Arama sonuçlarınız

1. ccanlioglu

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Benimki de beş aydır "toplanıyor" toplana toplana bir hal oldu :D :D :D Ben de sizin gibi "sonu iyi olacak" ümüdündeyim ama, yok yani hergün bir taraftan birşey çıkıyor... Buna harcadığım paraya 1999 diesel Terrano alırdım herhalde :) C.C.

2. ccanlioglu

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Havaya girsinde, fiyatta fırlamasın soran çok diye sonra :D :D :D Asıl kulağınız üstüne yatıp sabredin derim aranan numaralardan belki geri dönerler :) :) :)
  3. ccanlioglu

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU Usta Antalya'da :) C.C.

4. ccanlioglu

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Hoş geldiniz sefalar getirdiniz... Keyifli paylaşımlar herkese... C.C.
  5. ccanlioglu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni katılan arkadaşlar; hoş gelmiş sefalar getirmiş... Eski arkadaşlara da selam edrim. Keyifli paylaşımlar. C.C.

6. ccanlioglu

Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual Güle güle kullanın; tabii umarım modifiye ve rutin bakımlar için kullanırsınız... Sizinle beraber yolladıklarım gitti mi acaba? C.C.

7. ccanlioglu

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Ben telefonda görüştüğümde, satmaktan vazgeçip, kendilerinin toplayacağını söylediler... C.C.
  8. ccanlioglu

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Çok değişik duruyor ama İnşallah canlısını görme şansımız olur...
  9. ccanlioglu

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Müjde :D Sahibi ile görüştüm; satmaktan vazgeçmişler, toplayacaklarmış...

10. ccanlioglu

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual İlkan Bey; öncelikle isminizi yanlış yazdığım için özür dilerim... Ben de gmail hesabımdan iki arkadaşa avlik@ttmail.com ve av.ozeryavuz@gmail.com adresine yolladım ancak geri bildirim almadım eğer yine ulaşmazsa; Sizin de dediğiniz gibi sorun...

11. ccanlioglu

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual Jeep araçları için tamir bakım kılavuzu... C.C.
  12. ccanlioglu

Ynt: Haynes Jeep CJ 1949-1986 Auto Repair Manual Efekan Bey bana yollamıştı Bende size gmail üzerinden yolladım sanırım elinize geçmiştir... C.C:

13. ccanlioglu

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 Her şeyde bir hayır vardır bunu gördükten sonra belki vaz geçerdim tümden toplamaya benimkini :D :D :D
  14. ccanlioglu

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 Merhaba; oturdum ve bütün topic'i bir çırpıda okudum ve bu tadilatı neden daha önce görmediğime hayıflandım. Ben de bir CJ8 toplamaya çalışıyorum ama sizinkinin yanında göz yaşları içinde kalır :D :) Eğer bu çalışmayı zamanında görseydim hiç olmazsa ustalara ders mahiyetinde...
  15. ccanlioglu

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

16. ccanlioglu

alınık cj5 direksiyon

Ynt: alınık cj5 direksiyon Merhaba; Ben de CJ8 için hidrolik direksiyon aryorum komple... Yardımcı olursanız sevinirim. C.C.
  17. ccanlioglu

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Yarın çeker yollarım... C.C.
  18. ccanlioglu

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Audi ibis beyazını da bir görün derim... Benim CJ8 e attık, sonuçta o da iri bir araç... Gerçi foto cep telefonu ile ve gece floresan ampulde çekildi idare ediver :)

19. ccanlioglu

CJ 7 - Akrabası Bulundu

Ynt: CJ 7 - Akrabası Bulundu Evvettt bol bol foto lütfen... Ama çamur da yakışıyor üstüne canım.... C.C.
  20. ccanlioglu

yeni parti power vinçler turuncu halatlı....

Ynt: yeni parti power vinçler turuncu halatlı.... 12000LB (5,4 TON)[/color][/size]Performance[/t]12VDC Single line rated pull 12000lb(5443kg) Motor 6.0hp/4.5kw,Series Wound Control Remote switch,12ft(3.7m)lead Gear train 3 Stage Planetary Gear reduction ratio 265.2:1 Clutch Sliding Ring Gear...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR