Arama sonuçlarınız

1. eralpserper

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Kenan Bey, her şey bir hayalle başlar. Aracı satın almakla işin önemli bir kısmını halletmişsiniz. Bundan sonrası daha meşakkatli ama daha keyifli olacak. Hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini diliyorum.

2. eralpserper

Vee.. 2011 Yazı Da Böyle Geçti

Ynt: Vee.. 2011 Yazı Da Böyle Geçti Hayallerimizin ötesinde bir gezi olmuş.Fotoğraflardaki özen ve estetik kaygı hemen dikkati çekiyor. Güzel bir şölen ile karşı karşıyayız.Bizleri de bu şölene ortak ettiğiniz için teşekkürler...
  3. eralpserper

İnsanı Utandıran Doğa; Yedigöller

Ynt: İnsanı Utandıran Doğa; Yedigöller yedigöllerde görmedim ama , Abant Gölüne çepeçevre beton parke taş ile tretuar ve beton kanalet yapılıyor. Akıl alacak gibi değil.

4. eralpserper

Bayramda bir günlük Edirne gezisi

Ynt: Bayramda bir günlük Edirne gezisi Güzel bir kültür gezisi olmuş ama bir gün yetmemiş gibi...teşekkürler
  5. eralpserper

Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı)

Ynt: Roadhopper Aladağlarda (zıplamaya başladı) aracınız ve geziniz çok güzel. olaya bakış açınızı alkışlıyorum. paylaşım için teşekkürler.

6. eralpserper

Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa

Ynt: Alaçam Dombayçukuru Yaylası Kampı-Kestel/Bursa Yıllarımız Bursa'da geçti. Dombay Çukurunu duymuştuk ama , Uludağ deyince hep alışılan Uludağ yolu düşünülüyor. Paylaşım için çok teşekkür ederiz. Bir gün mutlaka...

7. eralpserper

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Fotoğraflarla oynamayı doğru bulmuyorum. çekim sırasında herşeyi düşünmek gerek. Sonra tüm fotoğraflara şüpheyle bakıyoruz. Siyah beyazlar çok lezzetli.özlemişiz. Emeğinize sağlık. Sağolun.
  8. eralpserper

Ynt: İnsanı Utandıran Doğa; Yedigöller Biz de dostluğunuz için teşekkür ederiz. Sağolun.
  9. eralpserper

Ynt: İnsanı Utandıran Doğa; Yedigöller Güzellikler paylaşıldıkça daha güzel oluyor. Güzel düşünceleriniz için biz de sizlere çok teşekkür ediyoruz.

10. eralpserper

İlk Kampımız ÇAMKORU

Ynt: İlk Kampımız ÇAMKORU Teşekkür ederim. Aklımın bir köşesine yazdım. Doğal navigasyona yani.

11. eralpserper

İlk Kampımız ÇAMKORU

Ynt: İlk Kampımız ÇAMKORU keyifli bir gezi olmuş.Herkes mutlu gözüküyor. çamkoru nerededir, kısa bir tarif lütfen?
  12. eralpserper

Kadim Dost Abant...

Ynt: Kadim Dost Abant... Birkaç yudum Abant daha...

13. eralpserper

Ynt: İnsanı Utandıran Doğa; Yedigöller Biraz daha Yedigöller...
  14. eralpserper

İnsan bazı mükemmelikler karşısında başını önüne eğer.karşısındakinin ne kadar mükemmel olduğunu, kendisinin ne kadar aciz olduğunu düşünür. Yedigöller işte böyle bir doğa harikası.Hiç bir ressamın paletinde olmayan renkleri ile bir olağanüstülük. 29.Ekim.2011.Cumartesi. Günler bir avuç.Hava...
  15. eralpserper

Kadim Dost Abant...

Niyetimiz aslında Yedigöller. Ama Abant'a uğramadan da olmuyor.Abant eski bir dost gibi. hani uğramasak haberi olacak da gönül koyacak gibi geliyor insana. Daha önceki Yedigöller Gezilerimiz de hep Ekim ayına rast gelmişti.Rast gelmişti demeyelim, sonbaharın renk cümbüşünü kaynağında görebilmek...

16. eralpserper

Dostlarla Abant (23-26 Eylül 2011)

Ynt: Dostlarla Abant (23-26 Eylül 2011) Bir haftasonunun en iyi değerlendirilme biçimi bu olsa gerek. Dostların arasında ve dostların sofrasında... Ne güzel.
  17. eralpserper

Yeni Hız Limitleri

Ynt: Yeni Hız Limitleri Hız limitlerinin %10 kadar toleransı olduğunu biliyorum. %10 toleranstan sonra caza yazıldığını sanıyorum. Bir de karavanla seyahat ederken hiç acele etmeden, çevremdeki her şeyin farkına vararak daha yavaş gitmeye çalışıyorum. Bir yere yetişmek gibi bir çaba olmadığı...
  18. eralpserper

Yeni karavan yeni macara başlıyor

Ynt: Yeni karavan yeni macara başlıyor Rota güzel, program mükemmel, kışı görmeden yazı getireceksiniz anlaşılan. Güle güle kullanın, iyi günlerde yaşayın.

19. eralpserper

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Atila Beyin tahmini doğru değil. 2007 Model, 56.000 Km.de Fiat Ducato'yu mayıs ayı içiinde Sn. Aydın Kestane'ye teslim ettik. Meslek icabı yüzlerce konut yapmıştık ama bir tane karavan yapmaya cüret edemedik.İşi ehline yaptırmak gerekiyordu. Sağolsun Aydın bey...
  20. eralpserper

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) İlginize çok teşekkür ediyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR