Arama sonuçlarınız

1. eralpserper

Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Cam eserleri müzesini gezememiştik ve merak ediyorduk. Bu paylaşımdan sonra merakımız ikiye katlandı. Teşekkür ederiz.

2. eralpserper

'egeli' 2012

Ynt: 'egeli' 2012 Sevgili Egeli arkadaşlar, Bahar geçti, yaz geçti, sonra güz geçti.Kış kapıya dayandı. Neredeyse yeniden "Mart" gelecek.Hatırlatalım dedik. Keyifle izlemeye devam ediyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.
  3. eralpserper

'egeli' 2012

Ynt: 'egeli' 2012 Arkadaşlar...nerde kalmıştık ???

4. eralpserper

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) yeni gelen dostlara bir merhaba da bizden olsun...
  5. eralpserper

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Tahir Bey, Merhabalar, hoş geldiniz..

6. eralpserper

Vefat .

Ynt: Vefat . Başınız sağolsun.

7. eralpserper

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) karavan dünyasına hoşgeldiniz. Yolunuz açık, gönlünüz ferah olsun Fikret bey.
  8. eralpserper

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Muhsin Bey Hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini diliyorum...
  9. eralpserper

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Serdar Bey, Hoş geldiniz, heyecanla bekliyoruz ve izliyoruz. Kolay gelsin.

10. eralpserper

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Üretici firmalar sonuç olarak ticari kuruluşlar. Burada yapılan bütün olumsuz eleştiriler onların ticari itibarını zedeleyecektir. Bu nedenle adamları çarmıha germenin bir alemi yok. Yapılan iş ile istenen bedeller doğru orantılıdır...

11. eralpserper

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler 2011 yılı Haziran ayında Önce Bursa'daki firma ile görüştüm. Yaptıkları işleri gördüm. Herşey iyi ve güzeldi, hatta hayallerimin ötesindeydi. Ancak önüme gelen maliyet de hayallerimin ötesindeydi.Biraz cesaretim kırıldı.Aynı gün...
  12. eralpserper

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) İsmail bey, işin zor tarafını halletmişsiniz. Bundan sonrası daha kolay. herşey gönlünüzce olsun.

13. eralpserper

İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012)

Ynt: İstanbul- Doğubayazıt- İstanbul II(Ocak 2012) Keyfiniz daim, yolunuz açık olsun.
  14. eralpserper

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Haberci arkadaş, ilk gecenini meraklıları arasına ben de katıldım. Haberleri bekliyoruz. iyi mi kötü mü haberler haberler ...
  15. eralpserper

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ahmet Bey ve Murat Bey, Heyecanınız ve dostluğunuz çok belli oluyor. Bir gün bir yerlerde görüşmek ve tanışmak umuduyla hoş geldiniz.

16. eralpserper

Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011

Ynt: Karadeniz- İç Anadolu İzlenimleri - 2011 Bizlere örnek oluyorsunuz, cesaret veriyorsunuz. Çok teşekkür ederiz. Sağolun.
  17. eralpserper

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Biraz geç oldu ama borcumuzu ödeyelim. Ducatonun iç fotoğrafları... Selamlar eralpserper
  18. eralpserper

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Gezenbilir dostlarının yeni yılını kutluyorum, 2012 de kazasız belasız güzel geziler diliyorum

19. eralpserper

Defender 130 Alkovenli Karavan Yollarda I. Tokat, Sivas, Kayseri, Beypazarı

Ynt: Defender 130 Alkovenli Karavan Yollarda I. Tokat, Sivas, Kayseri, Beypazarı Sayenizde biz de gezmiş kadar olduk. Paylaşımcı düşüncenizden dolayı kutluyorum, emekleriniz için teşekkür ediyorum.
  20. eralpserper

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Heyecan güzel , Rota güzel, karavan güzel...her şey gönlünüzce olsun, yolunuz açık olsun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR