Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
bu akşam daha önce uyguladığım kauçuk malzemenin üzerine ses iizolasyon malzemesinii uyguladım
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)
Erhan bey çok güzel olmuş ellerınıze sağlık ılkerın dedığı gıbı alımınyum levha kaplarsanız daha güzel olabılır :D :D :D
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)
Erhan bey merhaba
rica ederim faydalı olabildiysem ne mutlu bana ben ısı izolasyonu olan malzemeyi kısmen uyguladım şimdi sıra ses izolasyonu olanı uygulamakta benim araba 1989 ford transit (alman fordu)içeriye çok ses...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)
ben zoru severim nick name'imden memnunum çok akılda kalmamada gerek yok kaldığım kadarı bana yeter teşekkür ediyorum
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)
Kemal bey çok teşekkür ederim ilginiz için gezi resimlerini hala toparlayamadım arabada yoğun çalışıyorum karavan ile uğraşırken komşularla muhabbette güzel oluyor çayımızı kahvemizide içiyoruz ufak ufak...
Erhan bey merhaba
bu malzemeyi zeytinburnu demirciler sitesi 2. cadde no:56 epa makina inşaat Funda kaya hanım 0212 6796992 ben 10 mm olanından aldım 6 mm side var yapışkanlı kauçuk ayrıca ses izolasyonu...
Haşmet bey merhaba ilginiz için teşekkür ederim
öncelikle usta olmak için çok çalışmam lazım ustalık kim ben kim
arabanın şöför mahallini dağıttım toplamaya çalışıyorum izolasyon malzemesi ararken ilker...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan
haydarsinan hoca ile bu akşam görüştüm bilgisayarında bir sıkıntı var imiş bugün yarın bağlanıcak zannedersem
bu ara ben ön tarafı komple dağıttım torpido altını tertemiz yapıp antipas ile boyayıp bu kauçuk malzemeyi kaplamayı düşünüyorum