Arama sonuçlarınız

1. ahmet

2 Aralık Kartepe Off-Road Gezisi

Ynt: 2 Aralık Kartepe Off-Road Gezisi 1. gurup Daha hafif offroad + fotoğraf turu + daha uzun kahvaltı keyfi isteyenler buluşma yeri : TEM Pendik Opet, buluşma saati: 9:00 Program: Kartepe'de kahvaltı ve Erçova yaylasına geçiş Liste: 1)deep 2)ndoganci 3)endüstri + atimati 4)transporter...

2. ahmet

Ynt: 2 Aralık Kartepe Off-Road Gezisi Birden bey, istanbul'da yağmur başladı, tepede kar yağıyor olabilir. bir haber var mı?
  3. ahmet

Ynt: 2 Aralık Kartepe Off-Road Gezisi 1) deep 2) Vitaesmorte 3) ndoganci 4) yücel 5) skarabacak 6) jeep34 7) transporter sduran 9) duman 10) felice 11) gevis 12) ahmet ve belki bir araba (arkadaş ) daha olabilir

4. ahmet

Tarihi Binalar

Ynt: Tarihi Binalar Yukarıdaki ev 600 yıllık bir ev, şu an pansiyon olarak kullanılmakta, Evin sahibi ise off road guide, istenildiğinde tur organizwe ediyor tabiiki bedel karşılığınde. Kendisinin Defender'ı 110 var.
  5. ahmet

Tarihi Binalar

Ynt: Tarihi Binalar Basque İspanya-Fransa

6. ahmet

Tarihi Binalar

Ynt: Tarihi Binalar Nuremberg, Almanya

7. ahmet

Tarihi Binalar

Ynt: Tarihi Binalar Neuschwanstein Almanya, evleri
  8. ahmet

Tarihi Binalar

Ynt: Tarihi Binalar gaziantep evleri
  9. ahmet

Tarihi Binalar

Ynt: Tarihi Binalar Madem çok tarihi olması gerekmiyor bir tane de benden.

10. ahmet

Gezenbilir Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007) Bugün Mesut bey den gelen bilgiye göre kartepeye kar yağmış . Bu pazar bir aktivite yapılabilir gibi.

11. ahmet

Soğucak Off-Road Keşif Gezisi (24 Kasım 2007)

Ynt: 24 Kasım 2007 Soğucak Gezisi OK , sevgili Mesut. İnşallah çıkarız. , tabii bu arada başka katılımcıları da bekleriz. selamlar
  12. ahmet

Ynt: 24 Kasım 2007 Soğucak Gezisi walla, performans süperdi, artık kimse tutamaz. :), LR için katalog çekimleri yaptık biraz. Kar durumu nasıl, yoolar açık durumda mı, yada ulaşılabilir durumda ise, mert de istiyordu. (DEEP) pazar günü bir aktivite yapabiliriz. Ben bu sefer yanmayan...

13. ahmet

Ynt: 24 Kasım 2007 Soğucak Gezisi bunlarda beni resimler,
  14. ahmet

Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007) geçmis olsun, neyse araba yok değil :)
  15. ahmet

Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007) teşekkürler, artık bende aktarırım oraya ozaman

16. ahmet

Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007) s bendekinde bayrak görülyor Zoom yapınca :), sizin araba da çok güzel çıkmış, Birden bey bir başlık açsada eklesem diye bekliyorum.
  17. ahmet

Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)
  18. ahmet

Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Betadine , Uygun artık tenturdiyot kalmamış olması lazım. bu arada diğer çözümü görüşmemiz sırasında detaylandırız. görüşmek üzere,

19. ahmet

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım ben yukarıdaki notu yazdım ama sizin programınız yapıldı ise ben engel olmak istemem. sevgiler, ahmet Bu arada aklıma gelen başka bir yardım konusu var geldiğimde onu birlikte değerlendirelim. Araştırmasını da yapalım diye düşünüyorum. Kısaca...
  20. ahmet

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım Günay Bey, Bence şu an onları dağıtalım ancak bu arada acil yardım hakında da kısa bir eğitim versek nasıl olur ?, Tentürdiyot dediğiniz Betadine tarzı olan mı? . ben ist dan yarın sabah çıkacağım, pazar yada yarın ö.sonra gidebiliriz. selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

SON KONULAR

Geri