Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)
internette ve Yaban TV de 160 TL civarında ama ben Media Markt tan 100 TL ye aldım,daha üst modelide internette var,
Ynt: XJ için Kasko Nerede Yaptırabilirim?
Vergi avantajı sağlamak için aracınızın kaskolu olması gerekmiyor.
Kasko bedeli üzerinde vergi ödeme şu şekilde oluyor.Vergi dairelerinde ve internettede bulabilirsiniz.aracınızın marka ve modeline göre belirlenmiş bir kasko değeri var.Mesela sizin...
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)
Gerçekten çok güzel ve çokda zorlu bir etkinlik olmuş,ekibin yardımlaşması ve diğer tüm şeyler filmden gördüğüm kadarıyla bile çok hoşuma gitti,Katılan tüm arkadaşları tebrik ederim.Bende olmak isterdim ama nasip değilmiş,inşallah başka bir...
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği Duyurusu (16 Ocak 2011)
herkese selam,bende bu gezide olmak istiyorum amas aracıma güvenmiyorum,birkaç problem var ve zaman bulup ilgilenemedim,bu nedenle gelicem ama rota uzak ve zor olursa katılıp kimseyi yavaşlatmak istemem, iyi geceler
Ynt: Akaryakıt Protesto Stıckerı
Birkaç ufak değişiklik yaptım jeep kullananlara kolaylık olsun diye mükemmel olmadı ama iş görür isteyen bunlarıda kullanabilir.tabi kendi aracınızın fotosunu eklerseniz daha güzel olur,
Ynt: Emsallerinin 1/3 fiyatına 4x4 alırmıyız ?
Getirsinler alalım,özellikle JEEP parçaları ucuz gelsin,madem Çin de üretiliyor,bizim ithalatçılarda bu pazara bi baksınlar Bakmıyorlar çünkü ,Amerikada 4 dolar olan anahtarlı benzin depo kapağını burda 60 TL ye satmak daha çok işlerine...