Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Grubu Ses Verin
Arkadaşlar size önerim şu,
bu ilk buluşma tanışma şeklinde ve araçları üzmeyecek şekilde hafif bir tur olsun,
yani telsiz ve AT lastik olmayanlarda katılabilsinki sayı fazla olsun.ve araçları çekmeyede ihtiyaç duymayalım,
bu tanışmadan sonra zaten herkes yönünü...
Arkadaşlar tanışmazsak ,biz araçlara onlar bize baka baka zaman geçiricez,tanışalımki,böylece etkinlik yapmaya başlayabilelim,tanışma Pazar olursa Cumartesi çalışanlarda katılabilir diyorum,ama çoğunluk kararınada uyarım,ister Cumartesi ister Pazar olsun büyük bir...
Arkadaşlar Çayyolu,Sincan , Etimesgut ,Eryaman ,Elvankent,Yenilkent,çevresinde olan arkadaşlarla tanışalım isterim,Beraber etkinlik yapmamız daha kolay olur,ne dersiniz,
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010)
bankacı mıyım :)???
her neyse ben şaka yapmıştım,tabiki kıdem farkı olmaz,kafamıza göre takılırız veya takılmayız,
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Ankara Korteji (29 Ekim 2010)
NEYSEKİ 13 UĞURSUZ SAYIM DEĞİL :))
1. Özgür ŞENYURT ozgursenyurt 88 JEEP XJ 2 kişi
2. Murat VARHUB 97 G.C. 1 kişi (bir terslik...