Arama sonuçlarınız

1. eLf

Kişisel Galeri (Azimuth)

Ynt: Kişisel Galeri (Azimuth) Ben hepsini görmüştüm :D Niyeyse şu TJK fotosuna takıldım, en sevdiğim o oldu...

2. eLf

Kişisel Galeri (eLf)

Ynt: Kişisel Galeri ( eLf ) İltifatınıza teşekkür ederim Sinan bey fakat ustalık kim biz kim... Daha yolun başındayım, öğrenecek çok fazla şey var. Emine, senin için bir de bunun gitar versiyonunu çekeceğim. :D
  3. eLf

Kişisel Galeri (eLf)

Ynt: Kişisel Galeri ( eLf ) Teşekkür ederim yorumlarınıza... Murat, devamı gelecek ;)

4. eLf

Kişisel Galeri (eLf)

5. eLf

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Hoşgeldiniz Selçuk bey.

6. eLf

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Tek kelimeyle, gurur verici... Yapılacak çok işimiz var. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.

7. eLf

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009) İki kare de benden olsun. İstesem de başka yok zaten. :D
  8. eLf

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009) Eğlenceli geçmişe benziyor. Ben erken ayrıldım maalesef rahatsızlığım yüzünden. :( Güzel kareler yakalamışsınız arkadaşlar. Ellerinize sağlık.
  9. eLf

Başka Semtin Çocukları (2008)

[center]

10. eLf

Dilber'in Sekiz Günü (2008)

[center]

11. eLf

Parti Solucanları; Disco Ormene (2009)

[center]

12. eLf

Beverly Hills Çuvava; Beverly Hills Chihuahua (2008)

[center]
  13. eLf

13. Gün ; Friday the 13th (2009)

[center]

14. eLf

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) Fotoğrafçı kimliğini unutanları ve yeni üyeleri aramızda görmek güzel. ;)
  15. eLf

Kişisel Galeri (BamBina-Emine)

Ynt: Kişisel Galeri (BamBina-Emine) Makineden bakarken bu kadar güzel olduklarını görememişim bu metro fotoğraflarının. Çok güzel olmuş, eline sağlık.
  16. eLf

Arkadaşımız Bülent'in (behicefe) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Bülent'in (behicefe) Doğum Günü Kutlu Olsun Doğum günün kutlu olsun Bülent abi, sağlık ve huzurla nice senelere...

17. eLf

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) Düzelemedi gitti şu hava ya offf... Kar da yağsa gidelim valla :D
  18. eLf

Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009)

Ynt: Ahırkapı Hıdırellez Şenlikleri (5 Mayıs 2009) 01- Koza Yardımcı (koza) 02- Mustafa Eraslan (Mezzy) 03- Hakan Sezer 04- Hakan Özkaya (Kasif) 05- Ufuk & Canan Sarnık 06- Berk Saraç (Berksito) 07- Esra Akeroğlu (eftaLYa ) 08- Pınar Karacar+1 09- Funda Erhan 10- Pınar Turhan 11- Emine (...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,626
Kayıtlı Üye Sayımız
166,924
Kaydolan Son Üyemiz
Medina Azimova

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri