Arama sonuçlarınız

1. ORHANBIYIKLI

Kişisel Galeri (O.Bıyıklı)

Ynt: Kişisel Galeri (O.Bıyıklı)

2. ORHANBIYIKLI

Ynt: Kişisel Galeri (O.Bıyıklı) :)
  3. ORHANBIYIKLI

Ynt: Kişisel Galeri (O.Bıyıklı) festivalden (2011)

4. ORHANBIYIKLI

Defender ile bir yol hikayesi

Ynt: Defender ile bir yol hikayesi
  5. ORHANBIYIKLI

Ynt: Defender ile bir yol hikayesi bu sefer iki resim deneyeyim bari

6. ORHANBIYIKLI

Ynt: Defender ile bir yol hikayesi dosya boyutu sorunu çıktı ,resimler tek tek gelecek sanırım

7. ORHANBIYIKLI

4. festivalimiz bolu sarı alan yaylasından sonra biraz dolaşalım dedik.yayladaki baysan otelde bir gece konakladıktan sonra,abant üzerinden önce mudurnu,beypazarı.safranbolu,bartın, amasra,filyos,düzce, iznik,yalova ve son olarak istanbula döndük,gezi 9gün sürdü,nede akşam ,orda sabah misali...
  8. ORHANBIYIKLI

Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER hocam nerhaba ,tam biraz abarttıkmı diye düşünürken,aklıma paspaslar geldi :D :D :D doğru senin mekana gittim paspaslarıda aldım, ;D ;D kamptan erken ayrılmışsınız ,umarım bir terslik yoktur,
  9. ORHANBIYIKLI

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER gözlerim hep seni ve babanı aradı tur için endişelenme birgün mutlaka............

10. ORHANBIYIKLI

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek astarıda gitti kendide gitti,lakin astarı senin oralarda gördüm gibi. :D :D

11. ORHANBIYIKLI

İsoff 80'ler partisinde buluşuyoruz...

Ynt: İsoff 80'ler partisinde buluşuyoruz... maşallah çok güzel bir parti olmuş haldun bey,ve ahmet ergun renklendirmişler ortalığı ,resimlerin devamı yokmu?
  12. ORHANBIYIKLI

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek hocam çüzdanı hatırlatma ne olur,ne derisi kaldı nede astarı :D :D :D

13. ORHANBIYIKLI

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER taha merhaba, çamura sokmadım bilmiyorum fakat bu lastiklerle çamura girip,güzel performans alan arkadaşlarımız var korkma gir diyorlar,ama ben bir müddet almiyimmm :D :D :D asfalt ve çim çok iyi tutuş sağlıyor kartalkayada çim'i denedim...
  14. ORHANBIYIKLI

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) aynen öyle dostum, ne diyelim ,eğitim cehaleti alır,fakat yazmak istemiyorum, o baki kalan şey tüm bir ömür, insanın sırtında taşıdığı şeydir.
  15. ORHANBIYIKLI

Bunu kim istemez? Parmak kaldırsın....

Ynt: Bunu kim istemez? Parmak kaldırsın.... mundar, niyazi hocam mundar :D :D :D

16. ORHANBIYIKLI

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) bugün istanbula döndüm ,benim açımdan herşey güzeldi ,konunun sadece ilk 3 sayfasını okuya bildim,okuduklarımda canımı sıktı,tamamını okuduğumda kendimce birşeyler yazmaya çalışacağım ,fakat sadece şu saatte ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ...
  17. ORHANBIYIKLI

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER güzel temennileriniz için teşekkür ederim,
  18. ORHANBIYIKLI

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER yok yok ben almiyim çok sevdim bu halini :D :D :D çamur için kısmet olursa ayrı bir tane yaparız artık. ;D ;D

19. ORHANBIYIKLI

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER senin verdiğin bayrak tamamladı işi berk,karabük sanayide bir adam buldum arka sağ tarafa yerleştirdim ,çok teşekkür ederim ,defender kardeşliği bu olsa gerek, :D :D :D
  20. ORHANBIYIKLI

Ynt: Bir yaşam biçimi ,bir tutkudur DEFENDER takıl bana yaparız şöyle bir ortaya karışık ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri