Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Kenan Bey,
her şey bir hayalle başlar. Aracı satın almakla işin önemli bir kısmını halletmişsiniz. Bundan sonrası daha meşakkatli ama daha keyifli olacak. Hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini diliyorum.
Ynt: Vee.. 2011 Yazı Da Böyle Geçti
Hayallerimizin ötesinde bir gezi olmuş.Fotoğraflardaki özen ve estetik kaygı hemen dikkati çekiyor. Güzel bir şölen ile karşı karşıyayız.Bizleri de bu şölene ortak ettiğiniz için teşekkürler...
Ynt: İnsanı Utandıran Doğa; Yedigöller
yedigöllerde görmedim ama , Abant Gölüne çepeçevre beton parke taş ile tretuar ve beton kanalet yapılıyor. Akıl alacak gibi değil.
Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa
Yıllarımız Bursa'da geçti. Dombay Çukurunu duymuştuk ama , Uludağ deyince hep alışılan Uludağ yolu düşünülüyor. Paylaşım için çok teşekkür ederiz. Bir gün mutlaka...
Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet)
Fotoğraflarla oynamayı doğru bulmuyorum. çekim sırasında herşeyi düşünmek gerek. Sonra tüm fotoğraflara şüpheyle bakıyoruz.
Siyah beyazlar çok lezzetli.özlemişiz.
Emeğinize sağlık. Sağolun.
İnsan bazı mükemmelikler karşısında başını önüne eğer.karşısındakinin ne kadar mükemmel olduğunu, kendisinin ne kadar aciz olduğunu düşünür. Yedigöller işte böyle bir doğa harikası.Hiç bir ressamın paletinde olmayan renkleri ile bir olağanüstülük.
29.Ekim.2011.Cumartesi. Günler bir avuç.Hava...
Niyetimiz aslında Yedigöller. Ama Abant'a uğramadan da olmuyor.Abant eski bir dost gibi. hani uğramasak haberi olacak da gönül koyacak gibi geliyor insana. Daha önceki Yedigöller Gezilerimiz de hep Ekim ayına rast gelmişti.Rast gelmişti demeyelim, sonbaharın renk cümbüşünü kaynağında görebilmek...
Ynt: Dostlarla Abant (23-26 Eylül 2011)
Bir haftasonunun en iyi değerlendirilme biçimi bu olsa gerek.
Dostların arasında ve dostların sofrasında...
Ne güzel.
Ynt: Yeni Hız Limitleri
Hız limitlerinin %10 kadar toleransı olduğunu biliyorum. %10 toleranstan sonra caza yazıldığını sanıyorum.
Bir de karavanla seyahat ederken hiç acele etmeden, çevremdeki her şeyin farkına vararak daha yavaş gitmeye çalışıyorum. Bir yere yetişmek gibi bir çaba olmadığı...
Ynt: Yeni karavan yeni macara başlıyor
Rota güzel, program mükemmel, kışı görmeden yazı getireceksiniz anlaşılan.
Güle güle kullanın, iyi günlerde yaşayın.
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Atila Beyin tahmini doğru değil. 2007 Model, 56.000 Km.de Fiat Ducato'yu mayıs ayı içiinde Sn. Aydın Kestane'ye teslim ettik. Meslek icabı yüzlerce konut yapmıştık ama bir tane karavan yapmaya cüret edemedik.İşi ehline yaptırmak gerekiyordu. Sağolsun Aydın bey...