Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Arkadaşlar akıllı telefonlar (android- iphone vs. ) ve pc üzerinden kullandığımız zello adında bir telsiz programımız var. Grubumuzun kanalının adıda Ankara Offroad ve Outdoor . Kanalın şifresini bana ö.m atarsanız sizlere ulaştırabilirim...
bende güzergahtan katılacağım. mesut abi özelden bir tel numarası gönderebilirmisin bana ? Burak Mehmet Bey bende sizinle aynı güzergahta olabilirim.
Bu arada hepinizi çok özledim şimdiden. Pazar günkü etkinlikte emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ve sevgiler...
biraz öyle oldu abi maalesef sizlere biraz özveri borcum var. neyse pazar günü ifademi alırsın.bir aksilik olmazsa sizlerleyim.hepinizi çok özledim. bütün arkadaşlara selamlar sevgiler. dağlar bizi bekler. bir an evvel pazar olması dileğiyle...
arkadaşlar süper sahneler. Murat başkan yine çok güzel bir etkinliğe imza atmış.bende aranızda olamamanın burukluğunu yaşıyorum.selamlar.
Hafta Sonu Katılımcı Listesi ;
1- Murat BALCI L 200 5 Kişi 0 533 546 88 42
2- Ersin GÜZEL Terrano 2 Kişi
3- Savaş ÜNLE Cheroke...