Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bu Tahoe alınırmı ?
bence güzel alınabilir. ama satarken motorun değişmiş olması yani dizel motor olması belki sıkıntı yaratabilir. ama sonuçta tahoe'de tahoe'dir :) yavuz bey'inde dediği gibi biraz pazarlıkla iş çözülebilir.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
inşallah Murat bey aranızda olmayı canı gönülden isterim.Bundan sonraki gezilerde birlikte olmayı umuyorum.Saygılar.
Ynt: Araba ile Ankara Doğu Karadeniz ve Gürcistan gezisi 2280 km
güzel bir gezi olmuş.açıklamalarla bizleride bilgilendirdiğiniz için ayrıca teşekkürler.
Ynt: zj 96-98 direksiyon kutusu problemi hk.
öğrendiğim kadarıyla tamir kitleri var ve tamir oluyormuş. 2. el çıkma temizler ise 250 tl ciavarında. direksiyondada biraz boşluk olması normalmiş.öğrendim kadarıyla.
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
arkadaşlar duruma göre bende katılabilirim. murat bey numaranızı aldım.gelebilirsem bugun içinde size bildireceğim. arkadaşlar beynam ormanları giriş ücreti 7 TL bilginize.
Ynt: Tahoe'yi biraz anlatırmısınız.....
taho anlatılmaz yaşanır. arazide bi tarafı kırıldımı çıktımı derdi olmaz. çok sağlam araçlardır. tavsiye ederim.