Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Suzuki mi Yoksa Diğerleri mi?
bence çok zor soru jeep imi alamadan önce discoyu görseydim önce disco derdim sonra chreokee sonra suzuki ki ben chrerokee mi 15000 ytl ye gaz lı aldım . suzukiye baktım orjinal ben discoyada bir baktıralım derim + fiyatı biraz daha düşürebiliriz. suzuki...
Ynt: Suzuki mi Yoksa Diğerleri mi?
bana sorarsanız lpg yi hiç sorun etmeyin bu konuda size her türlü yardımda bulunurum . lpg ile psikolojik bir sorununuz yoksada 2.5 v6 98-99 grand vitarayı şiddetle tavsiye ederim 16000 ile 19000 arası 98 olarak düz vitesde bulunabiliyor. direk her modeli...
Ynt: Arazi Aracında Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?
yeni nesil motor ve otomatik şanzımanlı dizelleri ayrı tutarak bende eski nesil dizellerde düz vitesi tercih ederim.
Ynt: Arazi Aracında Düz Vites mi, Otomatik Vites mi?
aracı tanıdıktan sonra sistemin çalışma ve etki prensiplerini anladıktan sonra otomatiktede istediğinizi yaptırabilirsiniz yada davranışına göre tavır alırsınız. otomatik vites ata binmek gibi siz yönlendirirsiniz ama onun tercihlerini göz...
Navturk mü yoksa daha kapsamlı bir GPS m sorusuna cevabım ikiside oldu . Navtürkmüz var ancak birde kısmetse gideceğim yerlerde rotaları kaydebileceğim ve bunları GE ve diğer kanallarla paylaşabileceğim cihaz incelemesi içinde boğuldum. Fiyat fayda ilişkisi içinde hangisi? Yardımlarınız için...
Ynt: Snorkel Ve Derin Su Geçişi için Neler Yapmak Lazım?
korumaya aldıktan sonraelektrik motorunu direk su altında günlerce çalıştırabilirsiniz kuruması için 30-35dakika yeterli .alternatörü daldırıp çıkarıp tüm sargılarını kaplaya biliriz. distiribütör ve elektronik için spray ile...
Ynt: Snorkel Ve Derin Su Geçişi için Neler Yapmak Lazım?
kuulanım esnasında pislik ve tozlar ürünün üzerine yapışıyor neticede dış etkenlerle sıyrılıyor ama öyle kolay değil. temizlemek için elektronik temizleyici ürünüde var .yoğun olarak boyahane gibi nem ve rutubet altında hatta su motor ve...
Ynt: ZJ İçin Hangi Lift Kit ?
yüksel bey verdiğiniz bilgi ve tavsiyeler için teşekkür ederim emin olunki benimde rüyalarıma giriyor hiçbir aracın girmediği yerlere girip keşif yapma arzumun yanında kafamı kurcalayan iki şey var birincisi coilover sistemler ikinciside yanlış seçim yapmak hem...
Merhabalar zj için yükseltme maksatlı hangi lift kiti yada sistemi önerirsiniz ? Coilover sistemler hakkında bilgisi olan varsa tercihimdir. Degerli fikirleri için herkese şimdiden teşekürler.
Ynt: Sizce Hangi Jeep Off-Road'a Hazırlanmalı ?
herkesin değerli yorumlarına teşekkür ederim benim zjyi seçmemdeki enbüyük tercih arazi dışındada her türlü uygulamaya ve lüxle prestije sahip olması .gördüğüm kadarı ile yanılmamışım . şimdi uygun ve sorunsuz bir yükseltme kiti ve şasi takviyesi...