Arama sonuçlarınız

1. sentor

Kişisel Galeri (Sinan Doğan)

Ynt: Kişisel Galeri (Sinan Doğan) cok guzel elinize saglik

2. sentor

Kişisel Galeri (Vitrin)

Ynt: Kişisel Galeri (Vitrin) degisik bir sanat elinize saglik
  3. sentor

Kişisel Galeri (@hu)

Ynt: Kişisel Galeri (@hu) Hepsii cok guzel cok keyifli elinize saglik

4. sentor

"Mine'nin Objektifinden" :)

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) yanlis hatirlamiyorsam, Gauguin'i anlatan bir film de (yada bir baska unlu ressam :-\ tam hatirlayamiyorum..) soyle diyordu.... bircok resim yaptim.. Gece gunduz... taa ki ........ nin :-\ (o donemlerin bir baska unlu ressaminin hatirlamiyorum :))...
  5. sentor

Kişisel Galeri (eftaLYa)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) zevkle izliyoruz Esra hanim

6. sentor

Kişisel Galeri (goncaty)

Ynt: Kişisel Galeri (goncaty) Bu arada biraz konu disi olacak ama.. Berk bey, nedense galeri bana pek sicak gelmedi, selamlar

7. sentor

Kişisel Galeri (goncaty)

Ynt: Kişisel Galeri (goncaty) Rica ederim Gonca hanim, gercektende cok keyifli fotograflar, bence yeni baslamis olmanizin pek onemi yok, fotograf ve fotografciligi birkac grupta degerlendirmek gerekiyor, tabiki bu sadece benim fikrim... (ama asla bir insan yada bir hayvan yani bir canlinin...
  8. sentor

Kişisel Galeri (goncaty)

Ynt: Kişisel Galeri (goncaty) Devam...
  9. sentor

Kişisel Galeri (goncaty)

Ynt: Kişisel Galeri (goncaty) Yeni basladim...mi demistiniz :) bence cook guzel

10. sentor

Fotoğraf Galerisi'ne ve Forumlara Fotoğraf Yüklemek

Ynt: Fotoğraf Galerisi'ne ve Forumlara Fotoğraf Yüklemek tesekurler,

11. sentor

Gezenbilir Fotoğraf Galerisi

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Galerisi Slayt yukleyebilirmiyiz..? :) (Zeki Muren' de bizi gorecekmii...? gibi bir soru oldu galiba... :) )
  12. sentor

Fotoğraf Galerisi'ne ve Forumlara Fotoğraf Yüklemek

Ynt: Fotoğraf Galerisi'ne ve Forumlara Fotoğraf Yüklemek Slayt yukleyebilirmiyiz...? :)

13. sentor

Su Altı Fotoğraflara Devam :)

Ynt: Su Altı Fotoğraflara Devam :) ee hadi devam, su ustu ve diger gezilerinin fotograflari nerde Serhancim,
  14. sentor

Tren İstasyonları 1

Ynt: Tren İstasyonları 1 Merhaba, bu sure icinde saniyorum belediye tarafindan Izmit eski tren gari restore edilerek terk edilmis durumundan kurtarilarak, kulturel amacli duzenlemeler yapildi, sevindirici bir gelismeydi, bildirmek istedim,
  15. sentor

Kişisel Galeri (eftaLYa)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) Merhaba, uzun zamandir bakmiyordum, yine cok guzel fotograflar eklemissiniz, eskiden kamp icin bir yerlere giderken alip kamerayi giderdim, sizin fotograflari ve bircok arkadasin cok guzel fotograflarini gordukce, giderken cantama fotografcilik kitabi da koymaya...

16. sentor

Kişisel Galeri (goncaty)

Ynt: Kişisel Galeri(goncaty):Şirince gayet guzel, amator olarak tavsiyem,bol bol cekin, ve ustalarin fotograflarina (ki fotograf galerisinde gercekten cok iyi fotografci arkadaslar var hayranlikla bakiyorum) sizde surekli bakin, isik ve kareler herseferinde dahada guzel olacaktir eminim,
  17. sentor

"Mine'nin Objektifinden" :)

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) Hepsi cok guzel
  18. sentor

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım B rh (-) 0532 427 09 27

19. sentor

Su Altı

Ynt: su altı Hac fotograflariniz cok guzelmis Serhancim,
  20. sentor

Ege'den Yansımalar... :)

Ynt: Ege'den Yansımalar... :) Hepsi cok guzel ve keyifli fotograflar,