Arama sonuçlarınız

1. S

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu Da Benim Keyifhanem Zaten yazdıklarım işin espirisiydi. Koltuk sayısı,çeki kancası ve araç renginden dolayı Willys'i muayene tekrarına bıraktıklarında hiç bir müdahalede bulunmadığım fren-el freni,ışık şiddeti,sağ-sol far ayar değerleri nasıl olduysa üç gün arayla yapılan iki muayenede...

2. S

2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır

Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır Bu CB için ruhsat-lisans konusu üzerinde daha önce hiç durmamıştım.Son birkaç gündür birden bu konuya biraz takıldım ve bu arada lisans ve ruhsatın ayrı şeyler olduğunu da böylece burada farkettim.Ayrıca bana yıllar...
  3. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Ön siper farkı var.Ayrıca taşıyıcı boru sistemi 7cm kadar geriye alındı.Kapı kasa farkı da cabası.Böyle olunca eski tente hiç uymuyor.Kaldı ki,boya sonrası kaportacı da sökülmüş olan yerler tekrar takılırken eski branda üzerindeki bazı hırdavat aksamı söküp almış ve...

4. S

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu Da Benim Keyifhanem He he he ,Kusurları anlaşılmasın diye Resize yaptığını anlamadık sanma !
  5. S

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu Da Benim Keyifhanem Bekleyemedim ve ekranı iyice büyütüp baktım. Fren ayarlarını bir daha elden geçir.Şakrak yolunda frene basınca soluğu Ege Denizinde almanı istemem.Baksana bir tarafa çekiyor. ;D

6. S

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu Da Benim Keyifhanem Hadi geçmiş olsun.Şu saatte gözlerim ekranı doğru dürüst seçmiyor,karneni yarın incelerim.

7. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Emin,sorma.Willys'i Mayıs başı bakıma aldığımda sanayideki tüm işlerin Temmuz ayı ilk haftası,olmadı 10-12 si gibi bitip tentenin dikim aşamasına geleceğimi hesaplamıştım.Bildiğin gibi en son kapılar için kasacıya bıraktım ve hala oradan çıkamadım.Kompozit olayında işi...
  8. S

Willys jeep kül tablası

Ynt: Willys Jeep Kül Tablası Piyasadan temin etmek suretiyle askeri birliklerin kademelerinde dediğiniz gibi komutan araçlarına sonradan takılmış olacağı gibi Tuzla'daki tesisleri satın aldıktan sonra yine komutanlara özel M 606 lara oradada takılmış olabilir.Veya talep üzerine yine aynı yerde...
  9. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Bu Willys birlikte yaşlandığımız ve dağ tepe yıllarca kader arkadaşlığı yaptığım bir jeep.

10. S

Willys jeep kül tablası

Ynt: Willys Jeep Kül Tablası Jeepler de kül tablası yok.Bu küllük geçmişte piyasadan temin edilen bir modeldi.Belki aksesuarcılarda hala bulmak mümkündür.Marka ve modeli ne olursa olsun torpidosunda orijinal küllük olmayan tüm araçlara sahipleri tarafından bu küllükler satın alınıp...

11. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Verdiğiniz bilgiler için ayrıca teşekkür ediyorum.1980 CJ5 in üzerinde orijinal metal kabin olmasa, veya yaz dönemlerinde çıkarıp tenteli kullansam daha modern sözünü ettiğiniz tür kumaşları kullanırdım ama bu 1962 Willys için hem kısmen askeri ve hemde klasik...
  12. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Teşekkürler,Oral bey.Jeep koyu yeşil.(şu an ki rengi yukarıdaki eski fotoğraftan daha koyu ve askeri renge daha yakın) Öncelikli tercihim bej,koyu bej ve haki tonlar.Lacivert nasıl durur doğrusu gözümde tam canlandıramıyorum.Gramaj olarak hiç fena değilmiş.Benim asıl...

13. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım İlginize teşekkür ediyorum.Ne yazık ki İstanbul'a 1000 Km uzaktayım.Her ne kadar ABD standartlarına göre iki adım ötesi gibi olsa da Türkiye ölçeğinde uzun mesafe. Ayrıca tekne /yat işinde bildiğim kadarıyla hep polyester türü kumaşlar var.Pamuklu dokuma olup "...
  14. S

Maxcom Cb Ve Ab-15-gr Anten ?

Ynt: Maxcom Cb Ve Ab-15-gr Anten ?
  15. S

Ynt: Maxcom Cb Ve Ab-15-gr Anten ? Henüz bir cevap yok,sanırım kıs kıs bana gülüyor insanlar.Bu arada kendi çapımda araştırmaya çalışıyorum .Öncelikle elemdeki anten çubuğunun AB-15/GR anten dibine uymadığını farkettim.Ya bir tür adaptör kullanmam gerek( öyle bir adaptör varsa) veya aslında...

16. S

Branda Kumaşı-yardım

Ynt: Branda Kumaşı-yardım Teşekkürler,Osman bey.Bunlar her nekadar dikilmiş -hazır olarak satıyor olsalar da kumaş olarak gönderip göndermiyeceklerini sormak gerekiyor. Hem hangi tip/tür/ kalınlıkta branda kumaşı kullanıyorlar ve hemde bunu kumaş olarak yolluyorlar mı soracağım. Bu arada zaman...
  17. S

Ynt: Maxcom Cb Ve Ab-15-gr Anten ? Yukarıda açtığım konu paralelinde aşağıdaki linkte bir uygulama var,ancak benim konuya uzak olmam ve açıklamaların teknik oluşu işin içinden çıkmamı mümkün kılmıyor. Bu yazıyı da inceleyip beni yönlendirebilecek arkadaşlar olursa çok memnun olurum...
  18. S

Herkese merhaba. Türkiye'nin cep telefonları ile henüz tanışmamış olduğu uzun yıllar önce dağ-taş dolaşırken,zaman zaman kanşılaştığım sorunlardan dolayı bir tane Maxcom marka araç telsizi alıp benim Willys jeep'e taktırmıştım.O dönem Samsun'da bulunan ve bu işin bölge müdürlüğü gibi bir...

19. S

69 Model Tuzla Jeep

Ynt: 69 Model Tuzla Jeep Pek sanmıyorum , Sinan bey.Willys'in " X " ile tanımladığı ve " Experimental " anlamında kullandığı pek çok prototip jeep hem dizayn ve hem de mekanik açıdan üretilmiş ve ciddi denemelerden geçirilmiş.Sonrasında bulunabilen kayıtlarda en son X 150 civarı bir rakam...
  20. S

Değişik Bir Fikir, Cj Dijital Gösterge

Ynt: Değişik Bir Fikir, Cj Dijital Gösterge Linkteki göstergeler KM değil,MİL.Buna da dikkat etmek gerekir.Yolculuk sırasında durmadan matematiksel MİL-KM çevirme hesepları yapıp durur insan.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,631
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri