Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi
Ben de sana uydum takıldım peşine, o gün bu gündür de sigara kullanmıyorum... ;D ;D ;D
Her işte bir hayır vardır dememişler boşuna. Demek ki benim bırakmama da sen vesile olacakmışsın... ;)
Teşekkürler Esracım... :)
Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder
Bıraktığım seneyi hatırladığıma göre demek ki tarihi unutacak kadar içmemişim... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Hafızam iyidir. Ayrıca da, alkölü terkettim derken "alkoliktim ve bunu terketmem gerekiyordu" demek istemedim, sadece bana bir faydası olmadığı için...
Ynt: Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder
SEREFINIZE...
Neden icki icilirken SEREFINE denir?
Her ulkenin kendine has deyisleri vardir bu konu ile ilgili.
Kimi sagligina der, kimi mutluluguna. ..
Ruslar "nazdrovya" der, Rumlar "stinigia".. .
Bizde ise konu daha hos ve de farklidir...
Biz...
Ynt: Biraz da Gülelim
Karadeniz'in bir ilcesinde bos arazide bir cukur varmis. Bu cukura yanlislikla cok kisi dusuyor ve yaralaniyormus. Cozum olarak Fadime demiski :
-Bir ambulans kiralayalim ve cukura yakin bir yerde beklesin, dusen olunca hemen hastaneye gotursun. Dursun itiraz etmis:
-Ha...