Arama sonuçlarınız

1. cihanülker

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi heytem abiiiiiii özledimmmm yahu bir görüşsek gelsen buralara :D

2. cihanülker

Antalyada bildiğiniz Chevrolet ustası yada v8 ustası varmı ?

Ynt: Antalyada bildiğiniz Chevrolet ustası yada v8 ustası varmı ? yeni sanayide akın usta var 5008 sokak arkasında acil durumda gösterebilirsiiniz biraz tuzludur ama
  3. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi abi fena hemde tüyme ihtimalim zor

4. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi antalyada kamp işi uyar yalnız nisan sonuna kadar sonrası zor ,koyun tarihi toplanalım .
  5. cihanülker

Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen ulen en son ankaraya veda partisinde mustafa abinin arkada tarlada, halini hatırla benim gittiğim yere geldiğinde pimini kırmadınmı ,yalansa yalan de sonrada kim çekti çıkardı seni kaldığın yerden budamı yalan :D

6. cihanülker

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution inşallah çıkmaz her şey tamam gibi bakalım :D

7. cihanülker

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution ersel yarın ruhsatı sana geri gönderiyorum muayene işi tamam olarak :D :D
  8. cihanülker

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen sakallı ustanın dükkanının önüne bak yeter :D :D :D :D
  9. cihanülker

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen ulen yavuz hala gülüyorum diyorum :D :D :D , sen bu masalları anlattıkça dahada gülüyorum hayatında problemsiz bir kere araziden veya geziden döndüğünü ben görmedim ,ya pimini kırdın ,ya arabandan dumanlar çıktı , ya şatın takozu...

10. cihanülker

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen sen gel gel antalyaya ne renk olduğunu göstereceğim sana :D

11. cihanülker

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen :D :D :D ne diyeyim hala gülüyorummmm
  12. cihanülker

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen oğlum 38 takacaksam gider fj 40 ,bj 62 , veya 60 kasa alırım binerim

13. cihanülker

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen yavuz sen bilirsin benim arabanın ne renk olduğunu :D :D : :D
  14. cihanülker

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen :D :D :
  15. cihanülker

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen hala gülüyorummmm :D :D :D

16. cihanülker

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen ulen nasıl erkek arabası bu her yere batıyor ,aks kırıyor,pim koparıyor , en uzak mesafeye otobüslen git daha iyi bari otobüs gidiyor bu lr gitmezde daha ne diyeyim ki :D
  17. cihanülker

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen ben yorum yapmıyorum sadece gülüyorummm :D :D :D :D :D :D :D :D hatta şöyle özetleyeyim ,tilkiye demişler seni kümesin başına müdür yaptık diye şu kadarda maaş vereceğiz tilki başlamış gülmeye kahkaha komasına girmiş ,adamlar demiş...
  18. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi gideyim dinleneyim biraz gözüm ağrıdı yavfff

19. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi yeni vx 200 lerdede var senin yapmayı düşündüğün snorkelden ceanimmm
  20. cihanülker

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi burak valla iyimiş ,ama safariden farklı gözüküyor ,sinyal yerini kaydırmadınızmı boyu kısa gibi geldi resimde bana

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri