Arama sonuçlarınız

1. ahmet

Kodosk Kartepe Off-Road Gezisi (02 Ocak 2007)

Ynt: Kodosk Kartepe Off-Road Gezisi (02 Ocak 2007) hasata ben de gelirim (bu hafta sonu olmazsa), :)

2. ahmet

Bulgaristan

Ynt: Bulgaristan Vize ile ilgili bilgiler ekte, İlk başlangıçta schengen uygulanmayabilir. Zaten AB nin baskısı dolayısı ile vize başvurularını biraz sıkı inceliyorlardı. Ülkede kalacağınız otel bilgisini kesin isiyorlar alacağınız belgeyide kaldığınız otelden onaylatmanız gerekiyordu. (bir...
  3. ahmet

Gezenbilir Kartepe Gezisi (24 Aralık 2006)

Ynt: 24 Aralık Pazar Günü Off-road ok, vinçli bir arac var mı aramızda.

4. ahmet

Gezenbilir Kartepe Gezisi (24 Aralık 2006)

Ynt: 24 Aralık Pazar Günü Off-road sevgili mert fazla katılım olamıyacak gibi görünüyor.
  5. ahmet

Hipodrom (At Meydanı)

Ynt: Hipodrom (At Meydanı) Ben sedat'ın yazısındaki web adresini link olarak yurt dışından gelen arkadaşlara yolladım, ilk başta çekindim göndermeye, ama deprem, yangın filan derken mazeretler olduğunu görünce rahatladım.

6. ahmet

Hipodrom (At Meydanı)

Ynt: Hipodrom (At Meydanı) Sevgili sedat, eline sağlık gerçekten çok güzel bir bilgilendirme, istanbullu olarak istanbul hakkında fazla bilgi sahibi olmadığımız kesin. aynı yerleri geçen hafta yurtdışından gelmiş olan misafirler ile gezdiğimde gelen soruların bir çoğuna yanıt verememiş olmanın...

7. ahmet

2006 Türkiye GOODYEAR Off-Road Şampiyonası 7.Yarışı (25-26 Kasım 2006)

cumartesi günü kum etabını izlemeye gelenler var ise o fotoğrafar işe yarayabilir (ben gittim ama foto yok). Cumartesi günü de yarış başladıktan hemen sonrasında parkur sis ile kaplandı ço mistik görüntüler vardı. onun dışında başlangıç ve bitişte görüntüler olabilir. TRT, kanal D, sky tv dhi...
  8. ahmet

2006 Türkiye GOODYEAR Off-Road Şampiyonası 7.Yarışı (25-26 Kasım 2006)

ben de hem yarın hem de pazar gitmeyi planlıyorum
  9. ahmet

Kamp Yeri Seçimi

Ynt: Kamp Yeri Seçerken Kendinize Şunları Sorun önemli bir madde de, yağmur yağması durumunda kampı kurduğunuz alanı su basma olasılığı nedir, kamp su akış yolu olabilecek zeminin yanındamı, tepenin altında mı gibi.

10. ahmet

İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi)

Ynt: İvedik Hurdalığı (Mogcuların Mekkesi) selam mert, adresi var mı?

11. ahmet

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I bence arkaya da ikitane lazim ;)
  12. ahmet

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I alt koruma amaçlı (paslanmaya karşı ayrıca malzemesine göre ses izolasyonu vazifesi de görüyor. zeminden gelen sesi %15 -20 gibi kestiği de söylenmekte. Ben daha önceleri binek aracıma yaptırmıştım. ziebart da uygulama yapıyor bu günlerde kampanya mesajı gelmişti .

13. ahmet

Sinop

Ynt: Sinop görüntüyü yüklemeyi yine beceremedim. Öğrenip tekrar yükleyeceğim. Ssinop gerçekten güzel bir yer, Cevizli mantıya gelince çok güzel olduğuna katılıyorum. erfelek dişında sinop-gerze yolu üzerinde sinop çıkışından yaklaşık 5-10 km sonra sahilde de bir mantıcı var. Erfelek yolu...
  14. ahmet

Sinop

Ynt: Sinop bu da hakiki enkuzey görüntüsü arkadaşlar :),
  15. ahmet

Bolu Off Road Oyunları 2006

Ynt: Bolu Off Road Oyunları benim plaka'da 34 AK 038 c.tesi yola çıkmayı planlıyorum

16. ahmet

Ynt: Bolu Off Road Oyunları benim bildiğim yarışlara katılmak için kayıt olmak gerekiyor ancak düzenlenecek gezi amaçlı turda böyle bir kayıt zorunluluğu yok. yine de teyid edilebilir. (ben bir arkadaşımla konuşup bu bilgiyi aldım.
  17. ahmet

Ynt: Bolu Off Road Oyunları Merhaba, OK ozaman cuma'dan haberleşiriz.
  18. ahmet

29 Ekim Korteji

Ynt: 29 Ekim Korteji ben de gelirim, plaka erekiyorsa (izin almak için) 34 AK 038

19. ahmet

Ynt: Bolu Off Road Oyunları ben de cumartesi günü katılabilirim, grup olarak gidilecek ise c.tesi günü Maşukiye yada İzmit Özdilek tesislerinde olabilirim. yoksa son noktaya kendi başıma gelmeye çalışırım.
  20. ahmet

Vurgun Tartışması

Ynt: Vurgun Tartışması

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet