilarina bakabilirsiniz. 239tl den basliyor fiyatlari, ici polar kapli ayaginiz usumez, su da gecirmez. Bu isi cok hesapli bi sekilde cozersiniz ;)
  12. Deep

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Görselleri Reha abi kareler supermis. Emegi gecen arkadaslara cok tesekkurler. Geceyarisi kacmak durumunda kaldik, muhabbetler super ortam cok guzeldi. Artik LR gezisine mutlaka LR ile gelecegimdir :)

13. Deep

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Cok tesekkurler Kemal abi :) sicak saraplar benden stoklar bitene kadar kaynatir iceriz ;)
  14. Deep

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi Pinguin Snow Extreme hakkında yorumlar iyi, benim de incelediğim kadarıyla çadır sağlama benziyor. Kar etekli bir çadır için fiyatı da hiç fena değil.
  15. Deep

26-28 Ekim Aladağlar Emler Zirve Faaliyeti - Sezonun İlk Kar Kampı

Ynt: 26-28 Ekim Aladağlar Emler Zirve Faaliyeti - Sezonun İlk Kar Kampı Yer yer 30-40 cm'ye varan karda sis ve hafif kar yağışı altında saat 13:30 da zirveye varıyoruz. 3724m lik Emler zirvesinden malesef manzarayı göremeden dönüyoruz. Hava daha fazla bozmadan kampa doğru inişe geçiyoruz ve 1...

16. Deep

Ynt: 26-28 Ekim Aladağlar Emler Zirve Faaliyeti - Sezonun İlk Kar Kampı Ertesi gün hava açıyor ve saat 10:30 da Emler zirve tırmanışımıza başlıyoruz. Ancak 3400 lere vardığımızda bulutlanma artıyor ve zirveye doğru malesef sis başlıyor.
  17. Deep

Ilık ve kuru bir havada İstanbul'dan yola çıkıyorum. Düzce'den Murat ve Ankara'dan Meral'i alarak yola devam ediyoruz. Akşam Niğde'de Arif Öztürk arkadaşımız ile yemek yiyip son durum bilgisini aldıktan sonra Çamardı'na doğru hareket ediyoruz. Köyde pansiyonda geceleyip sabah kamp yükümüzü...
  18. Deep

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli) Yeni bolumler Kasim ayinda basliyor kesin duyurusu bu hafta yapilacak. Simdiden iyi seyirler :)

19. Deep

AT veya HT Lastik Arıyorum!

Ynt: AT veya HT Lastik Arıyorum! Tesekkurler Ismail bey ama 5 sene once ariyormusum bu lastigi su an ihtiyacim yok.
  20. Deep

Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012)

Ynt: Gezenbilir Ercova Kampı (3-4 Kasım 2012) Nejat abi sicak sarap servisim sabaha kadar devam edecektir ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,609
Kayıtlı Üye Sayımız
166,906
Kaydolan Son Üyemiz
Timeless Turkey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri