Arama sonuçlarınız

1. ahmet

Bull Bar

Ynt: Bull Bar akadaşlar, hepimizin bildiği gibi 4X4 ler ile kullanmış olduğunuz lastikler ile orantılı olarak her koşulda gidebiliyorsunuz gidiş problem değil, tek problem buzlu zeminde durabilmek. bildiğiniz gibi bazı buzlu zeminlerde zincir takılması halinde bile başarılı bir duruş...

2. ahmet

Ayılar Hakkında Neler Biliyorsunuz?

Ynt: Ayılar Hakkında Neler Biliyorsunuz? gezerken değil de kamp alanında ayılardan veya diğer hayvanlardan korunmak istiyorsanız gece boyunca kamp ateşini söndürmemeniz gerekiyor. Bu sadece ayılardan değil tüm hayvanların saldırılarından korunma yöntemlerinden birisi. (Yaban Domuzu v.s dahil)
  3. ahmet

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri taşınacak malzemenin ağırlıpının sorun yaratabilecek olması açısından, kullanılacak dezenfektan'ın kullanım miktarını % cinsinden belirtmek ve dezenfektanı taşımak daha uygun olur gibi geliyor bana. Sırt çantası taşıyorsanız ayrı, 4X 4 ile gidiyorsanız ayrı. Suyu...

4. ahmet

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri pet şişenin içerisinde ateş üzerine bırakılan su, şieni içerisindeki su buharlaşma nedeni ile yarılanması ve hatta daha sonrasında da devam eder ancak su seviyesi yarılanınca pet şişede büzüşmeler başlıyor.
  5. ahmet

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam, Ben Ahmet, off-Road( toyota LC Prado), kampçılık, fotograf (sony Alfa 100), modelcilik, bisiklet v.s vs gibi meraklarım var eczacı'yım. lIgarini magarası ve sorgun dolaylarında olduğum için geçen pazar Lopez çayırına gelemedim. hoşçakalın

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

SON KONULAR

Geri