Arama sonuçlarınız

1. dturan

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Prizdirek kapağını da buldum. Bmc parçasını bulmak Defender kadar kolaymış. Aranan parça buymuş Sent from my iPhone using Tapatalk

2. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Bence de emre. zaten götürse iyi olacak, römork işim var daha ;D ;D
  3. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü ;D ;D O zaman bundan şöyle bir netice çıkartayım mı. ? Aracı zaten %80 arazide kullanıyorum. Mevcut arazi oranınla (1,67) ile başlayayım. bir süre kullanıp gidişine yakıtına rampa daki tepkisine bakayım. Sonrasında emanet 35" alıp onunla deneyeyim. Benim...

4. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Reha abinin konusuna bir yorumunu yakaladım zafer'in. :) Bakalım anlayabilirsem buradan ne çıkartacağım ;D ;D Reha bey belki hatırlarsınız bizim kırmızı 110 a BD 30 motor taktım şanzıman oranı 1.67 ürekli dağyolu yokuş ta kullandığımız için çok güzel...
  5. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Tam olarak anlamadığım tek şey bu dişli hesabı zaten :D rn380 + 1,667 dişli + 33" lastik = rampa gidiş / kalkış / son hız ??? rn380 + 1.41 dişli + 33" lastik = rampa gidiş / kalkış / son hız ??? Aynı kombinasyonlar la 35" lastik nasıl ...

6. dturan

Sonunda Bende Aldım

Ynt: Sonunda Bende Aldım Eeee hani resimler ?? ;D ;D

7. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Tafa Henüz motor inmedi. malum eksik parçaları toparlamak için araba lazım oluyor. Dün şanzumanı aldım, parçaları araba ile birlikte garaja bıraktım. ilk önce yeni motor ve şanzumanı yerde birleştiricez. o yüzden eksik olan prizdirek kapağını bulmam lazım...
  8. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü arazi şanzumanı için biraz kararsızım. kullanan bilen varsa fikir edinmek istiyorum. 1.41 mi 1.67 mi rampalarda daha rahattır?? Yavuz abi, Özgür yardım.. :D
  9. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Motoru aldığım servisle konuştum, eski kapağı sök buna tak dedi. :D eğer uymazsa ben sana istediğin kadar parça gönderirim dedi. ;D webasto için ben seni arayacağım kanka.

10. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Ok saol oğuzhan.

11. dturan

Sonunda Bende Aldım

Ynt: Sonunda Bende Aldım ;D ;D Geçmiş olsun ;D ;D
  12. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Motor bağlantılarına geçmeden bir parça lazım oldu. Gören duyan elinde olan varsa muhafazanın arkasında ki PRİZDİREK KAPAĞINA ihtiyacım var. mesaj atabilirsiniz

13. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Çok fenaymış gerçekten. arazide parmakla direksiyon çevirirken var gücümle asıldım dönmedi rampa daki virajda :)
  14. dturan

LR Defender İlginç ve Beğendiğim Fotolar

Ynt: Lr Defender İlginç Ve Beğendiğim Fotolar Düz dizel :D
  15. dturan

Land Rover Defender Yedek Parçaları

Ynt: Land Rover Defender Yedek Parçaları Teşekkürler Tafa bey ;D ;D

16. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü :D öyle umud ediyorum. :) ama motoru koymak için alet çantasını eve bıraktım dün gece dağ başında hidroliğin hortumu çıktı. :( allahtan tafada vardı anahtar. yine de temkinli olmakta fayda var ;)
  17. dturan

Land Rover Defender Yedek Parçaları

Ynt: Land Rover Defender Yedek Parçaları Bana da göndersene tafa
  18. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Unutmadan., Motoru aldığımda garanti olsun diye triger setinin de değiştireyim dedim, ama bu motorlarda "triger" seti yokmuş. yani bildiğimiz zincir yada kayış sistemi yerine dişli sistemi kullanılmış.

19. dturan

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Hepinize teşekkürler. Bugün yada yarın aracımı Ayhan a teslim edicem. Motorla beraber bir sürü yedek parçayı da yanında teslim ettiler. şanzuman bağlantı flanşı, arka koruması, direksiyon pompası, filtreler, debdiyaj merkezi, takozlar contalar vs. İlk...
  20. dturan

Yaklaşık 5 yıldır severek, keyif alarak kullandığım defenderımı daha uzun yıllar daha rahat kullanabilmek için motorunu değiştirmeye karar verdim. Bütçem dahilinde araştırdığım motorların arasında en mantıklısı 105bg turbosuz güç üreten nissan BD30 oldu. Yine uzunca bir araştırmadan sonra...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri