Arama sonuçlarınız

1. lizz

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) bu çok sevdiğim yabancı parçalardan biridir...hele o başlangıç bölümü,iç yakıcı..... teşekkürler...renk ve zenginlik kattınız :)

2. lizz

Kişisel Galeri(seyr-ü zafer)

Ynt: Kişisel Galeri(seyr-ü zafer) Evet,ben de düşünmüştüm acaba son seyahatinde fillere dokunmuş olabilir mi diye :) malum,o taraflarda fil var...Eee o zaman yunuslar için de Allah kavuştursun diyelim :)
  3. lizz

Ah Şu Kadınlar...............

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... Sonuç olarak sebeb ne olursa olsun her iki taraf yani kadın da erkek de kaybediyor..Kadın detaycı ve duygusal,erkek ise yüzeysel bakınca herşeye, bu sonuçlar yaşanıyor...Zaten erkek herşeye yüzeysel baktığından kadın kadar da yıpranmıyor...yiyelim,içelim...

4. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Bugün öğlen işten eve dönerken radyoda çokça sevdiğim bu parça çaldı ve dolandı yüreğime...Ehh şimdi evde bu şarkıyı döndüre döndüre dinleme zamanı :) Funda Arar---->Sen ve Ben http://youtu.be/JXKRJRgLsPg
  5. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Gitara ilgiisi olan birinin buparçayı sevmemesi de düşünülemez heralde...çokça beğendiğim parçalardan biridir...kimbilir en son ne zaman dinlemiştim :) teşekkürler :)

6. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Beğendiğim sevdiğim parçalardan biridir..Eeee zaten müzikte rock ve pop yanlarım ağırlıktadır zaten... :) renk ve zenginlik kattınız..teşekkürler..... :)

7. lizz

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... Rica ederim Çiğdem :) Ehh,o ilkokul aşkı tabi :) Bir de şimdi olsun bakalım böyle bişiy :) Sevmek var,sevmek var...Bazen insanlar ya da bazı insanlar yaşadığını sevgi sanıyor,sanabiliyor...Bu belki hoşlanma,belki beğeni,belki hayranlıktır...
  8. lizz

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... ;D aynennn.....
  9. lizz

Hasankeyf,Midyat,Mardin (Günes dogudan dogar) konaklama

Ynt: Hasankeyf,Midyat,Mardin (Günes dogudan dogar) konaklama Evet,Hasankeyf'in kapalı olduğuna daiir bir duyum aldım ben de...

10. lizz

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... ;D ;D ;D evet,ayılar kendini onların önüne attıkça ne doyarlardı ama :) :) onlar da atar mı kendini,onlar yakınır mı kadınlardan acaba? :)

11. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Bu da başka bir parçası....hoşuma gitti :) ama bu parçaları efkarlı olanların dinlemesi pek iyi olmaz :) Murat Yılmaz Yıldırım---->Avare http://youtu.be/LDcW2RicGv8
  12. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Güzeeeeeellll,sevdim ben bu parçayı :) Erkin Koray'ın tarzını anımsadım,onu da severim :) teşekkürler renk ve zenginlik kattığınız için :)

13. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Daha önce paylaştım mı paylaşmadım mı tam hatırlayamıyorum ama...deminden beri gene bu parçaya takıldım..ne zaman dinlesem içime işliyo...melankoliye sarıyo beni.... Gülce Duru&Can Gox---->My Woman http://youtu.be/Mco7tykIHT4
  14. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Dün çevirisine bakıcaktım sonradan,unutmuşum :) Teşekkürler :) Sözler anlamlı ve güzel...Keşke klibini de daha anlamlı yapsalarmış :) ...
  15. lizz

Kişisel Galeri(seyr-ü zafer)

Ynt: Kişisel Galeri(seyr-ü zafer) Filler ile yunuslara dokunmaya geldi sıra sanırım :) :)

16. lizz

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... Feministin f'sini bile duymak istemiyorum :) antipatik şeyler :) Tanju Okan'ın bu parçasına bayılırım öteden beri...Nerdeyse erkek olup bu şarkıyı söyleyesim gelir dinlediğim zaman :) :) http://youtu.be/CIWIf_HwgRc Bir de bikaç ay önce ilk defa dinleyip...
  17. lizz

Ynt: Günün Parçası :) Öğlen oldu gerçi ama,ben de şimdi öğle yemeğimi yerken dinledim bikaç kez :) güzel parça..kimbilir en son ne zaman dinlemiştim ya da duymuştum..Sting'i severim :) Bi zamanlar daha da bir severdim :)
  18. lizz

Öğrenmek İstiyorum

Ynt: Öğrenmek İstiyorum Yol araçlarında en sevdiğim renk de siyahtır hani :) ama tabi zor çizikti,temizlikti derken...ama havası bi başka...siyah olmazsa inci beyazını seviyorum bir de :)

19. lizz

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... Diğer mısralar neyse de,güzellik ve sadakatla ilgili olan son iki mısra fazlasıyla genelleyici,etiketleyici,suçlayıcı olmuş...Katılmıyorum.... :) Neyse...Bu konu üzerine tartışmak da istemem....
  20. lizz

Ynt: Ah Şu Kadınlar............... Yok yahu,ben kendi adıma konuşmuyorum :) :) Kadınlarımızın ortak dertleri bunlar,onları temsilen konuşuyorum..Şu anda böyle dertlerim yok :) Böyle konuşan biri,bu dertleri yaşıyor olabilir mi bir düşünsene ;D ;D O adamı dünyaya geldiğine pişman etmez mi :P...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri