Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
Benimki de beş aydır "toplanıyor" toplana toplana bir hal oldu :D :D :D Ben de sizin gibi "sonu iyi olacak" ümüdündeyim ama, yok yani hergün bir taraftan birşey çıkıyor...
Buna harcadığım paraya 1999 diesel Terrano alırdım herhalde :)
C.C.
Havaya girsinde, fiyatta fırlamasın soran çok diye sonra :D :D :D
Asıl kulağınız üstüne yatıp sabredin derim aranan numaralardan belki geri dönerler :) :) :)
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Aramıza yeni katılan arkadaşlar; hoş gelmiş sefalar getirmiş... Eski arkadaşlara da selam edrim.
Keyifli paylaşımlar.
C.C.
Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual
Güle güle kullanın; tabii umarım modifiye ve rutin bakımlar için kullanırsınız...
Sizinle beraber yolladıklarım gitti mi acaba?
C.C.
Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual
İlkan Bey; öncelikle isminizi yanlış yazdığım için özür dilerim...
Ben de gmail hesabımdan iki arkadaşa avlik@ttmail.com ve av.ozeryavuz@gmail.com adresine yolladım ancak geri bildirim almadım eğer yine ulaşmazsa; Sizin de dediğiniz gibi sorun...
Ynt: 84 Jeep cj8
Merhaba; oturdum ve bütün topic'i bir çırpıda okudum ve bu tadilatı neden daha önce görmediğime hayıflandım. Ben de bir CJ8 toplamaya çalışıyorum ama sizinkinin yanında göz yaşları içinde kalır :D :)
Eğer bu çalışmayı zamanında görseydim hiç olmazsa ustalara ders mahiyetinde...
Audi ibis beyazını da bir görün derim... Benim CJ8 e attık, sonuçta o da iri bir araç...
Gerçi foto cep telefonu ile ve gece floresan ampulde çekildi idare ediver :)
Ynt: yeni parti power vinçler turuncu halatlı....
12000LB (5,4 TON)[/color][/size]Performance[/t]12VDC
Single line rated pull
12000lb(5443kg)
Motor
6.0hp/4.5kw,Series Wound
Control
Remote switch,12ft(3.7m)lead
Gear train
3 Stage Planetary
Gear reduction ratio
265.2:1
Clutch