Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Antalyada bildiğiniz Chevrolet ustası yada v8 ustası varmı ?
yeni sanayide akın usta var 5008 sokak arkasında acil durumda gösterebilirsiiniz biraz tuzludur ama
Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen
ulen en son ankaraya veda partisinde mustafa abinin arkada tarlada, halini hatırla benim gittiğim yere geldiğinde pimini kırmadınmı ,yalansa yalan de sonrada kim çekti çıkardı seni kaldığın yerden budamı yalan :D
ulen yavuz hala gülüyorum diyorum :D :D :D , sen bu masalları anlattıkça dahada gülüyorum hayatında problemsiz bir kere araziden veya geziden döndüğünü ben görmedim ,ya pimini kırdın ,ya arabandan dumanlar çıktı , ya şatın takozu...
ulen nasıl erkek arabası bu her yere batıyor ,aks kırıyor,pim koparıyor , en uzak mesafeye otobüslen git daha iyi bari otobüs gidiyor bu lr gitmezde daha ne diyeyim ki :D
ben yorum yapmıyorum sadece gülüyorummm :D :D :D :D :D :D :D :D
hatta şöyle özetleyeyim ,tilkiye demişler seni kümesin başına müdür yaptık diye şu kadarda maaş vereceğiz tilki başlamış gülmeye kahkaha komasına girmiş ,adamlar demiş...