Arama sonuçlarınız

1. savaskarauz

Otosanın Ürettiği Ford P 100 ( Taunus Kamyonet)

aslında kafamdaki proje başka bir araç ona kafa yorarken bu araçlar aklıma geldi. amerikada bunların 4x4 olanları var. 4x4 modu bizdekine uygulannamaz ama yükseltme, lastik cant değişimi gibi modifiyelerle doğada biraz dolaşma amaçlı modifiye edilebilir diye düşünüyorum. sonuçta off...

2. savaskarauz

Anadol Kamyonet Topluma Kazandırılabilir Mi?

özellikle suzuki samurai truck lara bakınca insanın aklına bir sürü şey geliyor.
  3. savaskarauz

off road amaçlı tasarlanmış kamyonetimsi bir çok proje var. bence anadol kamyonete mantıklı ölçülerde yükseltme ve o motorun kaldırabileceği insani boyutlarda bir lastik seçimi halledildikten sonra arkadaki kasayı söküp oraya sanatsal bir çalışma yapmak zor olmasa gerek. alıp da off...

4. savaskarauz

ford otosanın ürettiği P 100 lerin amerikada 4x4 olanları da var. onu görünce bu çalışma anadol kamyonete niye yapılamasın, daha güzel bile olur diye düşünmeye başladım. evet 4x4 çekiş sistemi uygulanamaz ama doğada dolaşma amaçlı biraz yükseltilmiş bir araç haline getirilebilir. Maden...
  5. savaskarauz

Aracımı Yükseltmek Istiyorum Fakat Sorularım Var

zaten 20 cm yüksek aracı çok da fazla yükseltmenin alemi yok, mühendislik bilimi ile şaka olmaz. ama 4-5 cm yükseltmeyi ben de düşünüyorum. 205-80- 16 lastik üzerindeki orjinal 16 canta uyar mı? cantı da değiştirmek gerekir mi?

6. savaskarauz

Duster A Tavan Sepeti Alan Var Mı? Hangisi Iyidir?

Duster aracıma tavan sepeti almam lazım. sis farı da ekleyeceğim. bir sürü var piyasada, bunlardan alıp kullanan var mı? hangisi iyidir? gerektiğinde tavan sepetinin içine küçük bir prot bagaj da yerleştirebilir miyiz? ( ıslanmaması gereken şeyleri taşımak gerekebilir)

7. savaskarauz

Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü

tam benim düşüncem de arka koltukları devirip üzerine sunta atmak,mat serip uyku tulumu ile uyumaktı. balıkçı arkadaş benzeri bir çalışma yapmış.onunki daha konforlu. bu sistem en kral çadırdan daha güvenlidir kim ne derse desin . dağa gidiyoruz taşın üzerine mat serip yatıyoruz sonuçta...
  8. savaskarauz

Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü

ben türkiye gibi güvenlik zaafiyeti çok olan bir ülkede çadırı hiç mantıklı bulmuyorum. su basması, aç kalmış kurt ayı gibi hayvanlar ın ziyareti açısından da.. o yüzden olabildiğince çadırda kalma işinden uzak duruyorum. arabada yatma işi çok daha mantıklı. peki benim bir sorum olacak. ön...
  9. savaskarauz

Duster İçin Navigasyon Çözümleri -Orjinal Görünümlü-

geçmişte 2 aracıma double din uygulaması yaptım çok güzel olmuştu ama arabanın orjinal elektrik aksamına dışardan müdahale etmek çok sakat bir iş. işi bilmeyen bir usta olmadık sıkıntılara yol açabilir. bir aracım bu yüzden sürekli akü boşaltıyordu defalarca kez yolda kaldım. başka aksamlarda da...

10. savaskarauz

Duster İçin Navigasyon Çözümleri -Orjinal Görünümlü-

valla bence dusterin orjinal navigasyon cihazı yerleştirildiği yer bakımından tam bir tasarım rezaleti. hatta tam bir insanlık ayıbı. insanlar baksın diye değil, bakamasınlar diye oraya koyulmış. ben aracı alırken onu özellikle istemedim. gittim samsung a 6 tablet aldım. en önemli...

11. savaskarauz

Bu Da Benim Willys Cj3b Jeep 1954 Model

valla maaşallah diyelim ,türkiyede çok yoktur o kadar temiz wili.
  12. savaskarauz

Suvlar Arasında En İyi Fren Duster'da

volkswagen grubu araçlarımla kıyaslaıyorum frenleri oldukça kötü, buraya yazılanlarla kıyaslıyorum öyle savrulan göt atan falan bir araba değil yüksekliğine göre dengesi gayet iyi.

13. savaskarauz

motor orjinal mi, başka arabadan mı?
  14. savaskarauz

Suvlar Arasında En İyi Fren Duster'da

benim 12.000 oldu hiç ciddi kaza tehlikesi yaşamadım. ama frenleri öyle zınk diye duran alman arabaları gibi değil. 10 yaşında passatım vardı, basınca yere yapışıyordu araba. kıyaslamamak laızm tabi. ama virajlara ne kadar sert girsem de öyle savrulan sallanan bir araba değil kesinlikle o konuda...
  15. savaskarauz

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

bagaj havuzu, bagaj havuzu falan deniyor, edirneye giderken sırf onu almak için yolumu uzatıp lüleburgaza girdim , arabanın arkasına lök diye oturan , ölçülü kalıplı falan birşey zannettim , alakası yok, paspas gibi öyle lalettayn, ha sktiri boktan birşeymiş, 150 tl gibi birşey verdim...

16. savaskarauz

Proje Lada Niva 92 Restorasyon

ayıptır sorması şu ana kadar masraf ne oldu? bir de motordan, şansımandan hiç sıkıntı yaşamadınız mı?
  17. savaskarauz

çok güzel bir çalışma. parça sorunu yaşıyor musunuz? haki olması resmi makamlarla sorun yaşamanıza yol açtı mı?
  18. savaskarauz

Lada Niva`ya Cj Kupasi

ben de çok uzun süre suzuki samurainin üzerine fiat 126 bis kupası monte edilebilir mi diye düşündüm durdum .

19. savaskarauz

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

araca multimedia ve navigasyon olarak aldığım samsung 6 a nın görüntüsü şu. cama tutturmak için olan aparatı da samsung , orjinal olsun ses yapmasın diye 120 tl diye gömdüm aaaaargh nasıl kıydım. ama güzel oldu. genelde uzak mesafe giderken kuruyorum sürekli arabada tutmuyorum gerek yok.
  20. savaskarauz

Bf Goodrich 215/70/16 Lastik Ariyorum

benim arabanın lastikleri fabrika çıkışı neyse o yani 215/ 65 / 16 continental. şimdi 215/ 70/ 16 bf goodrich düşünüyorum onun fabrika çıkışı orjinal canta takabilir miyim, cantlar da değişmesi gerekir mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri