Arama sonuçlarınız

1. savaskarauz

Murat 124

teknoloji birikimli ilerleyen birşey, eskiden arabalar kömürlü buhar makinesiyle yürüyordu, sonra akaryakıtla yürür oldu, artık elektrikliğe döndü. 4. vitese 1980 lerde 5. vitesi, 2000 lerde 6. vitesi eklemeleri de böyle bir şey. işin ticari boyutu da var, arabamız az yakıyor derseniz vatandaş...

2. savaskarauz

Murat 124

yıllar önce bir yakınımın serçesine bindiğimde 5 ileri olduğunu net şekilde hatırlıyorum, 1993 veya 1994 tü. son çıkanlardan. artık orjinal mi, sonradan takılma mı bilmiyorum. eğer orjinalse de son vitesi ekonomi sağlamak için eklediklerini arkadaş "düşük devir, yüksek sürat" şeklinde zaten...
  3. savaskarauz

Murat 124

aynı aracın 4 ileri ve 5 ileri olanını kullandınız heralde.

4. savaskarauz

El Yapımı Buggy Projesi

el yapımı buggy de sormak istediğim birşey var. eğer bu alet tek kişilik olacaksa, amaç da dağda , ormanda kullanım olacaksa, sürat çok da şart değilse, çamur ve kar gibi ortamlar açısından önden çekişli olması daha mantıklı olur. çamur kar dinlemez tarladaki toros gibi yardıra yardıra...
  5. savaskarauz

Murat 124

avantajı yoksa 5 ileri şanz"U"mana neden gerek duyulmuş?

6. savaskarauz

Yüzen Araba (Amphicar)

lada nivanın ağırlığı 1250 kilo. 5 yolcu ve yükle 1700 kiloya çıkar. onun 15 hp motorla yüzdürülebildiğine emin misiniz? anadolun boş ağırlığı 950 kilo. içinde 4 yolcu ve biraz yükle ile o araç en az 1500 kg olur. kaç beygir kıçtan takma motor gerekir onun için?

7. savaskarauz

Murat 124

bu değişimi yapsanız bile o arabanın satılacağı günü de düşünmeniz lazım. ikinci el mal alırken 3 kuruş para veren, orjinallik kavramına sadizm derecesinde takık olan, orası orjinal mi burası orjinal mi diyen , 3000 bin liralık arabaya 1500 lira verem diyen ve en ufak şeyi bahane edip fiyat...
  8. savaskarauz

Pedallı Deniz Kayağı Yapılabilir Mi?

aboooov dedirten cinsten , acayip bir alet. elektrik motoru ve üzerinde güneş panelleri olsa tadından yenmez.
  9. savaskarauz

ecnebilerin pedal boat dedikleri bir alet var. (www.nauticraft.com) sanırım bunlarda elektrik motoru ve bir dinamo da var. adamın biri bunla dünyayı dolaşmış. türkiyede hiç görmedim ama bir deniz kayağı buna çevrilebilir diye ümit ediyorum.

10. savaskarauz

Murat 124

aynı arabanın 2004 modelindeki 5 ileri olması lazım ondan hurdacılarda vardır.

11. savaskarauz

Duster A Tavan Sepeti Alan Var Mı? Hangisi Iyidir?

bu kanoları taşımak için ayrı aparatlar varmış, ama ben adam düzgün bağlandığında hiç de gerek olmayacağını düşünüyorum, önemli olan tavan sepetinin kaliteli olması ve orada adam gibi sıkı durması. dediğiniz gibiyse işe yarar o tavan sepeti.
  12. savaskarauz

Deniz Kayağı Tanışma Alanı

merhaba ben de kanoya ilgi duymaya başladım. 2.7 m civarında tek kişilik bir kanu düşünüyorum. bunu arabanın tavanındaki sepete monte ederek taşıyabilir miyim bu yasal mı?

13. savaskarauz

Deniz Kayağı Tanışma Alanı

merhaba ben de kanoya ilgi duymaya başladım. 2.7 m civarında tek kişilik bir kanu düşünüyorum. bunu arabanın tavanındaki sepete monte ederek taşıyabilir miyim bu yasal mı?
  14. savaskarauz

ben 2.7 m bir kayık ya da kano almayı düşünüyorum ağırlıkla onu taşicam. malzeme 20 kilo birşey. taşır heralde. 100-110 dan sonra oluyorsa sıkıntı yok zaten 110 u geçince cezayı kösüyolar :yum:, basmıyoruz, basamıyoruz.. ayıptır sorması kaç tl ye aldınız bu malzemeyi?
  15. savaskarauz

tam aradığım adamsınız. peki araçla 100-110 km ye çıkınca ses yapıyor mu?

16. savaskarauz

arkadaşlar kullanmadığım bir bisikletim var. hiç de sevmem çok konforsuz birşey. youtube da LAURA KAMPF ablamızın deniz bisikletini gördüğüm anda kafamda bir ampul yandı. bisikletin pedal ve dişli sistemini deniz kayağında kullanamaz mıyım.. tam kafamdaki proje resimdekinin tek...
  17. savaskarauz

Niva Urban Hakkında Bir Gelişme Var Mı?

4x4 dusterinizi 50 e satıp arazi için bir adet lada niva, şehir içi için bir adet dizel peugeot 207 alıp çift araba yapacaksanız satın gitsin . bu dünyada kalacak tenekelerle duygusal bağ kurmaya gerek yok. sıfır lada zaten gelmiyor , gelse de ona 60 bin tl vereceğinize jimny alın bence...
  18. savaskarauz

Dacia - Duster - Diferansiyel Kilitlenmesi Hakkında

2016 4x4 dusterim var. bunların diferansiyel kilitleme olayı % 100 mü, sıralı kaydırmalı mı acaba?

19. savaskarauz

Otosanın Ürettiği Ford P 100 ( Taunus Kamyonet)

bu otosan p 100 lere ford taunustan çıkma klima ve otomatik şanzıman uyar heralde. içi de o çağa göre güzel teybin yerini kople söküp double din takan gördüm çok güzel olmuştu. tam modifiyelik araç.
  20. savaskarauz

Otosanın Ürettiği Ford P 100 ( Taunus Kamyonet)

ayna mahruti işlemi vardır heralde .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR