Arama sonuçlarınız

1. ahmet

Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım ben de varım,

2. ahmet

Gezenbilir Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007) bana sanki bu akşam kar yağabilir diyoriçimden bir ses, hava istanbulda böyleyse orada kar yağmalı
  3. ahmet

Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007) birdahaki sefere kamplı soğucak yaparız :)

4. ahmet

Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007) Birden Bey her şey için çok teşekkürler, Mesut Bey'e de kuzine başındaki performansından dolayı ayrıca teşekkürler, Gunay bey 'e de selamlar, hep birlikte güzel bir zaman geçirdik. tekar görüşmek üzere. sevgiler. ahmet
  5. ahmet

Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007) Teşekkürler, sizin araç 41 plaka yanılmıyorsam Kocaeli tarafında mı oturuyorsunuz? ben h.sonlarımı maşukiyede geçiriyorum arada da tepelere takilıyorum, çilekli hüseyinli vs.

6. ahmet

Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007) Evet Arkadaşlar , kuzu yayla tarafından çıkan ilk aracı görünce bunlar mutlaka bizdendir diye içimden geçti, ancak daha önceden haberim olmadı kamptan. olsaydı mutlaka uğrardım. cuma akşamından beri maşukiye'de idim. bu ö.sonra bir çıkalım...

7. ahmet

Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007) Evet bendim, ama daha önce haberim olmadığına hayıflandım. cuma akşamından beri maşukiyede idim. sizler suadiye yolundan mı döndünüz. ?
  8. ahmet

Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Notları (14-15 Temmuz 2007)

Ynt: Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezi Notları (Temmuz 2007) çok alındım valla 7,5 no olarak da olsa oradaydım. gerçi geç katıldım çabuk terkettim ama, ben ve atım oradaydık. sevgiler, ahmet
  9. ahmet

Gezenbilir Soğucak Yaylası Kamplı Off-Road Gezisi Hazırlığı (14-15 Temmuz 2007)

Arkadaşlar, nerede ve saat kaçta buluşulacak? ben de belki Maşukiye den katlabilirim sadece cumartesi günü akşama kadar. gelamessemde sizlere iyi kamp ve offroad'lar

10. ahmet

Hıçkırık

Ynt: Hıçkırık bir başka ve pratik yöntem de suyu bardağın size yakın olan kemarından değilde karşı kenarından içmektir. bu sırada eğilmeniz gerekeceği için diyaframa ters baskı yapıp hıçkırık kesilecektir.

11. ahmet

Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont

Ynt: Gezenbilir Baskılı WindResist Polar Mont ben de 1 adet XL yada XXL alacağım. bedenler kesime balı olarak değişebilir diye düşünüyorum. havaleyi de gün içerisinde yaparım.
  12. ahmet

Güney ve Doğu Anadolu Turu

Ynt: Güney ve Doğu Anadolu Turu sevgili mert, ben de tatil yapabilmenin hayali ile yaşıyorum zaten, değil 3-4 , 1 e bile razıyım. bakma işte gönül gezdiriyoruz.

13. ahmet

Doğum Günlerimiz

Ynt: Doğum Günlerimiz 6 nisan (koç)
  14. ahmet

Bolu Dağı Tüneli 23 Ocak'ta Açılıyor

Ynt: Bolu Dağı Tüneli 23 Ocak'ta Açılıyor istanbul ankara arası yol , tünelin açılmasından sonrakaç km oldu biliyormusun?
  15. ahmet

Oylat Kaplıcaları

Ynt: Oylat Kaplıcaları oylat'a giderken veya dönüşte oylat mağarasına uğramayı ihmal etmeyin. Gerçi yap işlet devret ile bir işletmeci tarasfından içerisine yürüyüş yolları, aydınlatma ve ses sistemi yapılarak kolay gezilebiln bir mağara haline getirilmiş. girişi, derinlik,müzik ve yüksekliği...

16. ahmet

Ynt: Güney ve Doğu Anadolu Turu arçları tren'e yükleyip yakın bir yerde indirdikten sonra da olabilir sonra karadeniz üzerinden dönüş nasıl fikir ama?.
  17. ahmet

Ynt: Güney ve Doğu Anadolu Turu arkadaşlar şu turu kalabalık bir grupla da yapsak derim, nedersiniz? sevgili mert ve sedat
  18. ahmet

Bulgaristan

Ynt: Bulgaristan Daha eskiden sakız ve naylon çorap karşılığında da bir çok şey elde ediliyordu arkadaşlar, adamlar artık AB üyesi.

19. ahmet

Bulgaristan

Ynt: Bulgaristan yukarıda yazan kurallarda belediyeden olan belge gereksinimi özel ziyaretler için, yani orada bir akrabanız olması durumunda, yada bir firma tarafından davet edilmeniz durumunda geçerli olan bir talep, vize müraccatı öncesinde bu belgeler bulgaristandaki firma yada akraba...
  20. ahmet

Bulgaristan

Ynt: Bulgaristan belediyeye gitmek gerekmiyor, kapıdan çıkışta bir belge veriyorlar, kalacağınız yerin adı adresini bildiriyorsunuz ayrılırken de kaldığınız yer o belgenin üzerine kaşe basıp imzalıyor. çıkarken de sınırda bu belgeyi sınır polisine veriyordunuz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

SON KONULAR

Geri