Arama sonuçlarınız

1. lizz

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) uzun zamandır dinlemediğim bir parçaydı bugünkü parçam..özlemişim...iyi bir ses sisteminde daha da güzel....orijinal klibini bulamadım gerçi... Gökhan Kırdar---->Dayan Kalbim http://youtu.be/ctPfz_2ugmw

2. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Bunlar sevdiğim parçalardır..Teşekkürler..renk ve zenginlik kattınız :)
  3. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Baya baya bir metalica imiş :)

4. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Güzel parçaymış..özellikle sözler..teşekkürler... :)
  5. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Teşekkür ederim :) Bahsettiğiniz konuda çok yazı okudum..Kişisel konularda katılıyorum olabilir pozitif düşünce gücü..ama böyle bir durumda değil...Ege ve Marmara'yı etkileyen bu koca deprem heralde benim negatif düşüncemin eseri olamaz :) Bu sadece hisler ve öngörü ile...

6. lizz

Ynt: Günün Parçası :) parçaları ne yazık ki dinleyemiyorum..ses de yok,kulaklık da..dönüşte ::) dinlemek umuduyla diyeyim... ::)

7. lizz

Ynt: Günün Parçası :) o anda çok vaktim yoktu değinememiştim..sadece parçayı dinleyebildim.klibi izleyemedim.çünkü bi taraftan yol hazırlıklarımı yapıyordum..doğa manzaraları konmuştu..tabi oriiijinal değildir.. dönüşte adamakıllı dinleyip izliycem tabi dönebilirsem..zaten şu anda çok iyi...
  8. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Neyse...artık yollara düşme zamanı geldi :) Özlem Tekin---->Yol http://youtu.be/Xob109_AdHw
  9. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Müslüm Gürses ile aram çok çok iyi değildir ama bu parçası güzelmiş..teşekkürler :)

10. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Bayıldım bu parçaya..ilk defa duydum...teşekkürler :)

11. lizz

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Ben de siz ve eşinizi tanıdığıma memnun oldum...Selamlar,sevgiler..Takipteyim efendim :) :)
  12. lizz

Ynt: Günün Parçası :) İiy dilekler için telşekkürler :) Herkes kendini şehir dışına atıyo anlaşılan,yer bulmak çok da kolay olmadı..Öğle üzeri düşünüyodum çıkışı ama düşündüğümden biraz daha geç çıkıyorum Ankara'dan...Biletimi aldım,saatimi bekliyorum..Bikaçgün deniz havası iyi gelecek :)...

13. lizz

Ah Şu Kadınlar...............

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... konu genişliyo da...ortalıkta sizi göremiyoruz... :) çakmağı çakıp seyre koyuldunuz :) :)
  14. lizz

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... Evet,artık kadınlar da erkeklere benzemeye başladı çok bakımdan..ahlaki değerler sözkonusu olduğunda eskiden bütün yük kadınların omuzundaydı..şimdi artık öyle değil..kadınlar da değişti,hoşuma gidiyor değil...erkekler daha da laçkalaştı...öyle olunca da işte...
  15. lizz

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... Ben Türkiye'de yaşıyorum ama sanırım siz değil :) anlattıklarım kendi çevremden örnekler değil Türkiye gündeminden örneklerdir...İmalarda bulunurken saygı çerçevesi dışına çıkmamak en güzeli...olayı kişiselleştirmeniz hiç hoş değil ???..Benim çevrem hakkında...

16. lizz

Ynt: Günün Parçası :) rica ederim :)
  17. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Bu da benim üniversite yıllarımdan ve hala daha içimi buram buram buran bir parçadır.....Bikaç gün aranızda olmıyacağım..Yarın yeni yöreler görmek üzere yollara düşme planım var,eğer bir aksilik çıkmazsa....Ne zaman yollara düşecek olsam aklıma şu atasözü gelir "Gidip de...
  18. lizz

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... Bu sefer çok açık yazdım :) daha bu da anlaşılmazsa benden günah gitti :) ben vazifemi yapayım da...Bir insanda bile birazcık vicdan uyandırabilirsem bu da bir başarı... :)

19. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Şu anda Ölümler Çıplak Gelir'i dinliyorum..ezgi güzelmiş..sözlere dikkat edemedim fazla..dalmışım :)
  20. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Sevdan Bir Ateş'i ve Gayret Et Güzelim'i ben de severim...Sevdan Bir Ateş'i gitarımla çalıştığım ve çalabildiğim parçalardan biridir :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri