Arama sonuçlarınız

1. eLf

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Ömer bey, aşağıdaki linkte Gezenbilir Galeri hakkında gerekli açıklama mevcut. Kendinize galeri oluşturup linkleri kopyalayabilirsiniz. Herhangi bir sorun olursa tekrar yazın lütfen. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31710.0

2. eLf

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Gezenbilir'e hoşgeldiniz. Fotoğrafçılık bölümüne de bekleriz. :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16050.80
  3. eLf

Audi Anahtarını Kaybeden Var mı?

Ynt: Audi Anahtarını Kaybeden Var mı? Audi mi, Cherokee Jeep mi?

4. eLf

Kanlı Hesaplaşma; San suk si gin (2009)

[center]
  5. eLf

Hain; Traitor (2008)

[center]

6. eLf

Aşk Ateşi; The Burning Plain (2008)

[center]

7. eLf

Adamım Benim; I Love You, Man (2009)

[center]
  8. eLf

Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde!

Ynt: Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde! Sonuna doğru yetişebildim ben de. "Haberlerde GEZENBİLİR anlatılıyordu." Heyecandan Seval ve Mert'in ne anlattığını bile hatırlamıyorum tam olarak :D
  9. eLf

Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde!

Ynt: Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde! İşe giderken kaçırmasak bari ::)

10. eLf

Olasılıksız

Ynt: Olasılıksız "Secret" için dediğiniz tartışılabilir ama "Olasılıksız" kişisel gelişim kitabı değil, romandır. Sadece yukarıda (kitabın arka kapağından alıntılar) yazılanlara bakarak fikir belirtmemek gerekir. Popüler olmadan önce alıp, bir solukta okuduğum sürükleyici bir romandı...

11. eLf

Kişisel Galeri (ays)

Ynt: Kişisel Galeri (ays) Fotoğraf bölümüne hoşgeldiniz diyelim o zaman öncelikle. :) Çiçekler benim de çok ilgi alanım değil ama cidden ilk fotoğraf çok hoş... Son üç fotoğrafa ise diyecek yok. Kedi fotoğrafına bayıldım. Ellerinize sağlık.
  12. eLf

Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması

Ynt: Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması Hadi hayırlısı arkadaşlar. Ben en çok "Uğurlu Bahar" ı beğendim. :)

13. eLf

Kişisel Galeri (eLf)

Ynt: Kişisel Galeri (eLf)
  14. eLf

Kullandığımız Makine ve Ekipmanlar

Ynt: Kullandığınız Makine ve Ekipmanlar Body : Nikon D80 Lens : Nikon Nikkor 18-135mm f:3.5-5.6 Ne Tarz Fotoğraf Çekmekten Hoşlanıyorsunuz ? : Özel an, portre
  15. eLf

Köstebek; The Insider (1999)

[center]

16. eLf

Star Trek (2008)

[center]
  17. eLf

Milk (2008)

[center]

18. eLf

Igor (2008)

[center]
  19. eLf

Clive Barker'dan Kan Kitabı; Book of Blood (2008)

[center]

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,626
Kayıtlı Üye Sayımız
166,924
Kaydolan Son Üyemiz
Medina Azimova

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR